Cautare

30867 de rezultate pentru "str stefan cel mare iasi" (6.29 secunde)
Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Terom Iasi s-a impus in ultimele secunde Desi in weekendul trecut Florin Zamfir, finantatorul formatiei Terom Iasi, anuntase ca echipa nu se va prezenta la baraj din lipsa banilor, moldovencele au ajuns la Buzau, iar ieri au obtinut o victorie la limita, in ultimele secunde, scor 28-27, in disputa cu Rapid Bucuresti.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi.
Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str. ... Cu o suprafata totala de 301 mp, din care sala de vanzari masoara 196 mp, unitatea din Perisoru se afla pe str.
48, 50 si Str. ... Rieber (1903) din str. ... Bally, un mare proprietar imobiliar in Bucurestiul inceputului de secol al XX-lea. ... Acesta este definit de apartenenta imobilelor la un ansamblu format alaturi de cladirea geamana din str. ... 50, de o pereche de cladiri gemene de pe str.
Desi avea doar 22 de ani, tanara era deja mama a doua fete, fiind casatorita inca de la 14 ani cu profesorul universitar Stefan Micle, mai mare ca ea cu 30 de ani.
Ion Stefan s-a hotarit sa rupa tacerea si sa spuna cine sint cei care au complotat in scopul demiterii lui din functia de director general al societatii Apa Canal.
Eminescu a fost supranumit Luceafarul poeziei romanesti si a ramas cel mai important reprezentant al romantismului din literatura romana, un remarcabil erudit si militant activ pentru dreptul la existenta nationala a poporului roman.
Rosetti, Str. Tudor Arghezi, Str. ... Dimitrie G Gerota, Str. Jean Louis Calderon, Str. ... Rosetti, B-dul Nicolae Balcescu, Str. Ion Campineanu, Calea Victoriei, Splaiul Independenței, Str. Halelor, Piata Unirii, B-dul Unirii, B-dul Mircea Voda, Str.
Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. Modoran Ene dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu aleea de legatura intre str. Modoran Ene si str. ... Vasile de 56 de ani din Bucuresti, pe str. Modoran Ene din directia str.
Dany de 56 ani, cetatean israelian, a condus o motocicleta marca BMW pe str. Tepes Voda, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. Agricultori, dinspre str. ... Ferdinand, dinspre str. Ritmului catre str.
CONSTANTIN de 47 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe str. Ghica Tei dinspre str. Judetului catre str. Maica Domnului, iar cand a ajuns la intersectia cu str.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Averescu - Str. ... Averescu - Str. ... Stefan cel Mare. ... Stefan cel Mare - Cal. ... Stefan cel Mare - Bd. ... Crangasi - Podul Grant - Str. ... Stefan cel Mare - Cal.
- Bunicul meu, preotul Toma Chiricuta, era un mare invatat. ... Apoi am plecat la Sighisoara, unde am facut gradinita germana si apoi scoala germana, un mare noroc pentru mine, pentru ca am intrat in contact cu o disciplina incredibila, cea germana.
I .Cuza ' Iasi ; ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Xenopol" al Academiei Romane, Iasi; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... I .Cuza ' Iasi; ... Cuza ' Iasi; ... I .Cuza ' Iasi; ... Xenopol" al Academiei ROmane, Iasi;Alexa Visarion, regizor;
Liderul filialei municipale a PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat marti ca niciun reprezentant din conducerea PNL Iasi nu sustine demersul lui Valerian Salavastru privind organizarea unui congres extraordinar al partidului si ca acesta va raspunde in interiorul partidului pentru opinia sa.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia. ... a Consiliului Judetean, s-a stabilit ca in imobilul de pe str.
google-analytics.com