Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (4.24 secunde)
Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, le-a trimis consilierilor judeteni liberali o scrisoare de raspuns pe tema compensarii pierderilor suferite de economia judetului in urma gripei aviare.
Primaria Craiova este pe cale de a face cadou unei asociatii controlate de Dinel Staicu aproximativ 3.000 mp de teren intravilan din domeniul public al orasului.
Deputatul PD Valentin Iliescu, membru in Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea Codului electoral, a declarat ca propunerea legislativa privind Codul electoral va trebui finalizata pana la 31 octombrie 2006.
Cei 27 de consilieri locali craioveni au propus, in 2005, doar 13 proiecte in cadrul sedintelor lunare la care participa.
Motiunea simpla pe tema gripei aviare a fost depusa si citita ieri dupa-amiaza in plenul Senatului de PSD, aceasta urmand a fi dezbatuta la sfarsitul saptamanii.
Danut Culetu, prefectul Constantei, a anuntat ieri ca institutia pe care o conduce a atacat in contencios administrativ decizia alegerii lui Nicusor Constantinescu drept presedinte al Consiliului Judetean Constanta, in urma sedintei din 25.04.2006.
La aproape o luna si jumatate de la inceputul dezastrului produs in sudul judetului Dolj de revarsarea Dunarii, autoritatile au intrat, in sfarsit, in posesia notei de plata pentru reconstructie.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu a facut, in cursul zilei de ieri, plangere penala impotriva prefectului Danut Culetu.
Izolati. Asa s-ar putea caracteriza situatia locuitorilor din patru comune doljene, care sunt nevoiti sa astepte sfarsitul de saptamana pentru a putea ajunge la Craiova.
Tratatul de aderare a Romaniei la UE va intra pentru o prima lectura in Bundestag la 22 septembrie, la 18 octombrie se vor intalni comisiile parlamentare, iar la 26 octombrie va fi votul final, astfel incat presedintele Kohler sa poata promulga documentul pana la sfarsitul anului, informeaza MIE.
Desi ieri a castigat o batalie in fata deputatilor, reusind sa amane cu inca patru luni intrarea in vigoare a Codului Penal pesedist, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a batut in retragere din fata deputatilor juristi pe motiv ca argumentele aduse de ea nu sunt luate in seama.
Senatul a respins motiunea simpla a PSD pe tema gripei aviare, intitulata "Gripa lui Flutur", cu 64 de voturi "impotriva", 49 de voturi "pentru" si doua abtineri, in ciuda sperantelor social-democratilor care prevazusera ca vreunul dintre aliati va trada.
Pentru a-si plati datoriile de 60 de miliarde de lei, RAADPFL Craiova a decis sa contracteze un imprumut bancar, in luna iunie.
TVR implineste anul acesta 50 de ani de la prima emisie. Drept urmare, reprezentantii postului public de televiziune si-au propus sa vina mai aproape de sufletele romanilor nu numai prin programe TV, ci si prin Caravana TVR 50.
Plajele litoralului romanesc se duc, incet, dar sigur, pe... apele Directiei conduse de Ionel Manafu. In plin sezon estival, Directia Apelor Romane Dobrogea - Litoral inca mai organizeaza licitatii pentru concesionarea in regim de inchiriere a sectoarelor de plaja ramase fara stapan.
Pe data de 5 iunie 2006 se va desfasura la Bucuresti "Forumul Marii Negre pentru Dialog si Parteneriat", la care vor participa, printre altii, presedintele Romaniei, Traian Basescu, presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, presedintele Ucrainei, Victor Iuscenko, precum si oficialitati din statele UE si din cadrul NATO.
Dincolo de festivismul programului "Litoral 2006" si strangerile politicoase de mana impartite in stanga si-n dreapta de ministrul Vasile Blaga, in spatele usilor inchise au rabufnit si tensiuni ascunse cu grija privirilor indiscrete.
Aflat la Craiova pentru o intalnire cu mai-marii administratiei doljene, raportorul general al bugetului Uniunii Europene pe anul 2006, europarlamentarul Giovanni Pittella, s-a declarat optimist in privinta sanselor Romaniei de a intra in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007.
Planurile de reamenajare a pietelor din Craiova, pentru anul 2006, s-au imbogatit de saptamana trecuta cu o piata, in cartierul Brestei.
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat ieri punerea la dispozitie a unui midibuz de 20 de locuri pentru plecarea deputatilor din Grupul de rugaciune intr-un pelerinaj in Maramures.
google-analytics.com