Cautare

73 de rezultate pentru "vanzatori" (2.65 secunde)
Inca din copilarie, de la varsta de 8 ani, dupa arestarea tatalui sau, fost detectiv la Siguranta Statului, incepe sa lucreze ca baiat de pravalie, ajutandu-si unchii sai olteni vanzatori in Piata Vitan.
- din arhive, actele de vanzare-cumparare si acum paduri care sunt inca in fire sunt ale mostenitorilor vechilor vanzatori sau ale unor primari buzoieni sau ale unor sefi de ocoale silvice, care s-au descoperit nepoti ai bunicului meu!
Nu ne mai lasam pacaliti de discursuri zgomotoase, de nonvalori cu succes de casa, de vanzatori de iluzii si de pamant pe Luna, de minciuni poleite, de gogomanii, de nestirile zilei, de tot balastul si rumegusul gazetariei.
Si au facut-o, nederanjati nici macar de faptul ca, statutar, s-au declarat "administratori" nu "vanzatori". Asadar, au demarat o agresiva campanie de revendicat si vandut "autodeclarata mostenire".
Miroase-a carne arsa pe pamant Se dau mesaje ca va fi iar bine Dar moartea, numai ea e de cuvant Punem cerniti la locul caznei crunte Tacute flacari, rugi de pomenire Dar intr-o zi coloanele tacerii Isi vor iesi navalnice din fire Feriti-va, voi vanzatori de tara Ura, adesea, si tacand omoara.
O veste buna din domeniul financiar, mai ales pentru cei care lucreaza ca profesori, editori, scriitori sau vanzatori. Feriti-va insa de disputele referitoare la o proprietate sau o mostenire.
magazine, supermagazine, standuri, case de comenzi prin posta, vanzatori ambulanti, cooperative de consum etc. Marfurile comercializate sunt limitate la bunurile care de obicei sunt considerate a fi de larg consum.
Intre timp cei 3 vanzatori de tara au murit, iar tara a fost data, cu totul, fara contributia defunctilor la negocierile de tejghea.
Azi, bulgarii invata din nou limba romana, multi vanzatori din Silistra stiu romaneste. Mai greu e sa intelegi cand bulgarii zic nu sau da, pentru ca ei dau din cap invers decat romanii pentru afirmatie si negatie.
Amenajate intr-o piateta modesta, nicidecum abundand in produse traditionale pregatite in gospodariile proprii - asa cum suna (mincinos!) reclama facuta de autoritatile locale -, standurile cu vanzatori de asa-zis vin zaibar, cam in numar de 6-7, etalau in bidoane de 5 litri, o licoare cu un gust dubios, care nu numai ca nu amintea de gustul veritabilului zaibar, dar nici macar nu se putea compara cu gustul obisnuit al vinului natural de tara.
Best Value.Locatia este curata, bine organizata, spectaculoasa vizual, cu vanzatori care stiu sa fie prietenosi. O mare oferta de clatite dulci si sarate si, in plus, poti personaliza comanda.
Trebuie sa adaptam aceste modele la conditiile si specificitatea tarii noastre si sa dezvoltam o piata imobiliara echilibrata, cu un mediu concurential corect, care sa reprezinte atat pe clienti, vanzatori si cumparatori, cat si pe cei care intermediaza aceste tranzactii.
Tigari dosite sub contorul de gaze De frica oamenilor legii, mai multi vanzatori de tigari "la negru" si-au abandonat marfa si au rupt-o la fuga.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com