Cautare

244 de rezultate pentru "unda popp" (3.99 secunde)
Acestea ar fi doar cateva intrebari la care ar trebui sa ne gandim serios, mai ales acum, cand am primit unda verde pentru UE.
Parlamentarii germani au dat unda verde pentru furnizarea de armament greu armatei ucrainene. Bundestagul a aprobat cu o majoritate covarsitoare cererea de sprijin pentru Ucraina.
Adica, pe langa liberali, ba chiar premierul Tariceanu, care au sarit in apararea lui Vosganian - cel pe care ei il vor comisar european -, si democratii au fost pe aceeasi lungime de unda.
Conflictul dintre barouri, ce parea solutionat, a reiesit la suprafata si mai puternic dupa ce o instanta de judecata bucuresteana a dat unda verde pentru functionarea barourilor paralele.
Parintii vor avea acces la continutul pe care il consuma copiii pe Instagram. Optiunea este disponibila inca din luna martie in Statele Unite ale Americii.
"(...)Cine a parasit vreodata spitalul, unde a avut parte de suferinta, chin, durere si stanjeneala, fara sa fie cuprins, brusc, de un val de regrete inselatoare, de o unda de afectiune irationala fata de ceilalti pacienti (...)?
Nu pot sa nu observ ca suferim acum pentru ca cineva, imediat dupa revolutie, a dat unda verde unui sistem de invatamint care iti permite sa iei o diploma chiar daca nu te duci la cursuri, sa promovezi examenele chiar daca nu ai inteles nimic dintr-un curs.
O inalta fata bisericeasca, episcopul de Balti, declara ca Biserica i-a sustinut intotdeauna pe comunisti si "o sa va sustinem si mai departe, iar daca IPS Vladimir o sa ne dea "zelionii svet" (unda verde), vom indemna oamenii sa voteze Partidul Comunist".
Este greu de crezut ca un asemenea "gramaj" poate trece de poarta fara unda verde a unor persoane aflate in functii de conducere sau fara "acceptul" celor care pazesc pe acolo.
Si nu ma refer doar la faptul ca ANRE a dat unda verde cresterii pretului gigacaloriei, pentru ca, la ora la care scriu aceste randuri, Consiliul Local nu luase in dezbatere inca subventionarea.
Kievul, dar si alte orase ucrainene, au fost atacate cu rachete in aceasta dimineata, fiind lovite zone aglomerate, parcuri, locuri de joaca pentru copii si unitati de invatamant.
UE da unda verde bugetului pe 2023. ? Romania va primi 2,2 mld. EUR, din fonduri UE, pentru compensarea facturilor la energie.
Imi este greu sa cred ca oamenii astia furau din Combinat inox, cupru, aluminiu, in general materiale la care nu tot omul are acces, fara sa aiba "unda verde" de la cineva care avea puterea "sa deschida usile".
Practic, pentru a fi siguri ca nu vor fi nevoiti sa achite o noua taxa de rebransare (un "mizilic" de vreo cateva sute de lei), galatenii vor fi nevoiti sa mearga cu chitantele la ghiseele societatii de furnizare a curentului electric, sa indure cozile, si sa le explice, inca o data, angajatilor, care de obicei nu au prea multa rabdare cu clientii, ca s-a facut o greseala si ca, eventual, odata ce au decis sa dea unda verde achitarii facturilor si prin sistemul bancar, sa fie mai atenti si, din cand in cand, sa ceara socoteala bancilor pentru incasarile facute in numele lor.
Olandezii nu au acceptat insa intrarea Bulgariei si cele doua tari au fost analizate la pachet. Croatia a obtinut unda verde si va intra in Schengen.
Olandezii nu au acceptat insa intrarea Bulgariei si cele doua tari au fost analizate la pachet. Croatia a obtinut unda verde si va intra in Schengen.
Senatorii au dat unda verde astazi, 6 februarie, proiectului de lege care prevede ca soferii teribilisti care provoaca accidente grave nu mai scapa de o sentinta ispasita dupa gratii.
Seismele extrem de puternici s-au simtit si in apropere in Siria, Liban, Iordania, Israel, Grecia, Cipru, iar unda de soc s-a simtit inclusiv in Groenlanda.
Pe unde a trecut unda de soc, in pamant s-ar format crapaturi uriase, de zeci de metri adancime si latime, si intinse pe sute de kilometri.
El a primit unda verde pentru a intari lotul cu care sa atace prezenta in Liga 1. "Ar trebui sa mai vina doi, trei jucatori sa completeze lotul, plus unul sau doi juniori.
google-analytics.com