Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (3.11 secunde)
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr. 11 cu clasele I-VIII.
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
Din ianuarie, in unele cazuri, toferii pot scoate din buzunar chiar dublul sumei platite pe 2008 pentru polita RCA. In plus, companiile de asigurari au stabilit o serie de criterii in functie de care se calculeaza pretul politei.
Un numar de 45 de mine vor intra, in 2009, in programul de executie lucrari pentru inchidere si ecologizare a suprafetelor, mine a caror activitate a incetat deja, a declarat directorul general al Directiei Resurse Minerale din cadrul MEF, Sorin Gaman.
Majoritatea companiilor de asigurari au afisat deja noile tarife la politele RCA si Casco pentru anul 2009, care vor intra in vigoare fie de saptamana aceasta, fie de la 1 ianuarie.
Cu toate ca ancheta autoritatilor privind cauzele tragediei de la Oradea, unde un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti, se afla abia la inceput, datele preliminare arata faptul ca vina apartine unei firme din Constanta.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. Dintre acestea, 13 au fost extrem de grave, caci s-au soldat cu decese, iar alte 114 cu incapacitate temporara de munca si cinci cu incadrare in grade de invaliditate.
Se justifica pretul politelor RCA in Dolj, judet vazut ca una dintre cele mai riscante zone din tara? Politia Rutiera afirma ca situatia nu e chiar atat de rea.
Numai doi proprietari de masini s-au plans anul acesta la Protectia Consumatorului de pro-blemele pe care le-au avut la service-uri auto.
Desi ar putea obtine terenuri gratuite de la primarii si subventie de la stat de 30% din cheltuielile pentru construirea unei case, nici un craiovean nu a beneficiat de aceste facilitati.
Contractul de finantare "Reabilitarea si modernizarea drumului judetean 648, limita judetului Valcea - Vitomiresti" va fi semnat astazi de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADRSV) Oltenia si Consiliul Judetean Olt.
Putini romani stiu ca asigurarea RCA a vinovatului de producerea unui accident rutier despagubeste victimele, fie ca e vorba de vatamari corporale, fie de deces.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag, a inceput sa aplice amenzi austriecilor care au cumparat fosta fabrica de paine de la societatea Dobrogea SA deoarece au inceput demolarea constructiei fara a detine autorizatia de demolare.
Soarta romanilor ar putea fi radical imbunatatita, daca tinem cont de estimarile ministrului Muncii, Marian Sarbu, conform carora finantarile provenite de la Uniunea Europeana (UE) ar putea subventiona salariile a peste 15.
Potrivit unui proiect al Ministerului Muncii, companiile care angajeaza studenti si mentin contractul de munca cu ei patru sau cinci ani vor primi un ajutor financiar.
In perioada 22-24 aprilie a. c.
De cativa ani buni, moda ATV-urilor, mai ales pe timp de vara, a cucerit tinerii dornici de senzati tari. Site-urile romanesti sunt pline cu anunturi de vanzare-cumparare de ATV-uri.
Reprezentantii firmei Petrom S. A. , membra a grupului OMV Group E & P Romania - zona de productie nr.
google-analytics.com