Cautare

526 de rezultate pentru "telecom bacau directiune" (8.20 secunde)
PROFI incheie luna septembrie cu trei inaugurari de magazine City la Constanta, Brasov si Bacau, reteaua crescand la 344 de unitati. ... Noul City din Bacau este amplasat in locul fostului restaurant Dallas, pe Str.
Cinci inaugurari de magazin la Predeal, Bacau, Stulpicani, Iancu Jianu si Vadastrita ridica reteaua PROFI la 531 de unitati. ... Tot in format City se afla si unitatea din Bacau.
Pe lista celor inscrisi pentru examenul de la Bacau apare si fiica presedintei ANST, Doina Melinte, eleva a Liceului de arte plastice "Nicolae Tonitza" Bucuresti, iar sportul care o recomanda este canotajul.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
In iulie, cand filma pentru emisiune la bazinul olimpic de la Bacau, iubita lui, ramasa la Bucuresti, pierdea o sarcina.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
politistii din Bacau au depistat doi barbati care aveau in autoturismul cu care se deplasau doua arme de vanatoare, munitie confectionata artizanal si munitie de vanatoare, patru lanterne, dintre care doua prevazute cu dispozitive artizanale de prindere pe arma.
Nu avea nici ce sa manance, lucra cu ziua", a spus procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau, Felix Banila.
Acuzatii extrem de grave la adresa medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. Rudele unei batrane spun ca aceasta a fost sedata si legata de pat fara ca ei sa fie anuntati.
Astfel, consortiul a preluat pachetul de 98% din actiunile Bancii Agricole, redenumita ulterior Raiffeisen Banca Agricola, aceasta fuzionand in iunie 2002 cu Raiffeisen Bank Romania. Telecomunicatii si industria auto O alta mare privatizare facuta de statul roman a constat in vanzarea Rom-Telecom.
Exista interes pentru Romania din partea unor fonduri de investitii care nu stiau pana acum unde este Bucurestiul, dar din pacate dimensiunea companiilor locale este foarte redusa. In schimb, anumite decizii externe ar putea permite tranzactii intre filialele lor locale, in special in domeniul telecom.
Oferta comerciala Clicknet Mobile Internet este bazata pe tehnologia CDMA si va fi disponibila in aproximativ 20 de orase din Romania. Astfel, operatorul telecom a afirmat ca vitezele de transfer vor fi pana la 3.
Proces cu 31 de capete de acuzare In semptembrie 1991, la 20 de ani, Assange si amicii sai au spart terminalul principal pe care Nortel, compania canadiana de telecom, il avea in Melbourbe, si au inceput sa il cerceteze.
Site-urile web nu existau inca- era abia anul 1987- dar retelele de computere si sistemele telecom erau suficient de bine conectate intre ele incat sa formeze un peisaj electronic ascuns pe care adolescentii cu aptitudini tehnice il puteau explora.
Nistoran a absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti si infiintat mai multe companii de telecomunicatii, cum ar fi Globalnet, Avenir Telecom sau Netcom.
Principalii operatori alternativi in acest domeniu sunt firme care furnizeaza si serviciu de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, cum ar fi UPC Romania (care a preluat Astral Telecom) si RCS&RDS.
In primavara lui 2005, consortiul a vandut participatia catre France Telecom, actionarul majoritar al operatorului de telefonie mobila Orange, intr-o tranzactie cu valoarea totala de 523 de milioane de dolari.
In privinta cooperarii economice bilaterale in domeniul tehnologiei informatiei, se urmareste infiintarea unui operator de telefonie fixa cu capital mixt romano-chinez, prin asocierea Companiei Nationale Posta Romana cu Shenzhen Zhongxing Telecom (ZTE), cel mai mare producator de echipamente de telecomunicatii din China.
Potrivit datelor publicate de Ministerul Economiei ti Finantelor, cel mai important operator de telefonie mobila din Romania dupa cifra de afaceri ti profitul net a fost in 2006 filiala locala a grupului francez Orange, detinut de France Telecom.
google-analytics.com