Cautare

759 de rezultate pentru "sebastian" (2.75 secunde)
Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administratie Fiscala, a declarat la Iasi ca "greva functionarilor publici este inoportuna, nu se justifica si cred ca functionarii publici din Finante sunt folositi ca masa de manevra de conducerea sindicatelor sau a federatiilor sindicale care au organizat greva.
Mircea Geoana ii cheama si el la Senat pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si ministrul de Finante, Sebastian Vladescu. La intalnirea dintre presedinte si premier participa si alti ministri, printre care si cel de Finante, Sebastian Vladescu.
Artistul a demisionat din functia de consilier al ministrului Sebastian Vladescu, functie pe care o detinea din ianuarie 2010. ... Ministrul Sebastian Vladescu spune in ianuarie, cand l-a numit pe Bittman consilier, ca la Ministerul Finantelor "e nevoie de comunicare cu cetateanul care sa fie mai putin tehnica".
'Mircea Badea a declarat luni, la "Sinteza zilei", ca recunoaste caracterizarea pe care i-a facut-o Sebastian Lazaroiu, fiind intr-adevar "un clovn trist" - asa cum sunt toti clovnii -, realizatorul TV precizand insa ca este "un clovn trist pe banii lui", spre deosebire de consilierul prezidential.
Ghita a incercat fraudulos sa foloseasca Realitatea pentru a-si face propriul post TV Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea, a anuntat vineri ca avocatii lui depun "multiple plangeri penale" la adresa lui Sebastian Ghita, care a incercat "fraudulos" sa utilizeze angajatii, sigla, licenta, studiourile si echipamentele Realitatii "pentru a naste fara niciun drept" alt post TV.
Sebastian Lazaroiu are emisiune la Realitatea TV Fostul consilier prezidential si ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu va aparea, de duminica, la Realitatea TV, postul lui Elan Schwartzenberg, ca invitat permanent al emisiunii "Romania politica".
(Continuare) "Razboiul fostilor securisti cu societatea este pierdut" • Deputatul PSD Sebastian Ghita este de parere ca fostii securisti, Dan Voiculescu, Ioan Niculae si Sorin Rosca Stanescu au pierdut razboiul cu societatea, dar vor pierde si competitia economica.
Sosirea fotbalistilor de legenda ai Craiovei Maxima la inaugurarea bazei sportive "Sebastian Domozina"
Deputatul Sebastian Ghita a dat marti seara o declaratie la Parchet prin care dezvaluie ca a participat in 2012 alaturi de cativa ministri ai Guvernului Ponta la falsificarea Raportului Tehnic de Expertiza intocmit de Comisia Tehnica a Consiliului National de Etica referitor la teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi.
Mai mult info pe www.jazzcompas.com sau www.catalinmilea.com 20 30 Sebastian Spanache Trio - "A Pasha’s Abstinence" Palatul Sutu (Bdul.
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu:
Statul mafiot si audierea greilor din Institutii Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, numarul 2 din SRI, generalul Florian Coldea, fostul presedinte Traian Basescu si fostul deputat PSD Sebastian Ghita trebuie audiati in dosarul inregistrarilor audio prezentate de Sebastian Ghita, a spus procurorul general, Augustin Lazar.
Sebastian Lazaroiu sustine ca el este cel care a cerut eliberarea din functia de consilier prezidential si crede ca se va intoarce la Cotroceni dupa referendumul de demitere, informeaza NewsIn.
Cheltuirea acelor bani fara punerea lor la loc a fost o eroare de decizie Intr-un interviu acordat HotNews.ro in februarie 2010, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a afirmat ca banii au fost cheltuiti legal, insa "problema este ca exista in stoc o lichiditate, in trezorerie, care a fost cheltuita si nu a mai fost refacuta".
Averile care nu pot fi justificate ar trebui impozitate, si nu confiscate, considera presedintele ANAF, Sebastian Bodu. ... Sebastian Bodu sustine ca va fi impozitata diferenta dintre valoarea averii si a impozitelor platite, in cazul in care inspectorii fiscali constata ca taxele platite nu acopera integral obligatiile catre buget.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu, au viziuni diferite privind controlul averilor demnitarilor, adancind confuzia pe aceasta tema. ... La ea au participat ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu.
Mergeti dvs trei statii de tramvai, treceti de Sebastian si acolo, pe dreapta, la 100 de metri, e sectia 19. ... Iau tramvaiul spre sectia 19, stiind ca pana la Sebastian sunt, de fapt, cel putin 5 statii.
Pentru ca daca ne referim la Sebastian Ghita si la dezvaluirile lui, nu putem sa ne gandim cu simpatie sau cu mila fata de el, a continuat acesta.
Secretarul general al democratilor i-a lasat ieri fara replica pe aliatii/adversarii liberali, dupa ce nu numai ca s-a aratat de acord cu demiterea lui Sebastian Bodu de la sefia ANAF, dar a marturisit, franc, ca mai intai l-ar fi batut, dupa care l-ar fi dat afara, daca era in locul lui Tariceanu.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca, in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat alegerile prezidentiale, Catalin Voicu ar fi fost ministru de Interne in acest moment.
google-analytics.com