Cautare

654 de rezultate pentru "spit militar" (2.72 secunde)
Cei care sunt interesati pot transmite propuneri referitoare la continutul proiectului la Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local Constanta situat pe strada Badea Cartan numarul 3, dar si pe adresa de e-mail office@spit-ct.ro.
McClellan, atasatul militar al Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost decorat ieri de presedintele Traian Basescu cu Ordinul National pentru Merit in grad de Comandor cu insemn de militar.
Proiectul de lege privind suspendarea obligativitatii stagiului militar va fi dezbatut in sesiunea parlamentara din septembrie, documentul fiind inregistrat la Camera Deputatilor la 12 iulie, a declarat ieri secretarul Camerei, Titu Gheorghiof.
Presedintele Traian Basescu participa astazi la exercitiul militar „DEMEX 05“, care va avea loc in Poligonul Cincu din judetul Brasov. „DEMEX 05“ este primul exercitiu militar complex organizat de Fortele Terestre dupa intrarea Romaniei in NATO.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent ieri la exercitiul militar DEMEX 2005 in poligonul Cincu din judetul Brasov, la care au participat peste 3.000 de militari si aproximativ 150 de reprezentanti ai statelor membre NATO.
Hotararile care au caracter militar se comunica numai institutiilor interesate“. Potrivit senatorului PSD, un act normativ nepublicat in totalitate sau in parte in „Monitorul Oficial“ nu poate produce nici un fel de efecte juridice (adica „nu exista“), cu exceptia hotararilor cu caracter militar.
In lumea reala il cheama Cristi si e militar de cariera. ... Astfel, pentru a contracara un vehicul din WoT, un jucator trebuie sa adopte acelasi tip de tactici pe care un militar adevarat le-ar adopta intr-o lupta reala.
Ministrul Justitiei a adresat o solicitare similara si presedintelui Curtii Militare de Apel Bucuresti, in vederea remiterii catre CNSAS a dosarelor care figureaza ca fiind predate de catre SRI in perioada 1990-1998 in custodia Tribunalului Militar Cluj, Tribunalului Militar Iasi si Tribunalului Militar Timis.
Statutul de militar este foarte respectat si exista o structura extrem de puternica a cadrelor militare in rezerva. ... Pe alta parte, aducerea Armatei in fata unor instante civile a jignit intregul corp militar.
Calin Turcu a obtinut in 1996 marturia d-lui I.A., pe atunci de 49 de ani, tehnician-proiectant din Craiova, privind o observatie facuta in perioada efectuarii stagiului militar obligatoriu. ... El isi satisfacea stagiul militar la o unitate de jandarmi insarcinata cu paza barajului hidrocentralei de la Vidraru.
Fostul lider al minerilor a fost audiat din nou vineri la Parchetul Militar si declaratia sa finala va fi data in cursul saptamanii viitoare. ... Totodata, fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a depus vineri la Parchetul Militar o noua plangere, in dosarul Mineriadei.
Farcas) (continuare) Joe McMoneagle Unul dintre cei ce au contribuit la explorarea presupuselor baze extraterestre despre care vorbea Pat Price a fost si Joseph McMoneagle (n.1946), numit clarvazatorul nr.1 al unitatii de spionaj militar prin vedere la distanta, unitate avand sediul la Fort Meade, Maryland.
Referindu-se la noianul de informatii politico-militare care prevesteau o lovitura in forta asupra integritatii teritoriale a Romaniei socialiste, combinata cu o revolta interna a populatiei nemultumite de regimul Ceausescu, viceamiralul (r) Stefan Dinu, seful DIA, va marturisi ca aparatul de propaganda al regimului Ceausescu va lansa, cu precadere in cursul anului 1989, o puternica campanie propagandistica cu privire la pericolul militar de la granitele de nord-vest si nord-est ale Romaniei, urmarind reeditarea spiritului de solidaritate a populatiei in jurul lui Ceausescu, din august 1968.
In mod normal, toate inregistrarile de acest tip intrau sub incidenta secretului militar. ... imagini brute de la intalniri intre avioane de lupta si vehicule aeriene anormale, asa cum sunt numite OZN-urile in jargon militar.
Zona se afla sub control militar olandez. ... Cu putin timp inainte de a ajunge la destinatie, controlul aeronavei a fost transferat, de controlorul de trafic aerian militar, de la RAF West Drayton la omologul sau de la radarul olandez Mill din Olanda, in conformitate cu procedura standard.
Fostul procuror general va fi numit in functia de procuror militar sef al Serviciului de Urmarire Penala la sectia Parchetelor Militare.
Ministrul Apararii, Sorin Frunzaverde, a declarat ieri, cu ocazia unei adunari festive organizate pentru a marca aderarea la UE, ca Romania este integrata, din punct de vedere militar, in politica europeana de securitate si aparare.
Pentru fostul presedinte Ion Iliescu s-a cerut verificarea de catre CNSAS in legatura cu o posibila calitate de militar a sa.
Presedintele Traian Basescu s-a internat in cursul serii de vineri la Spitalul Militar pentru analize premergatoare, operatia prin care trebuie sa scape de "gusa polinodulara fara manifestari clinice de tireotoxicoza" fiind progaramata in cursul zilei de sambata.
Imobilul ravnit de Virgil Coman, directorul Arhivelor Constanta este, dupa cum se stie, cel in care isi desfasoara activitatea Centrul Militar Zonal, atat pentru spatiul generos pe care il ofera, cat si pentru amplasarea in central municipiului si in apropierea Bibliotecii Judetene.
google-analytics.com