Da, ati citit bine, renumita companie producatoare de automobile sportive si de teren isi lanseaza propriul telefon mobil. Daca Lamborghini si ASUS sunt reprezentate pe domeniul notebook-urilor, iar cea de doua si pe cel al PDA-urilor (mai nou), de ce nu ar intra si Porsche pe zona IT&C.

Rezultatul muncii departamentului Porsche Design Group, P‘9521, a fost prezentat zilele acestea in Franta, iar pretul anuntat pentru un astfel de terminal GSM este de 1.600$.

Printre alte detalii tehnice se numara carcasa din aluminiu, ecranul cu minerale rezistent la zgarieturi, un cititor de amprente pentru securizarea telefonului, dar si o camera foto de 3.2 megapixeli. P‘9521 include si functii de redare a fisierelor audio MP3, fie pe casti, fie pe cele trei difuzoare incluse.

Interesant este faptul ca telefonul nu va fi oferit in editie limitata, asa cum s-ar presupune la prima analiza. Pentru inceput, P‘9521 va fi comercializat in Marea Britanie si Dubai, in timp ce piata din Statele Unite va trebui sa astepte pana in 2008. In celelalte regiuni ale lumii nu se stie cand si daca primul telefon Porsche va fi comercializat oficial.

(www.tgdaily.com)