Cautare

1868 de rezultate pentru "34" (5.63 secunde)
De trei ori mai bogat Ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, si-a marit, in anul 2006, de trei ori contul din banca, detinind suma de 356.000 de lei la Alpha Bank, potrivit declaratiei de avere completate la sfirsitul lunii decembrie.
"Trebuie sa ne dea de gandit faptul ca in ajun de Craciun la Botosani s-au dat bani pentru 34 de primarii PSD.
De voie sau de nevoia aderarii, parlamentarii au fost ceva mai activi in sesiunea de toamna.
In accident si-au pierdut viata Cornel Dumitru (34 de ani), Dumitru Voinea (22 de ani), Catalin Vasile (21 de ani) si seful de echipa Ioan Pocovnicu (50 de ani).
Pe de alta parte, 31% dintre cei chestionati ar dori ca acesta sa ramana prim-ministru, in vreme ce altor 34% le este indiferent.
Teroristul egiptean a criticat Guvernul libanez si pe politicienii care au sprijinit rezolutia ONU care a pus capat razboiului de 34 de zile dintre Israel si militiile siite Hezbollah.
Ea a spus ca nu a mai luat cuvantul la un mars anti-razboi de 34 de ani. "Tacerea nu mai este o optiune", a spus ea.
Ponderea celor care se declara nehotarati si care au spus ca nu se vor prezenta la vot se ridica la 34%. In ceea ce priveste primarul pe care l-ar vota, cei mai multi dintre romani (33%) s-au declarat nehotarati, 32% sunt decisi sa voteze alt candidat decat actualul primar, in timp ce 29% dintre voturi se indreapta catre actualul edil.
Datele privind referendumul intern, neoficial pe tema autonomiei Tinutului Secuiesc au fost centralizate, pana sambata seara, in sase localitati din judetul Covasna, 99% dintre votanti votand favorabil, sustine conducerea Consiliului National Secuiesc.
Reprezentantul PSD sustine ca pina la aceasta data au fost schimbati 67 de directori, 34 in mediul urban si 33 in mediul rural.
Basescu este urmat, in preferintele romanilor, de George Becali cu 39,8% si Mihai Razvan Ungureanu cu 34,7 procente.
Surprinzator, comisarul european liberal Leonard Orban aduna aprecierile a 34% din romani, urmatorii clasati fiind premierul Calin Popescu Tariceanu, cu 29% si Mircea Geoana, cu 26%.
Deputatii au primit, marti, gratuit telefoane mobile noi, in baza contractului pe care Camera Deputatilor il are cu compania Vodafone, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.
"Propun sa fie scoase de pe ordinea de zi punctele 34 si 35 referitoare la SC LDP pentru ca vin in contradictie cu Legea nr.
Pe de alta parte, deputatul PSD Eduard Martin a tinut sa atraga atentia, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, asupra Ordonantei 128/2006, care priveste iertarea datoriilor unui numar de 34 de societati de stat.
Guvernul PNL-UDMR propus de premierul Calin Popescu Tariceanu a fost votat ieri de parlament cu o larga majoritate. 303 parlamentari au votat pentru si 27 impotriva, numarul necesar de voturi fiind de 234.
Judetul Valcea a primit un milion de lei pentru organizarea referendumului national pentru demiterea presedintelui Romaniei, Traian Basescu, referendum ce are loc pe 19 mai 2007.
In ce priveste PSD - 34,9% din electoratul social-democrat va vota impotriva demiterii presedintelui suspendat in timp ce 65,1% se pronunta in favoarea acestui demers.
Procentele au fost calculate pe baza numarului de alegatori care votasera pâna la ora 18.00, când prezenta a fost estimata la 34% din totalul celor cu drept de vot .
google-analytics.com