Presedintele PNL Crin Antonescu si-a aratat ingrijorarea fata de faptul ca, in acest moment de recesiune grava, Romania nu este guvernata. Liderul liberal a declarat, astazi, la Brasov, in fata reprezentantilor Ligii Alesilor Locali, ca, in plina criza economica, atat presedintele Romaniei, cat si al Senatului se comporta ca doi "patroni de festivaluri".
"Ceea ce se intampla in ultimele luni demonstreaza ca asa nu mai merge. Iata ca minciunile mitraliate de Emil Boc, Mircea Geoana si Traian Basescu de la inceputul anului au fost spulberate de realitate. Nici macar FMI, ci doar realitatea a demonstrat minciunile pe care le spun", a subliniat presedintele Crin Antonescu.
Presedintele liberal le-a marturisit alesilor locali ai PNL ca se bazeaza pe sprijinul lor pentru a scoate Romania din "derapajul de la normalitate in care au adus-o Traian Basescu si Mircea Geoana". Singura solutie pentru reconstructia Romaniei este un sef de stat liberal, considera Crin Antonescu.
Liderul liberal a sustinut ca vrea sa redea institutiei prezidentiale, transformata de capriciile "jucatorului" Traian Basescu, demnitatea pe care trebuie sa o aiba ca simbol al statalitatii, iar ca presedinte va servi doar intereselor cetatenilor.
Presedintele PNL Crin Antonescu s-a aflat astazi, 15 august, la Brasov, la reuniunea Alesilor Locali ai PNL, desfasurata sub tema "Implicarea alesilor locali in sustinerea campaniei pentru alegerile prezidentiale". Evenimentul a avut loc in perioada 14 - 15 august. Au participat prim - vicepresedintele PNL Ludovic Orban, alti lideri ai partidului, presedinti de consilii judetene si primarii cu rezultate bune obtinute in alegerile europarlamentare 2009 ( 400-450 de alesi locali, din toate filialele ).