Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (4.22 secunde)
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Consiliul Judetean Constanta si organizatia judeteana a Partidului Social Democrat au reactionat prompt la declaratiile ministrului Mediului, Sulfina Barbu, potrivit carora vina pentru situatia catastrofala a plajelor apartine fostei guvernari.
Cu toate ca majoritatea romanilor sunt nemultumiti de nivelul de trai asigurat de actuala guvernare, potrivit unui sondaj INSOMAR, acestia prefera sa fie guvernati de Alianta PNL-PD si il pastreaza pe Traian Basescu pe prima pozitie la capitolul personalitati politice.
Partidele parlamentare au cheltuit anul trecut 24.033.254 RON si au avut venituri de 25.387.434 RON, subventiile de care au beneficiat fiind de 7.030.008 RON, se arata in raportul privind finantarea partidelor in 2005 elaborat de Curtea de Conturi.
Inevitabilul s-a produs in cele din urma, iar ministrul Mediului a recunoscut, ce-i drept, indirect si cu jumatate de gura, ca sezonul estival 2006 a fost compromis, iar chestiunea plajelor a fost administrata catastrofal.
RAADPFL Craiova a fost vizitata saptamana trecuta de compartimentul audit al primariei. In urma controlului, functionarii au descoperit ca regia a cumparat rasaduri de flori, de la terti, pe care le-a revandut municipalitatii, desi avea altele in stoc.
Primaria craioveana nu are nici cea mai vaga idee cum sa acceseze banii pe care ii va aloca guvernul pentru rentabilizarea furnizarii agentului termic si reabilitarea termica a locuintelor.
In asteptarea rectificarii de buget anuntate de guvern, autoritatile judetene au "bombardat" ministerele de resort cu zeci de cereri de finantare in primele luni ale lui 2006.
Prefectura Dolj a primit din partea Ministerului Administratiei si Internelor suma de zece miliarde de lei vechi pentru continuarea lucrarilor de reabilitare la cladirea fostului camin al Grupului Scolar Energetic din Craiova.
Pusa la zid de catastrofa care se prefigureaza a fi sezonul estival 2006, ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, a invocat, in urma cu cateva zile, proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului privind utilizarea plajei Marii Negre si controlul activitatilor desfasurare pe plaja.
Sambata, 17 iunie, la Primaria Municipiului Mangalia va avea loc ceremonia de semnare a Protocolului de Infratire dintre orasul de la malul Marii Negre si orasul Porto Viro (Italia).
Institutul pentru Politici Publice a prezentat un studiu in care se arata ca absentele deputatilor de la sedintele de plen sau din comisii sunt motivate la cerere, indiferent daca exista sau nu motive legitime si chiar si in cazul in care nu sunt oferite nici un fel de justificari.
Comisarul pentru extindere Olli Rehn a afirmat in cursul zilei de ieri, in cadrul unui interviu, ca Romania si Bulgaria au facut progrese in ceea ce priveste unul dintre domeniile cheie - justitia, dar Uniunea Europeana trebuie sa se asigure ca acestea sunt reale si ca vor dura.
Intentia Primariei Craiova de a recruta un jurnalist pentru publicatia editata de municipalitate poate fi blocata din cauza unei adrese pitulate ori prost citite in Biroul resurse umane.
Propunerile de legalizare a relatiei dintre Regia de Apa si Regia de Termoficare sunt diametral opuse, fiecare dintre cei doi furnizori din Banie incercand sa traga spuza pe turta lui in privinta facturarii apei incalzite si livrate populatiei.
Viceprimarul comunei Corbu, Marian Galbinasu, actualmente candidat din partea Aliantei PNL-PD la functia de primar al acestei localitati, este angrenat intr-o lupta crancena, in justitie, pentru a readuce in patrimoniul Primariei suprafetele din Grindul Chituc care au fost smulse ilegal.
pe 24.06.2005 erau inregistrati 21.015 turisti, iar anul acesta 19.054. Culetu crede ca diferentele sunt aproape insesizabile, iar criticile detractarilor sai nu sunt intemeiate din acest punct de vedere.
google-analytics.com