Cautare

107 de rezultate pentru "tablete" (3.78 secunde)
Microsoft Surface Pro - prima super-tableta pe care nu ti-o iei Una dintre cele mai spectaculoase tablete nu este o tableta.
Incepand cu anul 2008, viata mea si a multor pacienti cu talasemie majora s-a schimbat semnificativ prin accesul la noul tratament chelator oral - tablete dispersabile, in doza unica, zilnica.
In prima faza se propune dotarea cu sistem wireless la reteaua Intranet in sala de plen si comisii de specialitate (estimata la 300.000 de lei), dotarea Biroului Permanent cu "tablete grafice" conectate la reteaua Intranet pentru vizualizarea electronica a documentelor necesare sedintelor si scrierea de adnotari direct pe documente (estimat la 190.000 de lei), dar si modernizarea infrastructurii de comunicatii prin montarea de "cablaj structurat" (400.000 de lei).
Inca din 1901, "anul nasterii" marcii, primele tablete de ciocolata Milka aveau ambalajul de culoare mov.
Ea a adaugat ca, desi consumul este scazut, piata de tablete de ciocolata din Romania este matura in functie de gradul de penetrare.
Fordul oltenesc a fost prezentat de presedintele Ford Motor Company, Alan Mulally, si de presedintele Ford Europa, Stephen Odell, iar dupa dezvelirea primului Ford B-Max in varianta de serie, o trupa de tineri a prezentat pe tablete Iphone toate caracteristicile vehiculului, intr-un joc inedit de lumini si sunete.
de la tablete, la inginerie genetica si roboti care opereaza controlati de la mii de kilometri departare. Ce inseamna inovatia in ziua de azi?
de la tablete, la inginerie genetica si roboti care opereaza controlati de la mii de kilometri departare. Ce inseamna inovatia in ziua de azi?
PCGarage Laptopuri, telefoane si tablete la preturi reduse cu pana la 80%. Brainhost Reduceri de 50% la 3 dintre pachetele de gazduire web.
aparate foto profesionale, laptop-uri, tablete, casti moto, parfumuri, spray-uri, trepiede, genti, rucsacuri, valize, briceaguri, tirbusoane, umbrele si alte obiecte contondente.
Premiile sunt oferite de catre Erasmus + si constau in echipamente electronice (laptop-uri, bratari fitness, tablete). Toți copiii se pot distra si pot practica sport pe circuitul de trambuline, tiroliene si saltele oferite de McDonald's pe toata durata zilei de sambata,13 mai, in Piața Consitutiei.
Dora Popeneciu, directorul general al iStyle Romania, a declarat pentru ZF ca au fost precomandate 50 de tablete. De asemenea, Popeneciu a mentionat ca in magazinul din Cluj au fost vandute 7 iPad-uri.
Cu ocazia evenimentului World Wide Partner Conference, Microsoft a oferit cateva detalii interesante referitoare la modul de organizare a sistemelor de operare pe care le produce si chiar viitorul brandului Windows, un nume la care compania pare hotarata sa renunte in viitorul nu foarte indepartat, scrie go4it.ro Microsoft tinteste catre un ecosistem unificat, care sa includa deopotriva sisteme PC, telefoane mobile, tablete si chiar televizoare.
De asemenea, pe termen lung ar fi ideal pentru Google+ daca Hangouts ar fi disponibil pe smartphone-uri si tablete. 8.
Serviciile Skype ar urma sa fie integrate in noua varianta a sistemului de operare Windows si pe platforma pentru telefoane mobile si tablete a companiei americane.
In privinta noii tablete, nu este clar daca Google va organiza o campanie de marketing pe o gama de produse la care vor participa toti partenerii hardware ai companiei sau daca va aparea o tableta proprie, similara sau chiar incadrata in gama de smartphone-uri Nexus, potrivit Engadget.
Ultima versiune a Windows, cu care dezvoltatorii au avut timp sa se "joace" incepand cu luna septembrie, va rula pe o serie de gadgeturi, de la telefoane mobile, tablete si PC-uri la ultrabook-uri, noua categorie de laptopuri, mai usoare si mai subtiri.
Ultima versiune a Windows, cu care dezvoltatorii au avut timp sa se "joace" incepand cu luna septembrie, va rula pe o serie de gadgeturi, de la telefoane mobile, tablete si PC-uri la ultrabook-uri, noua categorie de laptopuri, mai usoare si mai subtiri.
- 1,2 miliarde de subscriptii mobile broadband in 2011 - 5,9 miliarde de subscriptii mobile estimate in 2011 - 85% din terminalele mobile livrate in 2011 includ un browser web - 88% reprezinta procentul de trafic pe segmentul pe tablete facut de iPad • Video - 1 trilion (un milion de milioane) numarul de accesari de clipuri pe YouTube - 140 numarul de clipuri vazute pe YouTube per persoana la nivel global - 48 ore de continut video uploadat pe YouTube in fiecare minut - cel mai vizionat clip pe YouTube in 2011 a fost Rebecca Black - Friday - 76,4% este procentul detinut de YouTube ppe video la nivel global - 201,4 miliarde de clipuri vizionate pe luna la nivel global - 88,3 miliarde de clipuri vizionate pe luna doar pe YouTube • Imagini - 14 milioane de conturi Instagram create doar in 2011 la nivel global - 60 de imagini pe secunda uploadate pe Instagram - 100 miliarde de imagini pe Facebook pana la jumatatea lui 2011 (acum sunt peste 300 miliarde) - 51 milioane de utilizatori Flickr - 4,5 milioane de imagini uploadate pe Flickr zilnic - Apple iPhone 4 cea mai populara camera pe Flickr
Sistemul este construit in asa fel incat sa functioneze perfect nu doar pe PC-uri, ci si pe tablete, iar designul seamana cu cel al sistemului de operare folosit in cazul telefoanelor mobile - un ecran de pornire cu iconite, similar cu meniul de aplicatii oferit de sistemele pe baza carora functioneaza telefoanele inteligente (smartphone).
google-analytics.com