Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (4.88 secunde)
Edilii-sefi din comunele doljene sunt dezinteresati de dezvoltarea infrastructurii rurale.
Transportul inter si intrajudetean nu se va mai putea face cu microbuze, ci numai cu autobuze de cel putin 100.000 de euro bucata.
Concluziile unui studiu publicat ieri de Gallup Romania la cererea Fundatiei Horia Rusu arata ca romanii au o perceptie confuza in legatura cu capitalismul, apreciind valori precum libertatea si bunastarea economica, dar in acelasi timp sustinand etatismul si egalitarismul.
Presate de timp si de sistemul legislativ romanesc aflat in schimbare, autoritatile judetene s-au grabit sa aleaga firmele care se vor ocupa de construirea retelei de drumuri a Noului Rast, chiar daca nu au alcatuit un plan al lucrarilor care trebuie executate.
Programul guvernamental implementat prin Ordonanta nr. 7/2006 care urmareste realizarea unor obiective de mediu in zonele rurale a pus pe jar autoritatile doljene.
Functionarii din Primaria Craiova ignora ordinele venite de sus si incalca Legea nr. 544/2001, pe care o invoca de fiecare data cand vine vorba de transparenta.
Incepand cu 1 ianuarie 2007, e posibil ca agentii economici sa fie nevoiti sa-si achite obligatiile fiscale in ordinea vechimii acestora.
Primarul Radu Mazare a reactionat dur la auzul observatiilor facute cu o zi inainte de Inspectoratul Judetean de Politie cu privire la insuficienta implicare a Primariei Constanta pentru rezolvarea problemelor de trafic din statiunea Mamaia.
Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PC Andrian Mihei s-a aratat inca o data nemultumit de ceea ce se intampla pe litoralul romanesc al Marii Negre.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. In perioada cat a fost edilul Ciocarliei, Marghiol nu a avut decat o preocupare:
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Ploile abundente, gerul si Dunarea au calamitat aproximativ 12.000 de hectare de culturi, majoritatea cu grau. Pentru suprafetele calamitate de Dunare, producatorii agricoli vor primi despagubiri in valoare de 70% din cheltuielile efectuate cu respectivele culturi.
Ne-am confruntat cu aceeasi comisie consultativa, care stia ce vrem sa construim si care s-a opus total si de data aceasta", a afirmat Florin Toma. Ultimul certificat de urbanism eliberat de primarie firmei Rovimet a fost in data de 27.06.2006.
Inspectorii fiscului local si-au facut norma de incasari din executari silite pe spinarea persoanelor fizice. Firmele cu datorii de zeci sau sute de ori mai mari decat ale contribuabililor simpli i-au lasat cu buza umflata pe inspectori.
Consilierul liberal a dezvaluit faptul ca, la 30.06.2006, in trezoreria CJC se aflau 140 miliarde lei, suma aprobata deja de Consiliu pentru a fi distribuita localitatilor, in contul celor 22% care li se cuvin, conform legii.
Zeci de calculatoare care functioneaza nonstop, teancuri de hartii si dosare intre care vezi functionari publici din Prefectura si Consililul Judetean (CJ) Dolj toropiti de caldura.
Razboiul declansat de primarul Dumitru Nicolae impotriva sefului Serviciului Administrarea Domeniului Public scoate la lumina situatii extrem de interesante. Directorul Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP), Florin Popescu, a raspuns la finele saptaminii trecute, in cadrul unei emisiuni TV, atacurilor venite din partea primarului Dumitru Nicolae.
Conducerea PD a hotarat ieri sa-l excluda din partid pe primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircea Gutau, care a fost arestat pentru luare de mita.
Biroul Permanent Central (BPC) al PNL a adoptat ieri o rezolutie potrivit careia solicita Colegiului CNSAS sa verifice dosarele demnitarilor liberali.
Cheltuielile de protocol si "casnice" ale autoritatilor judetene se incadreaza perfect in sintagma "buget de austeritate". Daca pentru banii de protocol guvernul a impus mai-marilor judetului limite, pentru produsele de curatenie si papetarie, Consiliul Judetean (CJ) si Prefectura Dolj au cheltuit cat i-a tinut bugetul.
google-analytics.com