Cautare

582 de rezultate pentru "ziare" (3.39 secunde)
aiba un impact cat mai mare in economie cred ca ar trebui bagati in infrastructura", a declarat, intr-un interviu in exclusivitate pentru Ziare.com, Fabio Mucci, analist economic al Unicredit Bank pentru regiunea Europei Centrale si de Est.
Valoarea medie a comenzilor pentru aceasta perioada se va ridica la aproximativ 70 de euro, in crestere cu 50% fata de valoarea medie a comenzilor inregistrata in restul anului, cele mai cumparate flori fiind trandafirii si cele specifice primaverii, potrivit unui comunicat FlorideLux.ro, remis Ziare.com.
Nu cred ca ziarele vor disparea. Cred ca vor fi mai putine, dar vor exista intotdeauna ziare," a mai adaugat ea.
Nu cred ca ziarele vor disparea. Cred ca vor fi mai putine, dar vor exista intotdeauna ziare," a mai adaugat ea.
Organizatia declara ca a fost infiintata de dizidentii chinezi, jurnalisti, matematicieni si programatori din SUA, Taiwan, Europa, Australia, si Africa de Sud.s4t Articolele din ziare si din revista The New Yorker spun ca directorul sau este Julian Assange, un activist pe internet australian.
Avem parte doar de declaratii taioase si amenintari la televizor si in ziare; din pacate insa, autostrazile si drumurile nu se construiesc nici in studiourile Tv si nici din paginile ziarelor.
Ziare.com informeaza: Apogeul crizei va fi in 2012, spun oamenii de afaceri Iesirea Romaniei din recesiune nu i-a incurajat pe oamenii de afaceri.
Ziare.com informeaza: Eveniment:
unele ziare din Polonia sunt mult mai prospere decat cele din alte tari din regiune, audientele televiziunii publice din Polonia sunt mai mari, iar asocierea intereselor de afaceri cu cele politice este mai putin pronuntata in Polonia si Slovenia decat in celelalte tari Principalele asemanari intre pietele analizate:
modelul de presa din Romania se schimba, de la ziare detinute de jurnalisti la trusturi ce reuneau televiziuni, posturi radio si reviste.
Ziare.com informeaza : Boc anunta ca merge in China ca sa aduca investitii mari Premierul Emil Boc a anuntat, miercuri, la plecarea in vizita oficiala in China, ca scopul sau principal e strangerea legaturilor economice, sperand in primul rand sa-i convinga pe chinezi sa investeasca in Romania.
Ziare.com informeaza : Ponta:
Ziare.com informeaza : Sub zodia "crizelor gemene", incepe decaderea lumii Daca primele doua razboaie mondiale s-au dus cu arme si s-au soldat cu milioane de morti, se pare ca lumea a mai avansat fata de acum 70 de ani si prefera acest gen de conflicte duse la nivel economic.
In ultima vreme, este promovat ca analist economic de catre TVR Info, are aparitii la TVR, dar si in ziare apropiate Puterii, cum ar fi Evenimentul Zilei.
Ziare.com informeaza: Stiglitz: Solutia la recesiunea globala - Cheltuiti, cheltuiti, cheltuiti! Insanatosirea sectorului financiar este necesara, dar nici pe departe suficienta pentru revenirea economica.
Ziare.com informeaza: FMI: Europa de Est, in pericol din cauza crizei datoriilor Europa de Est risca sa fie grav afectata prin contagiune de criza datoriilor din zona euro, avertizeaza Fondul Monetar International.
Ziare.com informeaza: Vasilescu (BNR): Impozitarea pensiilor mici, o eroare economica Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, il contrazice pe directorul BNR, Eugen Radulescu, apreciind ca impozitarea pensiilor mai mici de 1.000 de lei ar fi "o eroare, din punct de vedere economic".
"stau toata ziua si crizuiesc", scrie Ziare.com. "Mai devreme sau mai tarziu vom intra si noi in zona euro cu toate necazurile si exhibitionismul de criza pe care il traim acum.
Iliescu ataca dur trei ziare: Rusine, duceti campanii antinationale! Fostul presedinte Ion Iliescu a acuzat publicatiile "Adevarul", "Romania Libera" si "Evenimentul Zilei" ca duc campanii "antinationale, de contestare a Revolutiei", pe care le-a catalogat ca "actiuni ticaloase cu scop politic".
Suma celor doua ziare, dupa ce ele s-au asezat pe piata separat, nu a mai ajuns niciodata nici pe departe la nivelul de audienta si de tiraj pe care il avea ziarul Adevarul inainte de despartire.
google-analytics.com