Cautare

70 de rezultate pentru "tombola" (5.23 secunde)
Alti retaileri au ales varianta promotiilor tombola. Retailerul de incaltaminte Benvenuti ofera, pentru fiecare bon cu o valoare de minimum 400 de lei, un talon de campanie.
super tombola de deschidere cu premiul cel mare 5.000 euro si zeci de aparate electronice si electrocasnice. cuponiada 25 lei din 30 in 30 min, pe linia caselor un client va fi ales prin tragere la sorri pentru a primi un cupon de cumparaturi de 25 lei.
In perioada 1 septembrie â€" 30 noiembrie, acceseaza pagina primastatie.tefal.ro, completeaza formularul de inscriere, si intri automat in tombola pentru castigarea unei sesiuni de calcat cu expertul Tefal.
La sfarsitul Curselor Copiilor Mc Donald's va fi organizata o tombola iar inscrierea se va face in ziua concursului prin completarea talonului de participare si depunerea lui in urna de pe scena amplasata in Piata Constitutiei.
In plus, tine-ti degetele incrucisate pentru tombola! Poti castiga un apartament, masini, vacante, plinuri de benzina si multe multe alte surprize!
In plus, toate invitatele au participat la tombola PANTOFIROMANESTI.RO, iar o norocoasa castigatoare a plecat acasa cu o pereche de ghete in trend.
Totodata Just Smile va organiza si o tombola, unde se pot castiga prin tragere la sorti 10 seturi complete constand in produse de igiena dentara pentru copii.
• Conferinta de presa De la ora 18.00 - "HAPPY HOURS" • COCKTAIL, invitati de marca, surprize • TOMBOLA cu 10 premii substantiale oferite de Exotique si partenerii sai traditionali.
Tot in aceasta zi, clientii sunt invitati sa participe la o Super Tombola pentru sansa de a castiga, din 30 in 30 de minute, 50% din valoarea unui articol vestimentar din cosul de cumparaturi!
Intregul concept de eveniment a fost distrativ, a inceput cu o prezentare de moda in care manechinele au prezentat diverse stiluri vestimentare, dupa care a avut loc o tombola la care 10 participante au castigat cate un voucher de cumparaturi.
Atelier aranjamente florale pentru copii / Mommy & I "sesiuni de Zumba, Kids Gym 11:30 Sesiuni de machiaj de teatru si film pentru cei mici 11:00 Atelier de colaje pentru copii 12:00 Atelier aranjamente florale 12:00 Atelier Interactiv de Dans pentru copii si adulti 13:00 Atelier de accesorizare cu nasturi 14:00 Atelier Atitudine si identitate la tineri prin Expresivitatea vorbirii” 15:00 Atelier Trash Your T-shirt 17:00 Tombola cu premii 17:00 Demonstratii de dans pe Platforma 5 17:30 Concert Mihai Chitu
In baza lui, intra in tombola pentru o tableta oferita de UNIQA Asigurari. - E-Book Corner - Citeste pe e-book-uri romanele preferate - Audiobook HotSpot - Vino si asculta carti in lectura unor actori indragiti, audiobook-uri puse la dispozitie de Humanitas Din programul acestei editii:
Seara a culminat cu un apus de soare spectaculos, o luna plina pe cerul in amurg si o tombola cu premii speciale oferite de catre partenerii Danei.
Vom sarbatori caderea bulinei printr-o petrecere stradala, in cadrul evenimentului stradal FESTInunta cu surprize, unde am pregatit orchestra, covor rosu, miri si mirese, baloane, tombola cu premii si multa veselie.
Participantii se vor putea inscrie la o tombola ale carei premii, doua costume cu motive traditionale, unul feminin si altul masculin,vor fi oferite tot de IIANA.
Daca ai un total de cel putin 100 de lei te poti inscrie si la TOMBOLA ANIVERSARA! Detalii la telefon 0727 170 170 sau pe www.theretroshop.ro / www.lambrettaromania.ro Magazinul THE RETRO SHOP a dat joi seara startul weekend-ului aniversar LAMBRETTA!
Duminica, o bicicleta Habanna ItalJet a fost oferita drept cadou de magazinul The Retro Shop, la TOMBOLA ANIVERSARA LAMBRETTA! Catalin Dezbracatu a fugit cu superba bicicleta alba, sub privirile amuzate ale petrecaretilor.
Intre 06 - 09 iulie, pe langa marile reduceri, avem pentru tine un pahar racoritor de PROSECCO COLVENDRA, o gustare si o tombola cu premii.
Cu ocazia aniversarii, ParkLake deruleaza campania Sarbatoreste un an alaturi de ParkLake, prin care organizeaza o multime de activitati care sa aduca zambete pe fetele vizitatorilor - concert aniversar Smiley, mii de vouchere cadou, tombola aniversara care va oferi prin tragere la sorti un Land Rover Discovery si multe premii pe loc, in valoare totala de peste 80.000 de euro.
Pentru vizitatorii care nu se incadreaza in aceste categorii, accesul in incinta se va face pe baza biletelor (in valoare de 5 lei) si a abonamentelor de intrare (in valoare de 10 lei, valabile pentru toata perioada), care vor constitui totodata si suportul pentru Tombola GAUDEAMUS.
google-analytics.com