Cautare

13438 de rezultate pentru "uniunea pictorilor bucuresti" (3.07 secunde)
Uniunea Europeana este interesata sa evite aminarea aderarii Romaniei, dar aceasta va fi aminata cu un an daca Romania nu isi va indeplini toate angajamentele asumate, a declarat, ieri, comisarul european pentru Fiscalitate si Uniune Vamala, Laszlo Kovacs.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute ca garanteaza cu functia faptul ca Agricultura va fi un "argument de integrare", si nu unul de amanare a integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.
Conform unui sondaj realizat de Future Marketing, 78,27 % dintre fermierii romani sunt increzatori in beneficiile pe care aderarea la Uniunea Europeana le va atrage dupa sine, in timp ce numai 11,99 % sunt de parere ca integrarea va avea efecte negative asupra activitatii pe care o desfasoara.
Aderarea la 1 ianuarie 2007 a Romaniei la Uniunea Europeana va aduce tarii noastre aproximativ 30 miliarde de euro pentru urmatorii 5 ani, suma colosala care a trezit deja interesul posibililor beneficiari autohtoni.
La ora actuala Uniunea Europeana este dependenta in proportie de peste 50% de resursele de hidrocarburi provenite din alte regiuni ale planetei, principalul furnizor de gaze naturale pentru spatiul comunitar fiind Rusia.
Am fost informat despre situatia economica actuala, probleme de infrastructura, dar si despre provocarile din regiune in ajunul aderarii la Uniunea Europeana", a precizat ambasadorul Petr Dokladal. ... "Ne-au impartasit experienta lor in cazul unei regiuni similare Olteniei dupa aderarea la Uniunea Europeana.
Doua reactoare ale Centralei atomice de la Kozlodui au fost inchise o data cu aderarea Bulgariei la Uniunea Europeana.
Atata timp cat nu cumparam din alte tari decat cele din Uniunea Europeana nu platim taxa de timbru social, insa la inmatricularea autoturismelor cu motor de peste 2.000 cmc din import din afara spatiului comunitar se platesc taxa speciala de prima inmatriculare si taxa de timbru de 1% din valoarea masinii fara TVA.
Producatorii care vor sa fie competitivi pe piata europeana trebuie sa constientizeze ca nu este suficient sa produca si sa obtina profit, ci trebuie sa fie si responsabili.Experienta tarilor care au aderat la Uniunea Europeana înaintea României a scos la iveala faptul ca pentru a face fata competitiei trebuie sa fie respectate anumite standarde de calitate.
Producatorii care vor sa fie competitivi pe piata europeana trebuie sa constientizeze ca nu este suficient sa produca si sa obtina profit, ci trebuie sa fie si responsabili.Experienta tarilor care au aderat la Uniunea Europeana înaintea României a scos la iveala faptul ca pentru a face fata competitiei trebuie sa fie respectate anumite standarde de calitate.
In legatura cu acest eveniment, un comunicat de presa al Autoritatii Nationale a Vamilor din Romania releva faptul ca intr-un moment important pentru autoritatile vamale europene, la data de 1 iulie 2008, Uniunea Europeana va celebra a 40-a aniversare a Uniunii Vamale.
Aceasta este concluzia formulata de Bogdan Costin, directorul Oficiului Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Galati, in ceea ce priveste situatia actuala a fondurilor cerute fie de la Uniunea Europeana, fie de la bugetul de stat.
"Uniunea Europeana si-a luat masuri ca nicio banca importanta din sistemele bancare nationale sa nu ajunga in dificultate", a declarat presedintele Traian Basescu. ... In momentul de fata se definitiveaza metodologia de aplicare a testelor de stres pe toate bancile din Uniunea Europeana.
Motiunea simpla a Uniunii Social Liberale - "Agricultura falimentara, dar politizata" a fost depusa la Senat Uniunea Social Liberala solicita Guvernului, in textul motiunii simple pe domeniul Agriculturii, "Agricultura falimentara, dar politizata", depusa, miercuri, la Senat, elaborarea unui Program national de siguranta alimentara a Romaniei, modificarea Legii camerelor agricole, dar si plata de urgenta a datoriilor restante catre fermieri.
Taxa pentru centrala de apartament este impusa de Uniunea Europeana Prim- ministrul a anuntat ca din 2016, cei care au centrale termice de apartament vor fi obligati sa plateasca o taxa pe poluare.
Ca senator al Romaniei si membru in Comisia romanilor de pretutindeni, imi manifest admiratia, prin prezenta declaratie politica, fata de mitingul pro-occidental de proportii, desfasurat duminica trecuta in piata centrala din Chisinau, pentru a marca parafarea acordurilor de asociere si de liber schimb intre Republica Moldova si Uniunea Europeana.
Consolidarea legaturilor de afaceri, sociale si culturale dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova, dar si contactele interpersonale vor avea de castigat Exemplul pe care il poate da acum Republica Moldova este de urmat pentru alte tari din regiune.
Liderul de extrema-dreapta Geert Wilders cere un referendum privind apartenenta la UE Partidul de extrema-dreapta francez Frontul National a cerut vineri organizarea unui referendum privind apartenenta Frantei la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au votat in favoarea iesirii din blocul comunitar, potrivit Reuters.
Scotia a inceput pregatirile pentru un nou referendum privind independenta de Marea Britanie.Scotia isi vede viitorul in Uniunea Europeana. ... - Rezultatul referendumului din Marea Britanie privind Uniunea Europeana arata clar ca poporul scotian isi vede viitorul ca parte a Uniunii Europene, transmite Reuters.
DE 10 ANI IN UNIUNEA EUROPEANA, pe care il puteti citi in continuare. ... Noi, romanii, esticii, in general, am vazut in Uniunea Europeana salvarea din marasmul economic si social al post-comunismului, o garantie ca, de acum incolo, mergem in aceeasi directie.
google-analytics.com