Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (2.85 secunde)
Tribunalul Galati a decis ieri ca desfacerea contractului de munca a sefului Sistemului de Gospodarire a Apelor Galati a fost nelegala, hotarand reincadrarea acestuia pe functia detinuta anterior.
Asiguratorii autorizati sa subscrie asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule (RCA) vor avea obligatia, de la 1 ianuarie 2008, sa constituie si sa mentina o rezerva tehnica suplimentara pentru contractele incheiate.
Presedintele Traian Basescu a promulgat luni Legea Bugetului de Stat pe anul 2008.
Polita Casco pentru avionul Tarom avariat pe 30 decembrie 2007 acopera o suma asigurata de 10 milioane dolari, iar reasiguratorii, brokerul de reasigurare ti asiguratorul flotei companiei de aviatie, Astra-Uniqa, vor plati despagubirile in cel mai scurt timp, a anuntat compania de asigurari.
Persoanele care isi monteaza in locuinte aparate de utilizare a gazelor naturale, precum aragaze, centrale termice sau arzatoare, sunt obligate, de la 1 ianuarie, sa instaleze detectoare de gaz.
Ca si in anii precedenti, negocierea capitolelor salarizare si protectie sociala ale Contractului Colectiv de Munca, purtate intre sindicate si administratie, se dovedeste a fi una dificila.
Guvernul a adoptat, in ultima sa sedinta, normele metodologice de calcul al contributiei de asigurare pentru accidentele de munca si boli profesionale.
Baza lunara de calcul asupra careia angajatorii vor avea obligatia de a retine si de a vira contributia individuala la bugetul asigurarilor pentru somaj este reprezentata de venitul brut realizat lunar de persoanele asigurate obligatoriu, conform unei HG aprobate pe 13 februarie.
Cea mai complexa nava construita in Romania, a carei valoare ajunge la 60 de milioane de euro, a fost lansata ieri la Santierul Naval Damen Galati.
Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale va organiza, in mai o licitatie pentru contractarea de servicii de paza pe autostrada Bucuresti-Constanta, incercand sa previna furturile si sa faciliteze transmiterea de informatii privind incidentele care pot pune in pericol traficul.
Dintr-o greseala a bancilor, persoanele care au deja un credit s-au trezit datoare cu "imensa" suma de un leu si sapte ani au interdictii la împrumuturi.
Desi sunt nemultumiti, ca de altfel toti romanii, de valoarea taxei de prima inmatriculare, iar controversele asupra valorii acesteia au continuat si in acest an, galatenii n-au pregetat sa scoata bani din buzunare ca sa-si inmatriculeze masinile.
Angajatii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj au aplicat, în luna februarie, amenzi în valoare totala de 397.000 de lei societatilor comerciale depistate ca au angajati fara forme legale sau ca nu respecta normele de securitate a muncii.
Pensionarii pot beneficia de o reducere de 3% daca isi fac o asigurare de locuinta la BCR Asigurari. Casa Promo este o asigurare pentru pagubele suferite de cladirea asigurata, cat si pentru obiectele din casa ori ale persoanelor carora asiguratul le-a provocat prejudicii.
Deoarece noul pachet salarial intrat in vigoare de la 1 ianuarie, cuprinzand majorari salariale sau acordarea unui anumit numar de salarii in momentul pensionarii sau al producerii unor accidente de munca, nu a fost inregistrat la Directia de Munca, acordarea acestor drepturi este la latitudinea administratiei.
Piept de pui expirat din 27 decembrie, cozonaci tratati cu alcool etilic sau care contin... coji de nuca, precum si produse rancede au fost gasite in galantarele comerciantilor.
Asta li s-a intamplat angajatorilor din domeniul confectiilor care au fost prinsi pe picior gresit de inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) care in perioada 28-30 mai au verificat 25 de firme din acest sector de activitate la care lucreaza 1.834 de salariati.
Infrastructura feroviara, aflata intr-un stadiu avansat de degradare, necesita, in perioada 2009-2020, investitii anuale de 700 de milioane de lei, per total 8,4 miliarde de lei, fonduri care ar putea fi alocate de la bugetul de stat, potrivit Ministerului Transporturilor.
google-analytics.com