Cautare

804 de rezultate pentru "sabaoani str orizontului" (3.47 secunde)
Danut de 24 de ani, din Bucuresti, a condus un mopedul marca Jinlun, pe Calea Mosilor, dinspre str. Mihai Eminescu catre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Ghencea, dinspre str.
La data de 1 septembrie 2011, in jurul orei 15:20, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratului 112 cu privire la faptul ca la intersectia str. Jiului cu str. ... Acesta a declarat verbal ca, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str.
Sorin de 35 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Giulesti, dinspre str. Rasodnitei către str. ... Paul de 32 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism Opel Astra pe str. ... Nicolae Grigorescu catre str.
Timisoara, dinspre str. ... Colentina, dinspre comuna Voluntari către str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Colentina, dinspre str.
La data de 05.10.2011, in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str. ... La data de 05.10.2011, in jurul orei 00.30, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, au observat un autoturism marca Opel Tigra, care se deplasa pe str.
Aviatorilor - str. ... Ionescu Sisesti - str. ... - DN1 - str. ... Stematin - Aleea Privighetorilor - str. Erou Iancu Nicolae - sos.
Barbu Vacarescu spre str. Ramuri Tei - str. Vidin - str. ... Dacia si pe str. Polona. • Pe aici ar fi trebuit sa circulam intr-un singur sens incepand de saptamana aceasta, insa schimbarea va fi introdusa abia de la inceputul lunii viitoare, a anuntat Administratia Strazilor.
Documentatia pentru reinnoirea contractului incheiat in anul 2013 se depune la Directia Utilitati Publice Sector 3 din Str. ... str. ... 3-5, Str. ... 32, str.
Un barometru stelar m-a ajutat sa privesc dincolo de linia orizontului imediat, reusind uneori efortul de a evita derapaje prapastioase ori, si mai grav, geosinclinale insurmontabile.
O tentativa demolatoare colectiva, dar care isi are originea intr-un centru ideocratic comun, si care a fortat schimbarea orizontului de receptare a lui Eminescu.
orasul Metopolis si, la limita orizontului, orasul Mavrocordat, pe malul drept; Cetatea de Lana si Campia Dicomesiei, pe malul stang;
Avea o nuanta rosiatica desi era mult deasupra orizontului. Am observat-o timp de aproximativ 10 minute, inainte de apusul soarelui, pana cand am intrat in zona de intuneric.
Avea aere de vedeta, privea la inaltimea orizontului, se lafaia la receptii, cocktail-uri, intalniri la nivel inalt la Mama Lumii.
elemente de geografie a orizontului local, caracteristicile geografice generale ale Romaniei si diferentierile sale regionale si situarea Romaniei in continentul european si in lume.
Compania ADM nu a dat insa detalii in privinta valorii la care se ridica investitia in extinderea capacitatii de stocare a Alfred Toepfer in Romania si nici in privinta orizontului de timp in care aceste capacitati vor deveni operationale.
Consiliul de administratie a decis ca in noile conditii este oportuna largirea orizontului investitional, de la 1 la 5 ani.
- asigurarea continuitatii in alimentarea cu energie, indiferent de formele sale in conditiile limitative ale orizontului de timp; - asigurarea necesarului de consum sub aspectul accesibilitatii (surse noi de aprovizionare) dar si sub aspectul disponibilitatii (garantare pe termen lung a livrarilor).
"Absenta orizontului evenimentelor inseamna ca gaurile negre nu exista, nu in sensul unor regiuni din care lumina nu poate evada la infinit" sustine fizicianul, in varsta de 71 de ani, intr-o noua lucrare.
Editia de fata include traducerile, notele de curs si transcrierile, cu mare pondere, ca spatiu, in manuscrisele lui Eminescu si importante pentru stabilirea de relatii cu opera originala si cunoasterea orizontului sau intelectual.
Imediat dupa aceasta au fost observate pe cer trei obiecte asemanatoare cu stelele, doua obiecte spre nord si unul spre sud, toate trei la circa 10 grade deasupra orizontului.
google-analytics.com