Cautare

13438 de rezultate pentru "uniunea pictorilor bucuresti" (2.97 secunde)
Este vorba despre pozitia comuna a ministrului francez al economiei, Emmanuel Macron, si a vice-cancelarului german Sigman Gabriel, cu privire la nevoia de a relansa uniunea economica si sociala, de a initia un proces gradual de convergenta;
Parlamentul European reunit in plen miercuri la Strasbourg a aprobat cu 497 de voturi pentru, 93 impotriva si 71 de abtineri au aprobat aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Zilele acestea se discuta mult in presa romaneasca despre costurile pe care romanii le-ar plati ("din buzunarul lor gaurit", cum spune duios un politician care le stie pe toate si limba rusa pe deasupra) o data cu integrarea in Uniunea Europeana.
Zilele acestea se discuta mult in presa romaneasca despre costurile pe care romanii le-ar plati ("din buzunarul lor gaurit", cum spune duios un politician care le stie pe toate si limba rusa pe deasupra) o data cu integrarea in Uniunea Europeana.
Insa fetisul cu Uniunea Europeana nu este altceva decit un pretext perpetuu invocat de diferitii guvernanti in a-si ascunde impotenta de a rezolva si altfel decit prin scumpiri eterne deficite bugetare, adica de a se abtine sa cheltuie mai mult decit aduna.
Constatam din ce in ce mai acut ca Uniunea Sovietica - pe care Tatuca a creat-o ca sa le faca in ciuda capitalistilor si pe care bonjuristul Gorbaciov, caruia i s-au cam incrucisat privirile intre Paris si Vladivostok, adica intre capitalism si perestroika, a desfiintat-o din motive numai de el intelese - si-a mutat granitele ceva mai la vest.
Pentru ca Romania nu poate sa faca nota discordanta si sa impiedice marfurile din Uniunea Europeana sa intre in tara. ... Unul dintre motive ar fi tocmai acela ca, in Uniunea Europeana, automobilul nu este considerat un lux, ci o necesitate.
Rezilierea a fost pusa pe seama faptului ca nu s-a organizat o licitatie, atribuirea directa fiind in neconcordanta cu normelor prevazute in Uniunea Europeana. ... Este considerat cel mai dificil tronson din cadrul viitoarei autostrazi Bucuresti-Brasov.
Este si fondatorul Muzeului Benzii desenate din Bucuresti si coordonatorul unui volum despre istoria benzii desenate romanesti.
Potrivit sefului statului, desi Uniunea Nationala PSD+PUR sustine ca are mai multi parlamentari, realitatea politica si legala este alta.
Pe relatia Vanghelie ar urma sa vina Ecaterina Andronescu si alti parlamentari de Bucuresti. ... Vrea sa faca Uniunea aia de stanga cu UNPR-ul", a pus paie pe foc si secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea a anuntat ca PSD are majoritate singur in 14 consilii judetene, in 11 poate face majoritate cu Alianta Liberalilor si Democratilor, iar in 2 cu ALDE si Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei.
Conferinta PSD Bucuresti desfasurata miercuri seara a fost un bun prilej pentru platit polite in partid. ... Popescu a aratat, intr-o evaluare asupra alegerilor locale din 2004, ca el l-a propus pe Mircea Geoana pentru Primaria Capitalei, pentru ca era persoana cu cea mai mare notorietate in Bucuresti.
Cazul controversatului om de afaceri sirian Omar Hayssam, dat afara din filiala PSD Bucuresti in urma implicarii sale in criza ostaticilor romani din Irak si nu numai, ii indeamna pe pesedistii lui Dan Ioan Popescu sa ia masuri ciudate, cum ar fi delatiunea intre colegii de partid.
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
Or, tratatul le interzice brusc sa protesteze in Bucuresti pentru eliberarea Ardealului. Ioan Slavici este nevoit sa fuga din Bucuresti in 1883. ... Conditia semnarii tratatului era deci amortirea vocii pentru Ardeal in Bucuresti.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti.
Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, luni seara, ca si-a inaintat demisia din functia de lider al PDL Bucuresti inca din 19 iunie si ca propunerea sa pentru asigurarea interimatului la conducerea organizatiei il va viza pe Liviu Negoita.
Cum pregateste PSD batalia pentru Bucuresti (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) PSD Bucuresti, probabil cea mai mare organizatie de partid din tara, e, in aceasta perioada, scena unor schimbari profunde, ca sa nu spunem lupte intestine, cu bataie chiar spre conducerea centrala a formatiunii.
google-analytics.com