Cautare

1264 de rezultate pentru "serviciul trezire" (3.34 secunde)
Serviciul care risca sa distruga reteaua sociala O noua aplicatie ii necajeste pe utilizatorii retelei sociale inventate de Mark Zuckerberg. ... Serviciul Offers a fost lansat pe 29 februarie insa, deocamdata, doar cateva companii au fost incluse in proiect.
40 programe HD Orange Romania a lansat serviciul Orange TV, disponibil pe televizor de oriunde in tara, computere cu acces la internet, iar in curand si de pe smartphone sau tableta.
SRI va dezvolta un sistem national de protectie a infrastructurilor IT de interes national, prin fonduri UE nerambursabile in valoare de 97 milioane lei Sistemul ar urma sa fie finalizat in primavara anului 2015 Serviciul Roman de Informatii (SRI) va dezvolta in perioada urmatoare un sistem national de protectie a infrastructurilor IT&C de interes national impotriva amenintarilor provenite din spatiul cibernetic, un proiect ce va fi finantat cu fonduri UE nerambursabile in valoare de 96,9 milioane lei.
- Este perioada cand serviciul se numea SMUR sau Serviciul Mobil de Urgenta si Reanimare. ... - Din anul 1993, Serviciul Mobil de Urgenta si Reanimare (SMUR) a devenit Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD).
Serviciul Samaritanus Ambulanta din Targu-Mures dispune de cinci ambulante si doua autospeciale pentru transportul persoanelor din spital catre domiciliu, deoarece bolnavii au si acest drept, de a fi transportati acasa dupa o operatie grea, ne-a explicat seful serviciului, Varga Zsigmond Karoly.
Ale serviciul secret intern, reiese din analiza dedicata DNA de ziaristul cu pricina. Care, in baza interventiei de o soliditate si credibilitate iesite din comun a surselor din Serviciul Roman de Informatii, dorind ca aceasta explicatie sa ajunga la public ataca pe site.ul Tolo.ro, nu doar DNA.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
- definitie de Petre Salcudeanu Fericire Un vis ce se destrama 'nainte de trezire. - monostih de Eugen Deutsch din revista "Codul lui Eugen", nr.
La inceput nu stia ce este sentimentul acesta care o face sa traiasca aproape fara trezire, ca intr-un vis nemaipomenit de frumos;
tusea permanenta, o senzatie de corp strain in gat (indeosebi dimineata, indata dupa trezire) sau raguseala constanta. Mucoasele fiind deja iritate, creste riscul de contractare a unor raceli, precum si al complicatiilor dezvoltate de bacterii.
Copilul poate sa oboseasca in timpul mesei sau sa necesite un timp prea lung pentru alimentatie - crestere rapida in greutate - umflare sau marire de volum (edeme), observate mai ales in jurul ochilor sau mainilor si picioarelor, sunt mai evidente la trezire.
S-a trezit acolo, dar nu a fost o trezire brusca ci ca o readucere la viata, asistat de niste aparate, ca dupa o moarte clinica.
Multe cazuri ar putea fi explicate, crede French, prin paraliziile temporare care apar in timpul adormirii sau la trezire si dureaza de obicei cateva secunde, fenomen foarte frecvent in randul populatiei.
Iorgovan a spus ca transmite "un apel de trezire, de iesire din transa", "catre cei care conduc partidul, Mircea Geoana, vicepresedintii si secretarul general", deoarece are sentimentul ca acestia "sunt drogati", "se imbata reciproc cu apa rece" si cred ca "scaderea PSD in sondaje este un proces trecator".
Este ultimul an al unei perioade electorale si sper sa fie un moment de trezire din aceasta perioada confuza. Romania are nevoie de o stanga coerenta, puternica si credibila.", a mai aratat Iliescu.
Este ultimul an al unei perioade electorale si sper sa fie un moment de trezire din aceasta perioada confuza. Romania are nevoie de o stanga coerenta, puternica si credibila.", a mai aratat Iliescu.
Fiind nevoiti sa-si arate adevarata fata vor contribui la realizarea masei critice, la trezirea din somn a unui intreg popor, care va conduce fie la o trezire autentica, fie la o explozie sociala si la infrangerea cancerului dictaturii/puterea.
Privit din aceasta perspectiva, ai crede ca protestele din Romania echivaleaza, de fapt, cu o proba clara a unei mai bune integrari euro-atlantice a tarii - respectiv ca, vezi Doamne, cetatenii s-ar fi maturizat intr atat, incat au ajuns sa isi someze institutiile dupa un amplu proces de trezire si upgradare a constiintei sociale.
Acest Panteon va duce la o trezire a identitatii nationale. Referindu-se la infiintarea Panteonului Romaniei, presedintele Fundatiei Panteonul Romaniei, d-l Radu Ciuceanu, a mai subliniat:
Totodata, turistii (alesi pe spranceana, nu asa, orisicine) pot beneficia de trezire la solicitare, de parcare etc... "Hellios Inn", pentru copiii de bani gata Insa, trecand peste reclama facuta parca doar...
google-analytics.com