Cautare

272 de rezultate pentru "tg" (3.34 secunde)
Pentru a rezista in fata concurentei AMD e nevoita sa scada preturile procesoarelor sale. Intradevar, cele mai ieftine modele x86 de pe piata sunt cele Athlon 64 si Sempron.
Cu putin timp inaintea reducerilor de pret ce vor afecta procesoarele Core 2 din 22 aprilie, Intel lanseaza succesiv cateva noi procesoare.
Analistii din domeniul IT spun ca pe parcursul lui 2007 pretul ecranelor LCD la nivel mondial va creste, dupa un an 2006 in care tendinta a fost de ieftinire.
Cormecializarea on-line a muzicii devine o afacere tot mai profitabila, iar estimarile arata ca tendinta se va mentine in crestere si in anilor urmatori.
Dupa o viata petrecuta alaturi de Sony, CEO-ul departamentului de jocuri al companiei, Ken Kutaragi, renunta la functie. Totodata acesta este considerat parintele consolei PlayStation fiind alaturi de companie inca de la terminarea studiilor superioare.
Saptamana viitoare Microsoft isi relanseaza serviciul de e-mail, Live Hotmail. Noua versiune se afla in dezvoltare de mai bine de un an, iar acum a venit momentul relansarii sau al imbunatatirii serviciului vechi, dupa cum spun unii, eveniment care va avea loc luni.
Ecranele LCD ale telefoanelor mobile, dar si ale altor dispozitive portabile, sunt principalele consumatoare de energie care reduc drastic autonomia echipamentelor.
Patronul Microsoft a tinut un discurs referitor la evolutia pe piata a sistemului de operare Windows Vista. Astfel, in cadrul conferintei WinHEC, Gates s-a declarat multumit, categorisind un succes amploarea luata de Vista.
Sony a publicat rezultatele financiare ale anului fiscal 2007 cuprins intre 1 aprilie 2006 si 31 martie 2007. Astfel, veniturile totale se situeaza la impresionanta suma de 64.1 miliarde de dolari, din care 1.1 miliarde reprezinta profit.
Microsoft a anuntat recent achizitionarea a 85% din actiunile companiei Aquantive contra sumei de 6 miliarde de dolari. Aquantive este o corporatie sub conducerea careia isi au lacasul multe companii de publicitate online din intreaga lume, cum ar fi:
Cele mai mari companii producatoare de circuite electronice integrate isi unesc fortele pentru a putea realiza tranzistoare cu porti de 32 nm.
Desi nu este universal acceptat, principalul concurent al Apple iPod este Zune, lansat de Microsoft in septembrie 2006 si aparut pe piata in noiembrie.
Unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile la nivel mondial este Samsung. Si tot Samsung este, cu siguranta, cel mai mare producator de chip-uri de memorie.
Consumul de curent a ajuns in ziua de azi nu doar un aspect important al calculatoarelor ci si o strategie de marketing intens abordata in ultimii doi ani de mai toti producatorii de echipamente IT.
Pe domeniul memoriilor DDR3 nu s-a prea auzit de Corsair, un nume de altfel rasunator in industria producatorilor de RAM.
Intel a inceput ultima faza de retragere de pe piata a procesoarelor bazate pe tehnologie NetBurst. Mai exact, aceasta reprezinta tehnologia de la baza procesoarelor Pentium 4, Pentium D, Celeron si Celeron D.
Nu este numarul total de PC-uri vandute in istorie, ci doar previziunea unor analisti IT care spun ca, pana la inceputul lui 2009, cel putin 1 miliard de PC-uri se vor afla in exploatare.
Frenezia iPhone creata in jurul celui mai asteptat telefon al ultimilor ani, continua. Ultimele sondaje estimeaza ca numarul doritorilor unui astfel de telefon a ajuns la suma de 19 milioane.
Da, ati citit bine, renumita companie producatoare de automobile sportive si de teren isi lanseaza propriul telefon mobil. Daca Lamborghini si ASUS sunt reprezentate pe domeniul notebook-urilor, iar cea de doua si pe cel al PDA-urilor (mai nou), de ce nu ar intra si Porsche pe zona IT&C.
In decursul zile de ieri, pe Internet au aparut zvonuri care prevad o reducere a pretului consolei Sony PlayStation3 cu 100$.
google-analytics.com