Gymboland este alegerea tuturor copiilor care stiu ce vor de la o vacanta - distractie pe cinste si joaca fara limite.
Cum canicula da peste cap solutiile de joaca si impune limite in timpul petrecut in aer liber, parintii au o alternativa pe cinste in Gymboland si sunt fericiti ca prichindeii lor au parte de un loc de joaca cool, interactiv unde voia buna se imbina armonios cu educatia si dezvoltarea.
La noi, fiecare zi a saptamanii este motiv de joaca si invatare prin zambete si voie buna. De luni pana duminica, locatiile noastre Gymboland din Bucuresti si din tara sunt deschise copiilor energici si dornici sa experimenteze lucruri noi. Joaca, distractia si dezvoltarea celor mici se imbina armonios in atelierele si programele pregatite cu atentie de specialistii nostri pentru lunile iulie si august.
Fiecare copil este unic, iar la Gymboland punem in valoare talentele si pasiunile fiecarui micut.
De aceea, fiecare locatie are pregatita o gama variata de activitati menite sa cultive pasiuni, sa descopere talente si sa dezvolte creativitatea, capacitatea de concentrare si atentie, dar si perspicacitatea fiecarui prichindel.
Pe oaza de divertisment de pe taramul Gymboland, copiii se pot bucura in ultimele doua luni de vara, de concursuri de dans, de activitati de cantat si de exercitii de indemanare care mai de care mai atractive.
Isi pot pune creativitatea la incercare creand cele mai simpatice vederi sau rame foto si isi pot transforma eroii preferati din povesti in figurine din plastilina. Micutii cu manute dibace se pot distra copios confectionand fluturasi 3D, ornand borcanele sau modeland palmute din lut.
Nu am uitat nici de mult-indragitele jocuri clasice ale copilariei. Copiii sunt ajutati sa isi consume energia si sa isi dezvolte musculatura si corpul jucand ”Ratele si vanatorii” sau bowling in cadrul atelierelor noastre de vara.
Cei mai mici pasionati de mistere se pot bucura de o multime de activitati distractive - de la deslusit puzzle-uri, potrivit numere si litere intre ele si pana la vanatoare de comori.
Aceste distractii pe cinste, care fac vacanta de vara mai frumoasa fiecarui copil aduc un plus important in dezvoltarea lor oferindu-le posibilitatea de a-si exersa si dezvolta coordonarea mana-ochi, abilitatile cognitive, perspicacitatea si imaginatia.
Indiferent ca picteaza, creeaza decoratiuni, confectioneaza hainute, se indeletniceste cu tainele origami sau canta ori danseaza, un lucru este cert: nu este niciodata nici singur si nici plictisit!
Dezvoltarea abilitatilor sociale si spiritul de echipa sunt printre abilitatile pe care le avem in vedere de fiecare data atunci cand copiii vin la un atelier de joaca intr-una dintre cele opt locatii Gymboland deschise in Romania.
Noi nu te ajutam doar sa ii ocupi timpul copilului tau in vacanta. Fructificam fiecare minut petrecut alaturi de el, transformandu-l intr-o lectie educationala cu zambetul pe buze.