Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (3.45 secunde)
ABS-ul (Anti-lock Braking System), sistemul de siguranta devenit standard pe majoritatea automobilelor produse acum in lume, a fost dezvoltat pentru prima data in 1929 pentru avioane.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) au aplicat, joi, amenzi de aproape 150. 000 de lei operatorilor economici din complexele comerciale Europa, Niro si Dragonul Rosu din Capitala, in urma unui control efectuat la standurile cu jucarii.
Lafarge Ciment Romania SA a reusit, de la finele anului trecut si pana in prezent, sa obtina amanari in procesul inregistrat cu nr.
Un craiovean acuza ca a platit bani multi pentru o polita de asigurare si a incasat la scadenta jumatate din cat a cheltuit.
Doi craioveni care au contribuit cu cate 5.270 de lei la o firma de asigurari, timp de aproape patru ani, si-au rascumparat politele de asigurare la un pret de nimic.
Ca in fiecare an, in timpul sezonul estival, Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta primeste sprijinul Inspectiei Muncii Bucuresti. "De maine (azi - n.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Mai multi agenti economici constanteni au fost amendati de catre inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Constanta. Astfel, inspectorii din cadrul serviciului Sanatate si Securitate in Munca de la ITM Constanta au verificat, saptamana trecuta, 40 de agenti economici din judet, constatand mai multe nereguli.
"M-am nascut ca sa fiu rege! Pentru mine nu e lege". Versurile acestea, apartinand formatiei Vank, a parut ca le fredoneaza pick-up-ul Ford Ranger XLT atat pe asfalt, cat si off-road.
Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta continua controalele de verificare a santierelor din judet. Scopul acestor controale, potrivit directorului-coordonator-adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca Constanta, este de a verifica cum agentii economici respecta prevederile legale referitoare la securitatea si sanatatea in munca.
Site-ul automobile-magazine.fr a relatat recent ca SUV-ul Dacia, numit Duster, ar putea avea o versiune de sapte locuri, mai lunga cu 20 de centimetri fata de modelul de baza, denumita comercial Kanjara.
Sefii Complexului Energetic Turceni au dispus efectuarea unei anchete administrative, dupa ce reprezentantii Organizatiei Judetene a PNL Gorj au sesizat faptul ca autoturisme ale unitatii sunt folosite in campania electorala de la Turburea.
Un marfar a intrat in spatele unui alt tren de marfa ce circula cu o viteza mai mica. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 04.00 dimineaza, dar nu s-au inregistrat victime.
Secretarul de stat in Ministerul Transpoturilor, Gheorghe Popa, a declarat, la Realitatea TV, ca trenurile de pe ruta Bucuresti -Constanta au intarzieri de 60-90 de minute, datorita accidentului feroviar produs sambata dimineata.
"Presiunile politice", "insuficienta pregatire a jurnalistilor" si "presiunile comerciale" sunt cauzele cele mai des invocate de ziaristi pentru incalcarea normelor jurnalistice, se arata intr-o cercetare a ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si a Centrului pentru Jurnalism Independent.
Potrivit unui document al Ministerului Transporturilor, semnat de ministrul interimar (demis) Radu Berceanu, in prezent se afla in faza de constructie 4 autostrazi:
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pe care trebuie sa o incheie fiecare proprietar de autovehicul, se va scumpi si in 2010 cu pana la 35%, dupa ce in anii trecuti pretul acesteia a crescut constant.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
Traian Basescu a anuntat de mai multe ori, in ultima perioada, ca ia in calcul la modul cel mai serios plecarea pe mare, intr-un voiaj de un an, in calitate de comandant, in cazul in care va pierde alegerile.
google-analytics.com