Cautare

361 de rezultate pentru "sediu" (2.81 secunde)
Prefectura Calarasi cu sprijinul Ministerului de Interne face apel in anul 1894 la vestitul arhitect mehedintean Alexandru Savulescu, nimeni altul decat cel de pe ale carui planuri a fost ridicat in anul 1900 Palatul Postei din Bucuresti, actualul sediu al Muzeului National de Istorie, pentru a face planurile Palatului administrativ si judecatoresc de la Calarasi, precum si a Casei prefectului, care urma sa faca parte din acelasi ansamblu arhitectural.
Si daca ne mai poate surprinde ceva astazi, va rog sa priviti actualul sediu al Capitaniei Portului Calarasi, institutie publica multa vreme reprezentativa pentru istoria acestor meleaguri! ... - Si asa arata astazi noul sediu al Capitaniei Portului Calarasi!
Acesta si-a exprimat insa compasiunea fata de cel care a dat spargerea la acest sediu, sustinind ca "ne este mila pentru el pentru ca s-a taiat si si-a lasat pretiosul singe de derbedeu pe calorifer si pe celelalte lucruri din sediu".
Acum o saptamana, am luat decizia la nivelul Biroului Permanent Judetean sa tinem cont de recomandare si am votat o reorganizare a incaperilor din sediu care implica si evacuarea celor doua birouri ale domnilor Voicu si Buzatu.
La 7.000 de lei vechi pe metrul patrat pe luna, respectiv 84.000 de lei vechi pentru 12 metri patrati, cat masoara in medie un sediu, adica doua pachete de tigari, ar parea de neimaginat ca vreunul dintre partide sa ramana dator la RAADPFL.
Acesta este nimeni altul decat denuntatorul lui Nicolae Mischie, fost lider al PSD Gorj si cel care l-a angajat pe Clement Mocanu sa renoveze viitorul sediu al PSD, situat langa Institutia Prefectului din Targu Jiu. Prietenia Mischie - Mocanu s-a rupt, iar lucrarile la sediu au ramas nefinalizate.
Democratii galateni sustin ca au gasit cea mai buna solutie la problema constituita de lipsa unui teren bun pentru construirea unui nou sediu Muzeului de Arta Vizuala.
Liberalii doljeni au anuntat sambata excluderea din partid si din sediu a deputatului Horatiu Buzatu, fost presedinte al filialei judetene a formatiunii. ... Intr-un birou de parlamentar poate veni orice cetatean, pe cand in sediu vin doar membrii.
Fostul sediu al Organizatiei Judetene a PD Constanta, situat in strada Tudor Vladimirescu numarul 8, se va transforma in sediu pentru oamenii de afaceri, dar si pentru pensionari, sustine democratul Mircea Banias, director al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta.
proiectul in derulare sau sediu de primarie Cifrele vorbesc de la sine. ... Nici vorba de programe sau de constructie de sediu.
"La MAI voi expune problema Politiei Rutiere din Constanta, care are nevoie de un sediu, iar in acest sens noi ne-am gandit la preluarea unui imobil de la Ministerul Apararii Nationale, in masura in care va fi agreat acest demers", a precizat Danut Culetu.
Astfel, in timp ce taranistii se plang de faptul ca Alianta Pensionarilor vrea sa le ia o bucata din sediu si ii tot ameninta cu fel de fel de biletele si le devasteaza afisele electorale, reprezentantii pensionarilor nu recunosc nimic, ba, mai mult, spun ca ei sunt sicanati de cei de la PNTCD pentru ca actualul lor presedinte, Constantin Telegan, le-a propus, pe cand era vicepresedinte la Partidul Verde, sa-si depuna adeziuni acolo, dar au refuzat.
Consilierii judeteni s-au reunit ieri, intr-o sedinta extraordinara, pe a carei ordine de zi s-au aflat 10 proiecte de hotarari, la care s-a adaugat si cea de pe ordinea suplimentara, prin care presedintele CJC, Nicusor Constantinescu a fost mandatat sa gaseasca un sediu, cu chirie, pentru Directia de Afaceri Europene.
, OCPI a trimis un anunt catre Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), in vederea organizarii organizarii licitatiei publice pentru construirea noului sediu al institutiei. ... In 18 luni, de la inceperea constructiei, noul sediu ar trebui sa fie gata.
Seful institutiei, Stere Sponte, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca, peste cateva zile, vor fi demarate primele lucrari la noul sediu ce va fi amplasat in parcul de la Primarie, la nord de teatrul Fantasio, cu iesire directa in strada Mihai Viteazu.
Si asta pentru ca ridicarea noului sediu (foto-macheta) al institutiei pe care o conduce a fost oprit inainte de a incepe.
"Am fost informat telefonic de catre vicepresedintii filialelor din judet de plecarea a cam 600 de membri din partid, insa nu am reusit sa vad si demisiile semnate, pentru ca am fost plecat din judet si nu am ajuns inca la sediu.
Ulterior, Iovici a fost reprimit de Vadim in partid, contra promisiunii finantarii unui sediu de partid, după
O alta gluma este cea cu sediul de campanie. Internautii ii recomanda lui Basescu sa foloseasca drept sediu de campanie casa din Mihaileanu.
un sediu de un milion de euro, plus alte zece milioane de euro care ar urma sa fie puse la bataie pentru campania electorala a lui Crin Antonescu, din 2014.
google-analytics.com