Cautare

654 de rezultate pentru "spit militar" (3.48 secunde)
De asemenea, plenul Camerei Deputatilor a adoptat, tot prin vot final, proiectul de lege privind suspendarea pe timp de pace a serviciului militar obligatoriu si trecerea la serviciul militar pe baza de voluntariat, de la 1 ianuarie 2007.
Potrivit expunerii de motive, in conditiile actualelor prevederi constitutionale, care nu mai stipuleaza obligativitatea efectuarii stagiului militar, Romania are nevoie de modalitati de indeplinire a indatoririlor militare, in conformitatea cu drepturile omului.
Acordand scutiri de serviciu militar si dari, acoperind cheltuielile de calatorie, asigurand autonomie, biserica romaneasca, magistrati romani, scoala de limba populara, tiparire de carti in limba romana si chiar pecete cu capul de zimbru, Ecaterina a II-a atragand deja romani din principate si Transilvania reuseste la 1783 sa aseze chiar dincolo de Bug 2.000 de familii cu 15 biserici romanesti (27).
Strabat de doua ore Cimitirul Ghencea Militar si nu dau de el. ... Dar a mai fost ceva care l-a purtat spre locul 38, rand 4, parcela 9 din Ghencea Militar.
Intre timp la Chisinau se incerca organizarea unui congres militar moldovenesc, insa guvernul revolutionar rus refuza categoric sa aprobe adunarea.
FARCAS) Foarte recent, dupa aproape 40 de ani, un fost pilot militar s-a decis sa rupa tacerea care i-a fost impusa, relatand agentiei "The Huffington Post" intalnirea OZN prin care a trecut. Capitanul Larry Jividen pilota pe 6 februarie 1975 un T-39D Sabreliner, avion militar de instruire si utilitar.
Soldatul a fost examinat si intr-un spital militar local, fiind declarat instabil mental sau psihic. ... Un alt caz raportat este tot militar, implicand o baza secreta de lansare a rachetelor strategice nucleare SS-11, la Kozelsk, in regiunea Kaluga, la sud de Moscova.
Printre acestea, fisiere cu privire la faimosul incident din padurea Rendlesham, fotografii relevante trimise Ministerului Apararii, jurnalul unei nave care contine informatii despre un OZN vazut in timpul unui exercitiu militar al NATO, un film realizat de militarii care au fost trimisi cu avionul lor de vanatoare sa intercepteze un OZN etc...
FARCAS In articolul de saptamana trecuta am inclus marturiile capitanului comandor in retragere Mihai Barbutiu, privind doua intalniri dramatice pe care le-a avut, ca pilot militar, cu obiecte zburatoare neidentificate.
Rolul proiectului a fost sa stabileasca daca ele sunt dovezi ale unei amenintari la adresa Regatului Unit si daca poseda elemente care pot fi folosite militar.
Cel putin una dintre tinte a fost confirmata si de la sol, de radarul militar si cel al Administratiei Aviatice Federale (FAA) din SUA.
O echipa de 30 de alti cercetatori si personal militar care au inceput sa puna intrebari au fost sinucisi” in conditii suspecte. ... Cercetari in domeniul militar arata ca la un nivel de microunde de numai 1 mW/cm2 celulele nervoase sunt arse total!
Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - a spus Mircea Dinescu, inaintea audierii de la Parchetul Militar din dosarul crimelor impotriva umanitatii.
Patru intalniri OZN ale unui pilot militar (Autor: ... FARCAS) Capitanul Comandor Mihai Barbutiu, un pilot militar azi pensionat, mi-a relatat, in 2015, la Arad, unde locuieste, patru intalniri dramatice OZN.
Ministerul Apararii Nationale a anuntat, sambata dimineata, ca un militar roman a fost ranit in timpul unei misiuni de patrulare in Afganistan.
Pe 17 iulie 2007 la orele 18:40, Liviu Oprea de 47 ani, fost ofiter de aviatie si controlor de trafic aerian militar, in prezent sef de tura la Obsevatorul seismic Muntele Rosu, a facut deasupra localitatii Cheia, cu un aparat digital FUJI A345 de 4,1M, o fotografie cu un peisaj montan, pe directia 270 (vest).
A fost trei ani militar in Coreea, apoi doisprezece ani functionar la secretariatul ONU. ... Cand a aparut la SRI, in preajma lui Puthoff, in 1973, era deja trecut de cincizeci de ani, si avea un CV cu ocupatii obisnuite, fara un trecut militar.
Manualul acopera nenumarate evenimente si scenarii care se pot intampla personalului militar si altor membri ai DoD, de la imagini din activitati post-batalie, la peisaje naturale.
In aceasta firma fusesera angajate mai multe personalitati cu legaturi solide in complexul industrial-militar american. ... Cei care raportau observatiile OZN erau piloti, personal militar, nu niste persoane bine dispuse care au vazut ceva confuz, mergand spre casa dupa inchiderea berariei.
Ion Iliescu semneaza Hotararea de constituire a Tribunalului Militar Exceptional, cu misiunea de a proceda de urgenta la judecarea faptelor comise de CEAUSESCU NICOLAE si CEAUSESCU ELENA, considerate a fi fost deosebit de grave.
google-analytics.com