Cautare

30785 de rezultate pentru "vreau de unde sant parinti lui marian cotoi" (5.84 secunde)
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, „baronul“ PSD Marian Oprisan (foto), s-a ales cu o amenda contraventionala de la Politia Rutiera dupa ce si-a parcat neregulamentar masina.
Curtea de Apel Galati a respins vineri recursul formulat de filiala galateana a Partidului Conservator (PC) impotriva deciziei Tribunalului Galati privind mentinerea in functie a consilierului local Marian Popa, hotarirea fiind definitiva si irevocabila.
rfi.ro Klaus Iohannis se dezice de orice implicare in nominalizarea lui Marian Munteanu (Autor: Alexandra Cruceru, Redactor) Presedintele Klaus Iohannis nu a propus, nu a sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala, transmite Administratia Prezidentiala.
Data de plecare: ... incepe cu Piata, faimoasa pentru atmosfera plina de culoare, unde fermierii vin cu marfa din cele mai indepartate regiuni ale Insulei Madeira, ca sa vanda fructe, legume, peste si flori.
Conferinta Flavius Stoican inainte de meciul Dinamo - Gaz Metan Medias "Vreau sa mergem pe continuitate. ... Am obtinut un punct foarte important, chiar daca am jucat in inferioritate, sacrificul de care au dat dovada acesti baieti trebuie sa continue.
Pentru unele este mai usor, insa pentru altele este destul de dificil sa ramana insarcinate. ... Tu si partenerul tau trebuie sa puneti la punct cateva aspecte, inainte de a incerca sa deveniti parinti. Organismul tau si (cel putin) sperma lui trebuie sa fie foarte sanatoase.
Vreau in Constitutie reguli clare pentru presedinte, sa nu mai ai de ce sa-l suspenzi Victor Ponta a declarat, marti, ca ar trebui introduse in Constitutie garantii prin care niciun presedinte sa nu aiba in viitor mai multa putere decat i se cuvine, pentru a se evita orice fel de conflict care ar putea duce la suspendare, scrie realitatea.net Fiind intrebat ce sanse da pactului pe care l-a semnat cu Traian Basescu si daca crede ca va fi respectat, Ponta a spus ca este nevoie de o societate in care sa ne ascultam mai mult si sa ne razboim mai putin.
Stelian Tanase ii desfiinteaza pe liberali si pe Marian Munteanu: ... Gabriel Zamfirescu Jurnalistul Stelian Tanase a avut o iesire furibunda dupa ce a aflat ca PNL l-a lansat pe Marian Munteanu in cursa pentru fotoliul de edil la Primaria Municipiului Bucuresti.
Daca ar fi sa-i dam crezare lui Marian Butnaru (foto), seful Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Constanta, institutia pe care o conduce nu face parte din "hora" descentralizatelor. ... "Demisia nu mi-am dat-o, nu mi-a cerut-o nimeni", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, seful ARR de la malul marii.
Tehnicianul CS Turnu Severin spera ca elevii sai sa nu repete greselile din meciul cu Dinamo si sa fie mai agresivi in partida de astazi, din Ardeal Formatia CS Turnu Severin "deschide"
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... "Ma pomeneste atat de des in ultima perioada, incat nu poate fi vorba de altceva decat despre o obsesie chinuitoare pe care a dobandit-o in ceea ce ma priveste".
Acolo unde a fost cazul, materialul a fost completat cu informatii utile cititorilor.
70% dintre minorii agresati prezinta risc major de a deveni, la maturitate, agresori (Autoare : Magda Marincovici) 63% dintre copiii din tara noastra spun ca sunt batuti acasa de parintii lor.
Aducerea pe lume a unui bebelus este un motiv de bucurie pentru toti parintii, dar si o perioada in care fiecare isi pune intrebari in legatura cu modul in care va fi ingrijit si crescut. ... Copii sanatosi, parinti isteti.
Mogulul Dan Voiculescu pare a fi scapat lucrurile de sub control, iar destinul sau politic se apropie cu pasi repezi de un final care ar insemna un prim pas in "salubrizarea" politicii romanesti.
Invitat aseara in emisiunea lui Dan Diaconescu, la postul OTV, Marian Vanghelie a facut dezvaluiri incitante. ... Vreau sa fiu vicepresedinte la PSD", a spus Marian Vanghelie. ... Daca in viata demonstrezi consecventa vine momentul in care de la sine ti se cuvin anumite lucruri".
Romania este a tuturor romanilor, indiferent de etnie, si nu a europarlamentarului Laszlo Tokes sau a presedintelui Traian Basescu, a afirmat miercuri presedintele PSD, premierul Victor Ponta, la evenimentul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
Parlamentarii independenti au sustinut, in cadrul unei discutii pe care au avut-o luni cu reprezentantii sindicatelor, ca dialogul social va fi unul din pilonii preconizatei constructii politice, deputatul Marian Sarbu vorbind despre viitorul partid ca despre "un santier al renovarii societatii".
Social-democratul Marian Sarbu a trecut ieri la independenti, iar deputatul social-democrat Viorel Balcan si-a inregistrat tot ieri demisia din grupul parlamentar PSD si inscrierea in PD-L.
Ovidiu Iuliu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, a declarat ieri, cu prilejul deschiderii oficiale a manifestarilor expozitionale organizate de CCINA Constanta - Tomis Ambient Construct, Salonul de Finantari si Asigurari pentru Locuinte si Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica - faptul ca institutia pe care o conduce a negociat la sfarsitul saptamanii trecute cu tur-operatorul international TUI World mentinerea si sporirea numarului de turisti straini care isi vor petrece vacantele pe litoralul romanesc.
google-analytics.com