Cautare

107 de rezultate pentru "tablete" (2.90 secunde)
ComScore a analizat si obiceiurile de navigare online ale utilizatorilor de tablete si au descoperit ca proprietarii unor device-uri cu ecrane de 10 inci petrec cu 39% mai mult timp pe internet, decat cei cu ecrane de 7 inci.
Concluzii In era digitala in care traim este practic imposibil sa evitam contactul cu gadgeturile, intrucat avem nevoie de computere, laptopuri, tablete si/sau smartphone-uri pentru activitatile de zi cu zi.
Concluzii In era digitala in care traim este practic imposibil sa evitam contactul cu gadgeturile, intrucat avem nevoie de computere, laptopuri, tablete si/sau smartphone-uri pentru activitatile de zi cu zi.
Aceasta contributie va scadea la 81% pana in 2016, demonstrand impactul marii diversitati de dispozitive precum tablete, smartphone-uri etc. asupra modului de accesare si utilizare a internetului de catre consumatori individuali si companii, anunta cei de la Cisco.
Cresterea vanzarilor de carti electronice a fost pusa pe seama dezvoltarii fara precedent a dispozitivelor electronice, de la tablete si smartphone-uri, pana la e-reader-ele dedicate.
Daca se vor gasi compromisuri, care fie sa limiteze nevoile de procesare, fie sa nu reduca atat de mult timpul de reactie, atunci poate ca vom vedea tehnologia implementata in viitoarele tablete Microsoft Surface.
Google Romania premiaza invingatorul cu suma de 15.000 de lei, iar pe cei zece finalisti cu tablete. Castigurile sunt si la nivel de institutie, astfel ca scolile primilor cinci elevi clasati vor beneficia de o bursa de tehnologie in valoare de 20.0000 de lei.
Solutia va fi disponibila atat ca aplicatie TMC (Traffic Message Channel) pentru GPS-uri, cat si ca aplicatii pentru smartphones si tablete si vine in ajutorul tuturor soferilor care vor sa evite diversele blocaje sau situatii neprevazute din trafic.
It.bzi.ro: Marea Britanie a devenit liderul mondial in ceea ce priveste utilizarea internetului pe telefonul mobil Marea Britanie a devenit liderul mondial in ceea ce priveste utilizarea internetului pe telefonul mobil, detronand astfel Japonia.
Cercetarile desfasurate de Ericsson ConsumerLab arata ca 67% dintre consumatori folosesc dispozitivele mobile (tablete, laptopuri sau smartphone-urile) pentru servicii TV.
Luna viitoare, Umoove va face tehnologia lor de urmarire accesibila oricui, de la dezvoltatorii de aplicatii, pana la constructorii de smartphone-uri si tablete, Krispil fiind de parere ca aplicatiile ce vor integra aceasta tehnologie vor fi la indemana oricui in 3 sau 4 luni.
Din punct de vedere al design-ului, modelul arata foarte bine si chiar dotarile hardware sunt ok, numai ca ceilalti competitori lanseaza zilele acestea tablete cu a patra generatie de procesoare Intel, ceea ce ma face sa cred ca Romania este o piata pentru modelele vechi, ce par sa nu mai aiba succes afara, unde aceasta tableta este prezenta din decembrie 2012.
Despre Allview Mobile Romania Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice.
Toate noile telefoane, tablete si alte gadget-uri dotate cu Android contin acest cod NSA. Iar scopul agentiei americane ar fi doar acela de a asigura securitatea dispozitivelor mobile Android."
In 2010, compania a lansat propria marca - Colorovo, portofoliul de produse fiind dezvoltat intensiv, iar in prezent include tablete si accesorii pentru dispozitivele mobile, consumabile, echipamente de birou si accesorii pentru calculatoare.
Dispozitive cu Microsoft Office gratuit preinstalat Exista multe sisteme, tablete si hibride care vin cu variante de Office care expira.
Surpriza este aceea ca dispozitivele conectate la Internet nu se limiteaza la computere, telefoane mobile sau tablete. Gratie progresului tehnologic si miniaturizarii, numeroase obiecte de toate felurile pot fi conectate la Internet.
Charm-urile vor disparea total, atat de pe varianta de Windows pentru sistemele desktop, cat si de pe cele pentru tablete si laptopuri.
Totusi, expunerea pe timpul noptii la lumina albastra, care este emisa la niveluri mari de telefoanele inteligente, tablete, laptopuri si alte dispozitive cu ecrane bazate pe tehnologia LED, poate duce la deteriorarea vederii, informeaza businessinsider.com.
Asadar, meciul Romania-Franta va fi live si pe smartphone-uri, Smart TV-uri sau tablete. Campionatul European de Fotbal 2016, cunoscut si ca EURO 2016, va fi cea de-a 15 editie a Campionatului European de fotbal masculin organizata de UEFA.
google-analytics.com