Cautare

1398 de rezultate pentru "telekom televiziune deranjamente" (7.79 secunde)
De aceea acum e ca la un targ asa, te duci sa faci oferte si sa cumperi", a declarat Ionut Lupescu, pentru Telekom Sport.
Echipa antrenata de Toni Petrea a castigat cu 3-0 in "Stefan cel Mare", iar expertul Telekom Sport, Nicolae Dica, a comentat partida.
La cum loveste de bine mingea Sefer, daca o ridica la faza aceea, nu mai apara Popa", a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.
Democratia nu merge asa", a spus MM Stoica la Telekom Sport. Claudiu Keseru a ajuns la FCSB la finalul lui august 2021, atacantul jucand la echipa ros-albastra si in intervalul ianuarie 2014 - februarie 2015.
Istvan Kovacs a dezvaluit in exclusivitate pentru Telekom Sport ca l-a deranjat faptul ca a fost descris ca fiind un arbitru arogant.
In studioul, Meme Stoica, managerul general FCSB, si Bogdan Cosmescu, comentator Telekom Sport, au analizat partida care s-a desfasurat pe Arena Nationala.
Ei ii iubesc la fel de mult, stiu ca sunt patimasi, ca baga mana in buzunar ca sa vina dupa noi. Urmasii nostri sper sa fie mai echilibrati un pic", a spus Mihai Iosif la Telekom Sport.
Nu in momentul asta trebuia pus, din sezonul urmator, dar nu la inaugurare", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.
Ce dorim, ce putem oferi, ce cautam la un antrenor, la cum vrem sa arate clubul, iar Mutu e ce dorim noi", a declarat Victor Angelescu pentru Telekom Sport.
Iar la urma a fost acea faza. Daca ma uit, de cate ori a gresit omul asta impotriva noastra?", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.
Ajuns in Opozitie, PSD incearca sa-si faca auzita vocea critica la adresa Puterii cu ajutorul posturilor publice de radio si televiziune.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Pentru a se pune la adapost, Nicolau a sustinut ca demersul sau urmareste doar binele TVR-ului, mai exact scoaterea postului national de televiziune de sub influenta politica:
Desi nu avem nici o televiziune ca sa ma filmeze vorbind aici despre austeritate, despre pensionari si despre categorii defavorizate, va rog frumos, domnule presedinte, sa supuneti la vot propunerea colegului de la PD de amanare, lucru cu care PRM este de acord.
Momentele de dupa executie au fost difuzate masiv la posturile de televiziune, o dovada pentru Romania si lumea intreaga ca o era s-a incheiat, iar cea mai turbulenta si violenta revolutie dintre evenimentele care au dus la caderea comunismului in statele din Europa de Est si-a atins obiectivul", reaminteste ziaristul britanic.
Momentele de dupa executie au fost difuzate masiv la posturile de televiziune, o dovada pentru Romania si lumea intreaga ca o era s-a incheiat, iar cea mai turbulenta si violenta revolutie dintre evenimentele care au dus la caderea comunismului in statele din Europa de Est si-a atins obiectivul", reaminteste ziaristul britanic.
Ministerul Dezvoltarii Informationale din Republica Moldova a cerut, la sfarsitul lunii iulie, Consiliului Cordonator al Audiovizualului sa scoata la concurs frecventele TVR pe motiv ca nu s-ar fi reusit incheierea unui nou contract cu postul roman de televiziune, iar cel vechi a expirat pe 15 iunie.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat ieri ca Biroul Permanent al acestei Camere a decis transmiterea live pe Internet a sedintelor de plen si constituirea unui cabinet de televiziune care va fi la dispozitia fiecarui grup parlamentar.
Concret, deputatul Eugen Nicolicea - vicepresedinte al comisiei parlamentare insarcinate cu anchetarea activitatii celor doua posturi publice de radio si televiziune - a sesizat Parchetul pe tema "falsului intelectual si uzului de fals” la care s-au dedat, in opinia lui Nicolicea, deputatii PNL si PD Raluca Turcan si Valentin Iliescu.
google-analytics.com