Cautare

272 de rezultate pentru "tg" (5.11 secunde)
Realitatea.net informeaza: Madalina Pamfile are viata grea alaturi de iubitul ei, Claudiu Belu-Iordache, fotbalist legitimat ultima oara la Concordia Chiajna.
O adevarata invingatoare a prejudecatilor rasiale, ea isi da masterul in muzica la Conservatorul din Timisoara si doctoratul in muzica de teatru la Institutul de Teatru Tg.
Cunoscuta trupa ce va concerta pe 12 iunie la Bucuresti - The Show: A Tribute to Abba a sustinut in urma cu aproximativ 2 saptamani cel de-al 600-lea concert al carierei, cifra marcand de 4 ori mai multe concerte decat a sustinut trupa originala Abba.
Teatrul Ion Creanga din Bucuresti, Teatrul de Papusi " Prichindel" din Alba Iulia, Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad, Teatrul "Bacovia" din Bacau, Teatrul "Arlechino" din Brasov, Teatrul "George Ciprian" din Buzau, Teatrul "Proiect" Campina, Filarmonica Nationala din Chisinau, Teatrul de Papusi "Puck" din Cluj Napoca, Teatrul "Calutul de mare" din Constanta, Teatrul "Colibri" din Craiova, Teatrul de papusi "Gulliver" din Galati, Teatrul "Arcadia" din Oradea, Teatrul "Aschiuta" din Pitesti, Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiesti, Teatrul "Merlin" din Timisoara, Teatrul "Ariel" din Tg.
Artista a lansat campania denumita "Fii mesagerul Zilei Copiilor! O jucarie pentru un zambet!", prin care si-a dorit sa imparta bucurie celor mici cu ocazia zilei de 1 Iunie.
www.thehotspotgirl.com informeaza: Pentru astazi, v-am pregatit o mica vizita virtuala, sa zicem de curtoazie, in the feminine land of Cloche-Creator of Desire, un nou showroom, deschis recent pe Strada Paris, nr.
"Cele doua Diane" despre care povesteste Alexandre Dumas tatal sunt Diana de Poitiers, amanta favorita a lui Henric al II-lea, si fiica ei, Diana de Castro.
Iuliana Tudor a prezentat in weekend-ul ce tocmai a trecut cel mai mare festival international de folclor din Romania, Muzici si Traditii in Cismigiu”, la TVR 1.
- Constantin Brancusi, (1876-1957), din Tg. Jiu, sculptor vestit. - Emil Cioran, (1911-1995), din Rasinari, Sibiu, filozof, eseist de geniu. - Eugene Ionesco, (1909-1994), din Slatina, dramaturg celebru.
Margareta Paslaru a lansat recent albumul Cum sa te las, dedicat supravietuitorilor de la Colectiv, cu prilejul intalnirii lunare din fata clubului, la sapte luni dupa tragedie.
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
Pe 7 aprilie va avea loc premiera filmului Power Rangers, in regia lui Dean Israelite. Cu: Naomi Scott, RJ Cyler, Ludi Lin, Dacre Montgomery, Becky G., Elizabeth Banks Gen film:
Cea mai noua extravaganta SF semnata de Luc Besson se lanseaza in aceasta saptamana in cinematografele din Romania!
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
B.U.G. Mafia, Coma, FiRMA, The Mono Jacks, Jurjak, The Details si DayDay sunt trupele care vor urca pe scena, iar Alt Om si Not So Common DJ vor fi DJ-ii la Bucharest Craft Beer Festival 2018.
Pe scena vor evolua indragitul coregraf nea Marin, ansamblul scolii de dans romanesc LARISA si MARIN BARBU , nsamblul Artistic Profesionist MURESUL din Tg.
CULTURA: Gabriela Negreanu - totul sau nimic (Autor: ALEX. STEFANESCU) Cultura literara. NR. 270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti.
Wikipedia: Lucretia Borgia - Continuare - Legenda neagra Ca dealtfel tot restul familiei, de-a lungul secolelor, Lucretia a fost subiectul a numeroase calomnii si acuzatii.
Jurnalul National: Endocrinologia, in Congres la Cluj (Autoare: Magda Marincovici) Prof. dr. Constantin Dumitrache: "A crescut frecventa cancerelor tiroidiene, 95% dintre acestea sunt foliculare si papilare cu rata de vindecare de 100% M-am intalnit cu prof.
Ca abia acum se incearca redeschiderea, dupa mai multi ani, a Institutului de Cardiologie de la Tg Mures, coordonat de prof.
google-analytics.com