Cautare

3774 de rezultate pentru "sfantu gheorghe" (7.71 secunde)
Takko este prezent in Romania in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes, Medgidia, Petrosani si Sfantu Gheorghe.
In acest moment, Takko are magazine in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes, Medgidia, Sfantu Gheorghe si Petrosani Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, Takko Fashion Romania a raportat pentru 2013 o cifra de afaceri de 125,25 milioane lei (28,3 milioane euro), in crestere cu 7,5% comparativ cu anul anterior.
Daca esti din Aiud, Arad, Bacau, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Busteni, Cluj-Napoca, Comarnic, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Fagaras, Filiasi, Focsani, Galati, Iasi, Lugoj, Mangalia, Oradea, Orsova, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Roman, Sinaia, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slobozia, Targu Jiu, Targu Secuiesc, Tecuci, Timisoara si Drobeta-Turnu Severin, ai acces la 4G+, la viteze de download de pana la 375 Mbps.
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe este prezent zilele acestea la targul mesterilor populari si al produselor traditionale din Parcul Cismigiu cu piele tabacita si confectii din piele.
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe este o prezenta constanta la targurile mestesugarilor organizate in tara. In luna decembrie, il gasiti cu un stand la targul de la Universitate.
1 (zona Coltea - Sfantu Gheorghe) vor rasuna hituri ca "Cele doua cuvinte", "Esti iubibila", "Mi-e dor si doare", "Subtitrarea la romani", "Te vad in toate femeile s.a.m.d.
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe este o prezenta constanta la targurile mestesugarilor organizate in tara. Acesta participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate.
Dupa experienta minunata inregistrata la Sibiu in anul 2007, asteptam cu nerabdare sa vedem care dintre cele noua orase din tara noastra care si-au anuntat pana acum intentia de a candida - Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Arad, Craiova, Braila, Sfantu Gheorghe, Baia Mare - va fi desemnat drept castigator.
Arad (Cinema City), Bacau (Cinema City), Braila (Cinema City), Bucuresti (Cinema City ParkLake, AFI Cotroceni, Mega Mall, Sun Plaza), Constanța (City Park Cinema City), Galati (cinema City), Caransebes (Cinema 3D Luna), Cluj Napoca (Cinema City Iulius Mall), Targu Mures (Cinema Arta si Cinema City), Oradea (Cinema Palace), Oravița (Cinema 3D-Casa de Cultura), Ploiesti (Cinema City Shopping City), Resita (Cinema Dacia), Sfantu Gheorghe (Cinema Arta, din 27 ianuarie), Suceava (Cinema City), Timisoara (Cinema City Shopping City) si Vulcan (Cinema Luceafarul).
Astfel, ADDA o are in echipa pe Maria Andras din Sfantu Gheorghe, Alex Velea pe Denis Ianc din Bucuresti, iar Vanotek compune o piesa pentru Stephen Moisa din Piatra Neamt.
In prezent, programul se deruleaza in: Alba Iulia, Baraolt, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Tirgu-Mures.
Luna aceasta, vom fi prezenti si la targurile traditionale organizate la Sfantu Gheorghe, Miercurea-Ciuc si Covasna. "Kurtos kalacs cu nuca s-a dat cel mai bine!
Accidentul feroviar s-a produs la trecerea peste macazele de la intrarea in stația Baile Tusnad (intre Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc).
O operațiune ampla de cautare a drogurilor a fost declansata la finalul saptamanii trecute, pe litoralul romanesc, dupa ce, pe 22 martie, o barca rasturnata in care se afla aproape o tona de droguri a fost gasita in zona localitatii Sfantu Gheorghe din Tulcea.
Patronul celor de la OSK Sepsi Sfantu Gheorghe, Laszlo Dioszegy, a recunoscut tratativele cu Constantin Budescu (32 de ani) si este increzator ca va fi primi un raspuns pozitiv in zilele urmatoare.
Zi de zi ne ducea cu barca pe grinduri, prin lacuri, pe la alte pensiuni unde stia ca se mananca un peste bine gatit, la Sfantu Gheorghe, pe malul marii, de unde pleci cu remorca tractorului spre orasel pe un drumeag din nisip mai plat decat autostrazile noastre inexistente.
Zi de zi ne ducea cu barca pe grinduri, prin lacuri, pe la alte pensiuni unde stia ca se mananca un peste bine gatit, la Sfantu Gheorghe, pe malul marii, de unde pleci cu remorca tractorului spre orasel pe un drumeag din nisip mai plat decat autostrazile noastre inexistente.
CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-0 in deplasare la Sepsi Sfantu Gheorghe, in etapa cu numarul 28 din Liga 1.
Sapte nave militare fluviale, zece ambarcatiuni rapide de asalt, o companie de infanterie marina si un pluton de infanterie desfasoara, pe Dunare si pe Bratul Sfantu Gheorghe, un exercitiu militar.
Tot vineri, abia ce ajunsese Traian Basescu in zona, presedintele UCM - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, s-a grabit sa aprecieze ca prezenta presedintelui Traian Basescu in Covasna reprezinta "un mesaj de sustinere al acestuia fata de doleantele maghiarilor" si ca, asa cum prezenta presedintelui Serbiei in Romania nu a fost o intamplare, nu este intamplatoare nici prezenta sefului statului in Covasna.
google-analytics.com