Cautare

1868 de rezultate pentru "34" (1.95 secunde)
Directia de Munca si Protectie Sociala a judetului Constanta are de ieri, 9 aprilie, un nou director executiv, in persoana Valentinei Munteanu (foto), care a fost pana, miercuri, director adjunct la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.
34 din 2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica. ... 34 din 2006. Reprezentantii Primariei Craiova, care ieri au "inteles" numai ca au fost respinse contestatiile, au refuzat sa comenteze.
Sarbatorile pascale au trecut, razboaiele PSD- PD-L au fost reluate, chiar ieri, in Parlamentul Romaniei, in timp ce in plan local nu se simte nici o miscare in sensul medierii anumitor divergente.
Vreti ca impreuna cu sotia sa castigati aproape 134.000 de lei pe an? Aflati cum puteti atinge acest scop urmarind exemplul managerului public al Prefecturii Dolj si al sotiei sale, sub "patronajul spiritual" al actualului prefect.
34/2009 privind rectificarea bugetara a fost adoptat ieri de Camerele reunite ale parlamentului, cu 181 de voturi favorabile, 88 "impotriva" si nici o abtinere, toate amendamentele sustinute in plen de liberali fiind respinse.
34/2009, cu privire la rectificarea bugetara pe anul 2009. OUG modifica veniturile bugetare pe anul 2009, diminuandu-le cu suma de 18,797 miliarde de lei.
Motiunea simpla a PNL pe Agricultura a fost respinsa, ieri, de plenul deputatilor, intrunind 134 voturi "impotriva" si doar 56 favorabile.
In topul increderii, actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, se afla la trei procente de presedinte, cu 37%, fiind urmat indeaproape de Mugur Isarescu - 34%, Emil Boc - 29% si Crin Antonescu - 29%, Mircea Geoana - cu 25%, Theodor Stolojan cu 20 la suta, Ion Iliescu cu 17 la suta si Corneliu Vadim Tudor cu 16 la suta.
Ele masoara 482.000 de hectare, din care 34.000 de hectare de fond forestier. Actualii concesionari vor avea drept de preemptiune.
34/2009 referitoare, printre altele, si la impozitul minim sau forfetar, impozit destul de controversat in mediul de afaceri. Programul "Prima casa", care presupune garantarea creditului bancar de catre stat, este considerat cel mai bun pentru populatie, dar si pentru banci si companiile imobiliare.
Se constata, deci, un progres fata de sondajul Eurobarometru din lunile ianuarie-februarie, ce prognoza o participare la scrutin de doar 34 la suta.
34 din Craiovita Noua, a votat de doua ori. Ion Diaconu, de 58 de ani, din localitate, a fost propus de PNG, dar reprezenta Partidul Romania Mare in biroul electoral al sectiei amintite.
Procesul electoral a decurs fara incidente in spatele gratiilor. Arestatii s-au aratat interesati sa-si exprime dreptul de vot intr-un procent incomparabil mai mare decat al persoanelor aflate in libertate.
PSD+PC a castigat si in Gorj si Mehedinti Rezultatele alegerilor europarlamentare de duminica, anuntate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj, plaseaza pe primul loc Alianta PSD +PC, cu 34,26%, urmata de PDL - 30,55%, PNL - 14,49%, PRM - 13,76%, Elena Basescu - 4,17%, si PNCTD - 1,12%.
Alegerile anticipate vor costa aproape 34 milioane lei (aproximativ 3,3 milioane dolari), potrivit devizului de cheltuieli aprobat marti de Comisia Electorala Centrala (CEC) de la Chisinau.
Autoritatea Electorala Permanenta a precizat ca totalul sumelor obtinute de formatiunile politice in campania electorala pentru europarlamentare se ridica la 5.
Sedinta in cazul lui Adrian Nastase a fost suspendata, ieri, de doua ori. La ultima intrerupere, toate grupurile parlamentare, mai putin PD-L, au parasit sala de sedinte.
Cuza, se poate face cu 22,45 milioane de euro, arata specialistii din Primaria Craiova, care anul trecut sustineau o varianta de executie de 34,4 milioane de euro, suma fara baza nici macar in studiul de fezabilitate.
Andrei Murineanu functioneaza la sediul actual, pe strada Mircea cel Batran, inca din anul 1968, iar pana atunci, cladirea a servit Regimentului 34, parte a Diviziei 9 de Infanterie.
, 65 de rutieristi au sosit la malul marii "inarmati" cu 31 de motociclete si 34 de automobile. In total, 130 de agenti de la Politia Rutiera din toata tara vor fi detasati, in lunile iulie si august pentru a veni in sprijinul colegilor constanteni.
google-analytics.com