Cautare

70 de rezultate pentru "tombola" (3.41 secunde)
Astfel, pana pe 31 decembrie 2009, clientii magazinelor OBI, indiferent de cumparaturile facute, pot participa la tombola speciala pentru a castiga o centrala termica performanta, modelul BAXI ECO 3 Compact. ... Marea extragere la tombola va avea loc in data de 8 ianuarie 2010.
De fapt, potrivit unui comunicat transmis de FAPR pentru GdS, asa-numita tombola "Chitanta castigatoare", organizata de federatie, reprezinta o forma de stimulare a platii intretinerii la bloc si un mod de reducere a cheltuielilor lunare pe care le efectueaza o asociatie de proprietari.
1 Decembrie 1918, va organiza, pentru membrii asociatiei, o tombola cu participare gratuita. ... Toti membrii nostri care s-au inscris inainte de organizarea tombolei sint invitati la sediu, intre orele 9-17, pentru a-si ridica tichetul de tombola”, a completat Ion Stefan.
Un copil talentat trebuie incurajat, iar aceasta tombola este ocazia perfecta de a-i spori increderea in talentul sau. Tombola "Concurs desene Carrefour, editia Craciun 2013" se desfasoara in perioada 28 octombrie - 9 decembrie 2013.
Tombola SMS organizata de catre Galbani, valabila in perioada 29 mai - 11 iunie 2014, unde marele premiu este o excursie in Italia pentru 2 persoane;
Cu aceasta ocazie, mall-ul isi intampina publicul cu un concert aniversar Inna, dar si cu mii de vouchere cadou si o tombola la finalul careia castigatorul marelui premiu va pleca acasa cu o masina Mazda CX5.
"PNL dorea sa organizez acel targ din fonduri proprii precum si o tombola. Acum am renuntat la ideea targului si vom organiza tombola la sediul partidului", a mentionat Florin Turcanu.
Vacante la preturi reduse si tombola cu premii in excursii in tara si strainatate. ... Vizitatorii participa si la o tombola cu premii constand in doua excursii, una in Grecia, iar cealalta la Brasov", a declarat presedintele de onoare al sindicatului, Cristinel Petrisor.
Pe lânga cumparaturi, vizitatorii pot participa si la o tombola care pune la bataie 11 premii, dintre care zece din partea CCI Oltenia. ... „Fluturasii pentru tombola vor fi distribuiti în mai multe locuri din oras.
"Succesul campaniei promotionale ‚Tombola BAXI’ s-a datorat in principal mecanismului simplu de participare. Astfel, clientii au fost stimulati sa participe, necesar fiind numai sa realizeze cumparaturi in magazinele OBI - orice doreau - si sa completeze talonul de participare.
Ea a participat la tombola datorita insistentelor unui angajat din cadrul magazinului Jysk din Suceava. ... Toti clientii care au facut cumparaturi de minim 30 de lei au intrat in tombola cu marele premiu oferit de Petrom, un plin serios de combustibil, pentru cat mai multe drumuri la shopping.
Dupa speech-uri a urmat un cocktail si o tombola impresionanta, cu multe cadouri oferite de Exotique si partenerii sai:
Editura Herald este alaturi de noi la acest frumos eveniment, oferind premii in carti, pentru TOMBOLA SURPRIZA. Toti participantii la expozitie sunt inscrisi automat la tombola care se va extrage la sfarsitul evenimentului si au sansa de a castiga cele mai noi apartitii editoriale Herald.
Tombola cu "premii verzi" pentru vizitatorii targului Targul V for Verde isi redeschide portile pe 28 si 29 septembrie, intre orele 11.00 si 20.00, la Casa Universitarilor din Bucuresti (strada Dionisie Lupu 46).
Evenimentul este unic in peisajul de gen, o manifestare de inalta tinuta, cu un program variat si atractiv (conferinta de presa, prezentarea Companiei, cina de gala, program artistic cu muzica live si DJ, degustari de vinuri de la ALIRA, tombola cu premii atractive etc).
Astfel, 260.000 de premii instant isi asteapta castigatorii, iar cei mai norocosi dintre clientii care se vor inscrie la Tombola Aniversara se vor bucura de premii precum un apartament, masini, vacante de Revelion si multe alte surprize.
Meniul de cina si show-ul lui Israel Buium costa 159 RON/persoana si in cadrul evenimentului se va desfasura si o tombola cu premii surpriza. ... De asemenea, in cadrul show-ului va avea loc si o tombola cu premii:
LAMBRETTA'S GRAND PRIX- marea tombola! La finalul serii se va da un MARE PREMIU, in valoare de 10.999 lei:
Cu acest prilej, oricine ajunge la Piata Constitutiei se poate inscrie la tombola Scholl ce are ca premii: ... Extragerea castigatorilor la tombola va avea loc luni, iar lista cu castigatorii va fi anuntata si publicata pe Bucharest Marathon in zece zile lucratoare.
PSD Navodari organizeaza, astazi, in Parcul Central al orasului, tragerea la sorti a tombolei "alegeri locale 2008". Participanti pot fi cei care fac dovada ca au fost la vot in luna iunie 2008, la ambele tururi de scrutin organizate la Navodari.
google-analytics.com