Cautare

446 de rezultate pentru "somaj" (4.00 secunde)
Salarii "nesimtite" la falimentara CFR Marfa Directorii companiilor falimentare din CFR, care trimit in somaj mii de angajati, pleaca acasa cu salarii "nesimtite" de aproape 8.000 de lei.
Arierate, pierderea pietelor, falimente, somaj, scaderea drastica a salariilor. Bine, unii au prosperat: afacerile de partid si de stat. In rest, Dumnezeu cu mila!
Fondul de somaj are alta jumatate de miliard de lei noi, la care adaugati alte doua miliarde de la sanatate.
- Colgate Palmolive a inchis fabrica de la Brasov si s-a mutat in Polonia (190 de angajati au fost trimisi in somaj).
"Consiliul local poate acorda scutire de la plata impozitului pe cladiri si a impozitului pe teren sau o reducere a acestora pentru persoanele ale caror venituri lunare sunt mai mici decat salariul minim pe economie ori constau in exclusivitate din ajutor de somaj si/sau pensie de asistenta sociala".
Mii de administratori de firme si patroni care au retinut din salariile angajatilor contributiile la pensii, somaj si sanatate, dar nu au platit un sfant catre stat se aleg anual cu dosare penale.
considerentele care au stat la baza "deciziilor irationale" asumate de PDL, in privinta reducerilor de salarii, pensii, ajutor de somaj sau indemnizatii pentru cresterea copilului;
Vrem ca apa sa curga la deal si nu la vale in loc sa admitem ca nicio tara nu isi poate plati datoriile in conditii de recesiune, somaj si, mai mult, instabilitate politica.
Nimic nu functiona, nu mai existau nici pruni, ca i-au pus pe foc, oamenii erau in somaj. Ce sa fac?
La momentul actual sunt foarte multe persoane care se tem de pierderea locurilor de munca, de somaj sau de deces, care sunt afectate de masura evacuarii, care, in scurt timp, vor ajunge sa fie asistati social.
Ponta crede ca Executivul isi permite sa faca aceste plati in contextul in care datele economico-financiare pe primele 10 luni sunt bune. "Ma bucur foarte tare ca avem somaj sub 7%, ca se mentine cresterea la exporturi si la productia industriala.
Fosti angajati cu somaj sau ajutor social inca mai spera ca platforma onesteana sa renasca din propria cenusa si sa dovedeasca, inca o data, calitatea de oras industrial al Onestiului.
Ii indemn pe colegii parlamentari sa se gandeasca la romanii care sunt acum in somaj si care ar putea obtine un loc de munca in urma aplicarii noului Cod Fiscal.
- cheltuielile reprezentand contributiile pentru asigurarile sociale, pentru constituirea Fondului pentru plata ajutorului de somaj, pentru asigurarile sociale de sanatate, pentru accidente de munca si boli profesionale, precum si alte contributii obligatorii pentru contribuabil si angajatii acestuia;
Salarii, venituri asimilate salariilor, pensii, indemnizatii de somaj; PFA cu statut sa desfasoare activitate economica; Intreprindere individuala; Profesii libere; Activitati agricole;
Tasteaza, de exemplu, in casuta de cautare cuvinte precum "populatie" sau "somaj", urmate de un anumit stat sau tara, iar Google iti va arata intreaga istorie pe domeniul cautat.
Ei nu au mai aparut pe sticla de un an, asa ca ioc venituri din televiziune! Totusi, nu si-au depus actele la somaj.
Un divort greu, doua carti respinse de cenzura, perioade de somaj. Plus mizeria vietii cotidiene, frig, foamete, intuneric. Se adauga supravegherea Securitatii inceputa in martie 1983 - la o luna dupa ce am depus la editura manuscrisul romanului Playback.
Administratorii judiciari sa gaseasca solutii pentru mentinerea instalatiilor in functiune pana la privatizarea SC OLTCHIM in iunie 2013, sa renunte la somaj tehnic si concedieri colective atata timp cat nu este elaborat si aprobat planul de reorganizare;
- Identificarea unei strategii in vederea imbunatatirii situatiei locurilor de munca disponibile tinerilor, si a unor programe organizate pentru a incuraja initiativa mediului privat de a angaja mai ales tineri, acestia fiind categoria cea mai afectata de somaj.
google-analytics.com