Cautare

30785 de rezultate pentru "vreau de unde sant parinti lui marian cotoi" (6.78 secunde)
In acest episod puteti citi in continuare partea a treia a textului lui Osho intitulat: ... Daca un copil este conceput in aceasta stare de neconditionare a parintilor, exista certitudinea, nu numai posibilitatea, ca acel copil nu va fi deloc conditionat.
Luni, 25 martie 2019, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va avea loc lansarea albumului DIAMANTE MUZICALE al lui Marian Stere si Iustin Gondos. Albumul este produs de Casa de Discuri EUROSTAR.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. Citeste aici totul despre razboiul pesedisto-pesedist, despre candidatura lui Mitrea si atacul lui Iliescu la "marginasii" Rus-Dancu'.
Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni.
Mai mult decat atat, regele fotbalului romanesc a tinut mortis ca in fata sau in spatele hotelului IAKI sa nu apara absolut nici o urma de chioscar care sa stirbeasca in vreun fel maretia roz pe care o stapaneste.
Despre ' greva de lux ' a parlamantarilor PDL. In declaratia mea politica de astazi as dori sa ma refer la asa-zisa campanie de informare a PDL despre "greva de lux" a parlamentarilor USL.
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
Declaratia politica de astazi se circumscrie unei activitati de sezon, ca sa spun asa. Pentru copii, vacanta de vara este un prilej de relaxare si de timp pentru joaca si destindere. Din pacate insa, pentru cei mai multi dintre parinti acest lucru nu este la fel.
Timp de 20 de ani, Marian Vanghelie a facut parte din viata mea.
Era insa un particolar semn fizic care ii distingea de oameni: ei aveau la maini si la picioare sase degete in loc de cinci. ... I-au invatat care este pamantul bun pentru semanat , cum sa adune radacini si bulbi buni de mancat, sa traiasca in bordeie si sa gateasca mancare.
Pericolul major evitat la limita de Klaus Iohannis. De ce Marian Munteanu nu mai poate fi candidat (Autor: Dan Tapalaga) Presedintele Klaus Iohannis a luat distanta de neinspirata propunere a liberalilor intuind, probabil, dezastrul.
Cei zece alesi municipali care au votat in cadrul sedintei de Consiliu Local impotriva introducerii pe ordinea de zi a doua proiecte de hotarare initiate de consilierii PC, se vor alege cu plangeri penale pentru abuz in serviciu din partea Partidului Conservator Galati, ne-a declarat presedintele organizatiei judetene a partidului, Eugen Durbaca.
SCANDAL DE PROPORTII IN PNL. Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu. Candidatura lui Marian Munteanu este din ce in ce mai contestata.
Revolutia doctilor, cum am numit eu miscarea judecatorilor, unica in felul ei, nesperata, se petrece cu armele subtile ale legii si nu cu sticle Molotov sau spargeri de geamuri, cum fac, la revolta, paturile de jos.
E greu de facut o ierarhizare din punct de vedere al masurilor, pentru ca ele sint destinate unor sectoare diferite. Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si faca efectele.
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
Umor cat cuprinde in versuri si imagine, culoare, un pic de spirit latino si Columbia adusa in Romania printr-o poveste amuzanta.
Blogul lui Constantin Gheorghe: ... Va alege confruntarea, care il va duce direct la suspendare, sau va fi intelept, va accepta solutia propusa de Ponta, de a-si imparti domeniile de reprezentare: el politica externa si de securitate, iar premierul politicile economice si sociale?
Arenele Romane au fost invadate recent de muzica celor de la Carla's Dreams, de hiturile lor care au cucerit intreaga tara. Evenimentul de lansare a albumului NGOC a fost sold out, a adunat mii de fani, veniti sa ii asculte live pe artistii lor preferati.
Prima aparitie a lui J.D.Salinger in limba romana a avut loc, in 1964, sub egida Editurii pentru Literatura Universala. La cateva decenii dupa traducerea de referinta, Editura Polirom a oferit noua traducere, pentru tinerii de azi, a romanului De veghe in lanul de secara.
google-analytics.com