Cautare

272 de rezultate pentru "tg" (2.73 secunde)
Intel a dezvaluit noi informatii referitoare la cifrele sale financiare. Astfel, in cel de-al doilea sfert al anului veniturile Intel au crescut cu 8% pana la 8.68 miliarde $, ceea ce se traduce intr-un profit de 1.28 miliarde $.
DRAMeXchange, companie specializata printre altele in analize ale pietei de memorii, a publicat un studiu privind gaura pe care o provoaca Apple in zona chip-urilor flash.
Zvonuri prevestesc detronarea Windows Vista in aproximativ trei ani de catre un viitor sistem de operare al Microsoft.
Crysis, acesta este numele jocului care va ridica nivelul grafic si al interactiunii la noi limite. Este asteptat de mai bine de un an, producatorii momindu-ne din cand in cand cu poze si mai rar cu ceva secvente cinematice.
In cursul zile de joi, piata memoriilor Flash a primit o lovitura sub centura. Samsung, cel mai mare furnizor de astfel de chip-uri, a avut probleme cu...
Pe 10 septembrie la San Francisco, AMD va lansa mult asteptatele procesoare Barcelona. Acestea sunt primele modele de pe piata dotate efectiv cu patru nuclee sub aceeasi pastila de siliciu.
Zilele acestea se asteapta ca Motorola sa lanseze RAZR 2, cea de-a doua varianta a celui mai popular telefon din istoria companiei.
Daca cineva crede ca poate invinge Google, cel putin pe piata motoarelor de cautare, se inseala amarnic. Chiar si acum, cand Internetul e in plina expansiune si concurenta este tot mai mare, indiferent de domeniu, cota de piata a motorului de cautare al google este in continua crestere.
Philips anunta disponibilitatea pe piata din Romania a noului monitor 3D dedicat gamerilor. Ecranul are o diagonala de 27 de inci.
Realitatea.net : ROBERT DOISNEAU, fotograful NECUVINTELOR, sarbatorit de GOOGLE Robert Doisneau s-a nascut in anul 1912, in regiunea Gentilly, din Franta, a lucrat o perioada ca fotograf industrial si de publicitate la Renault, iar incepand cu anul 1948 la Vogue Franta.
DeCeNews: Inca o pagina anti-Voyo. Guran: Nu stiam ca Vplay e ilegal. Badea: Nu ma pot uita la "Las rahat".
It.bzi.ro : Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2012 Creatorii seriei RObotzi, emisiunile gen Romanii au talent sau Vocea Romaniei, meciul Steaua -Dinamo sau filmul Ice Age 4 au reprezentat cele mai populare cautari pe Internet din Romania, in acest an, potrivit Google.
TIME: 12 dintre cele mai bune site-uri de pe Internet in 2013 Editorii revistei TIME au publicat lista anuala a celor mai bune site-uri din zece domenii principale de interes:
Toshiba Europe GmbH a anuntat in cadrul IFA 2013 noua tableta Encore - optimizata integral pentru Windows 8.1, cu optiuni si aplicatii incorporate destinate atat productivitatii, cat si divertismentului.
MultiPad 7.0 Prime are caracteristici cheie de care aveti nevoie. Va puteti bucura de divertisment full HD, comunicare nelimitata, navigare rapida pe web, ecran de 7 inci si Android 4.0.
It.bzi.ro: Riscul NECUNOSCUT al utilizarii retelelor de socializare Utilizarea retelelor sociale nu provoaca in sine un stres, dar poate amplifica nivelul de ingrijorare fata de problemele apropiatilor, generand un stres"contagios" legat de costul compasiunii, potrivit unui studiu realizat in randul internautilor americani.
giz.ro: Ce este un router wireless, recomandari si cum il configuram (Continuare) Recomandari routere wireless Piata routerelor wireless este una bogata in oferte pentru toate buzunarele.
Bucharest Gaming Week are loc in perioada 23 - 28 ianuarie 2018, la Romexpo. Evenimentul reuneste pasionatii de eSports, gamerii dedicati si cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din Romania.
Florin de exemplu, pentru ca il chema si Florin, la Tg Jiu sau la 2 Mai unde avea casa pe care o iubea mult, pentru a se evita balamucul mediatic si ce urmeaza dupa aceea.
Artistul care a facut a facut furori cu piesa El Sila, a trupei Yarabi, porneste acum pe drumul succesului, intr-o cariera solo!
google-analytics.com