Cautare

4364 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (3.27 secunde)
Anularea restrictiilor pentru importul de automobile din momentul aderarii va determina un import masiv de masini second-hand din Europa de Vest.
Compania Ecomaster - Servicii Ecologice, membra a grupului Rompetrol, a primit autorizatia integrata de mediu care stabileste desfasurarea activitatii companiei in conformitate cu cele mai bune tehnici in domeniu la nivelul standardelor Uniunii Europene din partea Agentiei Regionale de Protectie a Mediului.
Zona Libera Galati a stirnit interesul unui investitor german care doreste sa construiasca o fabrica de producere a motorinei ecologice, a declarat primarul Galatiului, Dumitru Nicolae.
Ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute intr-o conferinta de presa la Targu Mures ca la Bruxelles se discuta despre o taxa de prima inmatriculare valabila pentru toate statele din Uniunea Europeana, potrivit Mediafax.
Specialistii spun ca pana si turismul reprezinta la ora actuala una dintre principalele surse de poluare. In aceste conditii, Ministerul Mediului a decis sa acorde eco-etichete proprietarilor de hoteluri care investesc in modernizarea acestora, cu scopul de a obtine consumuri reduse de resurse si poluare minima.
Primaria Craiova a pierdut, surprinzator, la prima vedere, disputa în instanta cu SC Eco Sud SRL, administratorul rampei ecologice de la Mofleni, pe seama pretului platit de craioveni firmei bucurestene pentru gunoiul menajer depozitat.
Primaria Craiova a pierdut, surprinzator, la prima vedere, disputa în instanta cu SC Eco Sud SRL, administratorul rampei ecologice de la Mofleni, pe seama pretului platit de craioveni firmei bucurestene pentru gunoiul menajer depozitat.
Primaria Craiova a pierdut, surprinzator, la prima vedere, disputa în instanta cu SC Eco Sud SRL, administratorul rampei ecologice de la Mofleni, pe seama pretului platit de craioveni firmei bucurestene pentru gunoiul menajer depozitat.
Cardinal Motors, dealerul local al cunoscutei marci de automobile Volkswagen a lansat ieri pe piata constanteana noile modele Passat BlueMotion si Polo BlueMotion. Evenimentul s-a desfasurat intr-o locatie mai putin obisnuita pentru lansarea unui model de autoturism.
Comisia de Agricultura si Dezvoltare Rurala din Parlamentul European a organizat, pe 26 februarie, audierea publica cu tema "Viitorul Tinerilor Fermieri".
Comisia Europeana va verifica modul in care tara noastra se conformeaza legislatiei Uniunii Europene si angajamentelor asumate prin Tratatul de Aderare. ... va actiona in baza articolului 226 al Tratatului de Aderare impotriva Statelor Membre care nu respecta angajamentele legale.
Inexistenta depozitelor de deseuri ecologice, servicii de salubritate care lipsesc in multe din localitatile din mediul rural, cu aceste lucruri se "mandreste" judetul Galati.
Reprezentantii Directiei Agricole de Dezvoltare Rurala (DADR) ii incurajeaza pe fermierii botosaneni sa practice agricultura ecologica, mai ales ca subventiile de anul acesta vor fi mai consistente.
In cadrul unei ceremonii care a avut loc recent, la Palatul Elisabeta din Bucuresti, Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a conferit companiei SONIMPEX SERV COM cel de-al doilea titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, de aceasta data pentru dulceturile din fructe fara zahar adaugat si pentru Zacusca de vinete "Topoloveana" - toate fara conservanti si fara aditivi alimentari.
4,4 milioane de dolari pentru Dunare. ... Programul este sustinut de Fundatia Coca-Cola printr-o investitie de 4,4 milioane de dolari si se desfasoara in 6 tari din Europa, printre care si in Romania.
la Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti se va desfasura editia a XI-a a expozitiei internationale de echipamente si produse din domeniul agriculturii, zootehniei si industriei alimentare- INDAGRA. In cadrul Expozitiei INDAGRA se vor deschide saloanele Eco Agricultura (produse ecologice), RomAvicola (produse avicole) si Expo Suinicola (produse suinicole).
GandulNews informeaza cum arata noua Piata Obor, de 117 milioane euro, cu o saptamana inainte de inaugurare. ... "Pe 2 octombrie ne luam adio de la speculanti. Ne-a ajutat Dumnezeu si scapam de ei. ... Vineri seara, pe 1 octombrie, toate tarabele din noul Obor vor fi pline de marfa ieftina.
Romania a pierdut 730.000 de euro pentru ca detine doar un singur produs cu denumire de origine protejata Romania a pierdut 730.000 de euro din banii europeni pentru ca detine doar un singur produs cu denumite de origine protejata, iar fondurile au fost alocate pentru grupuri de producatori, a declarat, miercuri, directorul general al SC Sonimpex Serv Com SRL, compania care produce magiunul de Topoloveni, si unic proprietar al acestei afaceri, Bibiana Stanciulov.
Interviu acordat de: ... Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
Nivelul stocurilor minime de produse petroliere ce trebuie constituite in acest an este estimat la 90.000 de tone, cantitate calculata pe baza consumului de produse petroliere realizat in 2004 (94.000 de tone).
google-analytics.com