Cautare

1233 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate bacau" (2.98 secunde)
Incepand cu 2 Mai 2017, Capitala Tineretului din Romania este Municipiul Bacau, pana la 1 Mai 2018, perioada in care atat municipalitatea, cat si Federatia Tinerilor din Bacau isi propun sa organizeze peste 100 de evenimente si peste 1.500 de activitati, cu 344.000 de beneficiari, fie ei locali sau nationali, si peste 1.800 de voluntari.
De asemenea, din aceasta dupa-amiaza, ora 16, si pana joi, la ora 10, judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau vor fi sub cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata si caderi importante de apa.
Suntem producatori locali din comuna Ites, judetul Bacau si ca sa dam plus valoare la legumele pe care le facem din samanta, pana ajung in stadiul asta, le transformam in dulceturi, in legume, in tot ce vedeti aici.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
Desi se poate lauda cu rezultate spectaculoase si la devalizarea Bancorex, noua lovitura data la RAFO ii poate asigura baronului de Bacau statutul de lider absolut in topul tunurilor din Romania (nici macar nu exista un seif care sa poata inghiti toata aceasta suma:
Opt persoane au ajuns sambata la spital dupa ce au fost lovite de o masina care a patruns pe trotuar in Bacau. ... Una dintre femei a fost ranita foarte grav si se afla internata la Spitalul Judetean de Urgenta din Bacau.
O explozie urmata de incendiu s-a produs la Aerostar Bacau. Din primele informatii sunt trei oameni raniti. "O substanta cu care se lucra s-a aprins", a precizat managerul companiei pentru presa locala.
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Un avion de lupta Suhoi 27, apartinand Fortelor Aeriene Ucrainene, a fost interceptat joi dimineata de doua aeronave F-16 ale Fortelor Aeriene Romane in nordul Romaniei. Avionul Armatei ucrainene a fost escortat pentru aterizare imediata pe Baza 95 Aeriana Bacau.
Fiica sefului Politiei din municipiul Bacau, Ana Maria Tuluc, in varsta de 15 ani, a disparut de acasa fara urma.
Barbatul care-ar fi aruncat doi copii in apele Barajului Beresti din Bacau este in continuare liber. Mai multe echipe de jandarmi, politisti si pompieri l-au cautat pe individ ore intregi, inclusiv in apa, pentru ca anchetatorii iau in calcul si posibilitatea ca el sa se fi sinucis.
Asta arata motivarea data de Tribunalul Bacau in cazul arestarii preventive a directorului de la Ambulanta Neamt dar si a doua asistente.
Heliportul de la SJU Bacau face parte din proiectul de modernizare a Unitatii de Primiri Urgente finantat din fonduri europene prin Programul Operational Regional.
Bradul de Craciun stramb din Bacau a fost indreptat. Bradul din Pisa, asa cum a fost el denumit de internauti, a fost cel mai criticat brad din Romania deoarece cand a fost cumparat el prezenta o curbura naturala.
Peste 1000 de politisti, din Bacau, Iasi si Vaslui, au actionat, in sistem integrat, in perioada 30-31 iulie pentru prevenirea faptelor antisociale in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar.
Pe de alta parte, tot ieri, intr-o alta cauza, procurori din cadrul DIICOT - Structura Centrala, ca urmare a unei alte cereri de asistenta judiciara internationala formulata de autoritatile judiciare din Franta, au facut 17 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Dolj, Olt, Bacau, Prahova, Bistrita Nasaud, Maramures si Cluj, in vederea documentarii activitatii infractionale desfasurate de membrii altui grup infractional organizat, format in principal din cetateni romani care, de la inceputul anului 2009 si pana in prezent, au realizat importante castiguri materiale injuste, utilizand pe teritoriul Frantei carduri bancare falsificate.
A fost deschis dosar penal dupa manifestarea mascatilor din Bacau costumati in soldati rusi. La parada mascatilor din Berzunti masinile erau inscriptionate cu litera "Z".
Au fost implicate in actiune toate fortele Inspectoratului Judetean de Politie Neamt, jandarmii din Neamt si Bacau dar si efective numeroase de politisti din Bacau, Vaslui, Iasi si Harghita.
Peste 260 de elevi si profesori au fost evacuati din cauza unui incendiu la un liceu din Podu Turcului, judetul Bacau.
google-analytics.com