Cautare

1868 de rezultate pentru "34" (2.06 secunde)
Presedintele Traian Basescu este, pentru 34,7% dintre romani, politicianul care poate contribui cel mai mult la reducerea coruptiei. Seful statului este urmat Gigi Becali - 5,5%, Corneliu Vadim Tudor - 5%, Monica Macovei - 2,6%, Mircea Geoana - 2,6% si Theodor Stolojan - 2,2%.
Parlamentul a aprobat in plen cu 234 de voturi "pentru" si 15 "impotriva", componenta Consiliului de Administratie al TVR, care insa nu ii cuprinde si pe reprezentantii PD si ai Presedintiei, acestia urmand sa fie audiati saptamana viitoare in Comisiile parlamentare de cultura.
Organizatia Municipala a PSD l-a reales pe primarul Dumitru Nicolae in functia de presedinte. Organizatia de tineret, prin presedintele Nicusor Ciumacenco, i-a invitat pe toti delegatii social-democrati sa-l voteze pe Dumitru Nicoalae presedinte, desi primarul are o virsta destul de inaintata.
Liberal-democratul Valeriu Stoica a reluat ieri, la cateva ore dupa semnarea protocolului PD-PLD, tema schimbarii formei de guvernamant in Romania.
In aceasta sesiune parlamentara, 1.126 de petitii s-au aflat pe masa Comisiei de abuzuri din Senat.
Comunicatul mai informeaza ca media de varsta a candidatilor este de 34 de ani.
34/2006 si ale Ordonantei de Urgenta nr. 54/2006, de atribuire a acestui spatiu". Dupa argumentatia care a stat la baza respingerii proiectului initiat de Calapod, Matei a nuantat, in termeni mai plastici ce a dorit, de fapt, sa faca edilul orasului:
Pe de alta parte, sustine senatorul PD, o ordonanta pe care o promova ministrul Berceanu in 2006 scutea 34 de societati comerciale de la plata la Bugetul de Stat a 8,3 miliarde de euro.
34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitii publice. "Actul normativ nu cuprinde si prevederi referitoare la sanctionarea celor care au formulat si introdus cu rea vointa contestatii", este de parere Eduard Martin.
Partidele care se inscriu in cursa electorala pentru alegerile europarlamentare, precum si candidatii independenti trebuie sa depuna la Curtea de Conturi a Romaniei toate datele si informatiile ce trebuie declarate potrivit Legii referitoare la finantarea campaniilor electorale.
Parlamentul a aprobat miercuri in sedinta comuna noua conducere a Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare. Presedinte al CNVM pentru urmatorii cinci ani va fi Gabriela Victoria Anghelache, sustinuta de PSD.
Comisia juridica, cea pentru invatamant si cea pentru drepturile omului au avut miercuri o noua tentativa de a discuta legea statutului minoritatilor, dar presedintele de sedinta a constatat ca sedinta nu poate avea loc in conditiile in care erau prezenti doar 23 de deputati, dintre cei 34 care trebuiau sa asigure cvorumul minim.
Procurorul sef al Sectiei a 2-2 din cadrul Directiei Nationale Anticorupttie, Doru Tulus, a afirmat recent ca dosarul privindu-l pe Theodor Stolojan "este in lucru", in cauza nefiind inceputa urmarirea penala.
In ceea ce priveste temele principale ale campaniei pentru europarlamentare, 42% dintre cei chestionati sunt interesati de subiecte sociale si economice, in vreme ce 34% considera prioritara apararea intereselor Romaniei in Uniunea Europeana.
La fel, premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu a considera ca este indamisibil ca europarlamentarii PD sa nu voteze in Parlamentul European atunci cand interesele Romaniei sunt in joc, el facand referire la faptul ca democratii au lipsit de la votul privind aplicarea Directivei 34 a Comisiei Europene.
Romanii care merg duminica sa voteze la referendum si pentru europarlamentare vor intra in aceeasi cladire, dar vor fi nevoiti sa treaca pe la doua comisii.
Romanii care vor sa voteze duminica si la referendum si pentru europarlamentare vor merge in aceeasi cladire, dar vor fi nevoiti sa treaca pe la doua comisii.
Astfel, conform declaratiilor purtatorului de cuvant al Organizatiei Judetene a PSD, Claudiu Branzan, facute ieri la pranz, partidul ar fi castigat europarlamentarele de la Galati, obtinand la nivel local nici mai mult, nici mai putin de 27,25%, urmat fiind de Partidul Democrat cu 25,49%, de conservatori cu un procent de 11,34%, PNL cu 11,02%, formatiuni politice urmate de PLD cu 5,64% si PNG-CD cu 5,25%, celelalte partide fiind situate sub pragul electoral, conform numaratorii paralele realizate de social-democrati.
Olaru Stejarel Nicolae - 34 ani. ... Avocat 34. Sogor Csaba - 43 ani. Profesia: Preot reformat CANDIDAT INDEPENDENT 35. Laszlo Tokes - 55 ani.
Potrivit reprezentantilor BEC pentru referendum, cu „DA“ au votat 81,34%, adica 3.938.011 de alegatori. Pentru „NU“ au optat 783.616 alegatori - 16,18%, voturile nule înregistrate reprezentând 2,46%.
google-analytics.com