Cautare

1868 de rezultate pentru "34" (2.27 secunde)
pentru Traian Basescu (din partea PDL) - 34%, pentru Mircea Geoana (din partea PSD+PC) - 23%, pentru Crin Antonescu (din partea PNL ) - 15%, pentru Corneliu Vadim Tudor (din partea PRM) - 11%, pentru Sorin Oprescu - 6%, pentru Principele Radu (independent) - 5%, pentru George Becali - 3%, pentru alt candidat - 3%.
Traian Basescu - 34%, Mircea Geoana - 23%, Crin Antonescu- 15%, Corneliu Vadim Tudor- 11%, Sorin Oprescu - 6%, Principele Radu - 5%, George Becali - 3%.
Excluderea Hondurasului a fost aprobata de 33 dintre cele 34 de state membre ale OEA in cadrul Adunarii Generale extraordinare a organizatiei, desfasurata la sediul institutiei de la Washington, prin votarea unei rezolutii.
Este posibil ca aceasta crestere sa fi fost determinata de contextul economic favorabil", arata autorii cercetarii.(Este vorba de contextul economic favorabil din perioada guvernarii PNL cu sprijin parlamentar al PSD n.n.) Romanii vad institutiile cu un ochi mai critic fata de majoritatea europenilor, daca e sa ne gandim ca media increderii in Parlament din UE 27 este de 34%, in timp ce media increderii in Guvern e de 32%.
Anuntul facut cu jumatate de gura de catre Guvern, pe 1 iulie a. c. , potrivit caruia hotelul Zefir din Mangalia, apartinand Serviciului de Paza si Protectie, va fi scos la vanzare, intrucat e in pragul falimentului, vine sa dezvaluie o noua afacere extrem de interesanta marca Liviu Scarlat (foto).
34/2006, privind contractele de achizitie publica, incredintand unei societati comerciale lucrari in valoare de 43.515.990 de lei, fara nici un fel de licitatie.
000 de treceri de persoane, atat pe sensul de intrare cat si pe cel de iesire din tara si peste 34.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat, astazi, ca nu este dispus sa intre in "jocul absurd" care se desfasoara impotriva sa si sa renunte la imunitatea parlamentara de dragul oricarui "neispravit" care "vine cu o aberatie de genul subminarea economiei nationalei".
Daca nu stiati, va spunem noi. Craiova are cinci frati, adunati de pe doua continente. Pentru ca se topeau de dorul lor, pretiosii angajati ai primariei le-au facut o vizita pe banii nostri, ai contribuabililor.
Basescu ar trebui sa se ingrijoreze ca a scazut la 34%", a sustinut principele. Principele Radu Duda se afla in judetul Braila pentru a vizita comunitatile locale din aceasta zona a tarii.
In primele 6 luni ale anului 2009, vamesii de la Biroul Vamal Constanta Sud au confiscat bunuri in valoare de 137 milioane euro, au declarat oficialii Autoritatii Nationale a Vamilor (ANV).
Garda Financiara Constanta a efectuat, in doar 6 zile, in perioada 20- 26 iulie, un numar de 426 de actiuni.
Comunistii moldoveni au scazut la 44,7%, dupa numararea a 99,8% din voturi, mentinandu-se totusi la 48 de mandate in viitorul Parlament, a anuntat Comisia Electorala Centrala.
In eventualitatea in care primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, se va inscrie in cursa electorala, Traian Basescu ar obtine 34,3% din voturile alegatorilor, fiind urmat de Mircea Geoana, cu 22,1%, Crin Antonescu (18,2%), Sorin Oprescu (doar 9%), CV.Tudor (8,1%) si principele Radu (5,3%).
In saptamana 27 iulie -31 iulie 2009, Comisariatul Judetean Constanta al Garzii Nationale de Mediu a continuat efectuarea controalelor tematice pentru verificarea respectarii termenului limita prevazut de HG nr.
34 Sibiu. Vizita a inceput marti, la Sibiu, de unde Mircea Geoana alaturi de persoanele care il insoteau au pornit intr-o deplasare spre Ocna Sibiului, Slimnic si Loamnes.
759 lei, un profit de 34. 825 lei si 12 angajati. Viticom este controlata de ministrul Dan Nica, care detine 40% din actiuni, tatal sau, Vasile Nica, totodata si administrator, care are 26% si bunul prieten al ministrului, Adrian Clement.
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj.
Parchetul Judecatoriei Ramnicu Valcea face cercetari in privinta a opt persoane in cazul distrugerii a aproximativ 127.000 de kilograme de TNT la Uzina Mecanica Babeni, in urma unei informari a DGIPI conform careia munitia nu ar fi fost distrusa si urma sa fie instrainata catre o terta parte.
Astfel, au fost sanctionati 34 de agenti economici cu amenzi in suma totala de 55. 000 lei. Si de aceasta data, doua firme fantoma au iesit in evidenta prin prejudiciul foarte mare creat bugetului de stat.
google-analytics.com