Cautare

5129 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 botosani" (3.07 secunde)
Astfel bancile, trezoreria, Directia Finantelor Publice, dar si casieriile sucursalei Electrica Botosani si ale societatii Apa Grup vor fi inchise in zilele de 30 iunie si 1 iulie in vederea adaptarii programelor de contabilitate, respectiv de facturare-incasare la noua moneda.
Agricultorii din sase judete castiga sub 700 de lei net lunar, in medie - Tulcea, Neamt, Botosani, Valcea, Covasna si Ialomita. ... Botosani 1.003;
Din cei 14.000 de agricultori din Botosani, opt au investit in cultura eco si sunt acreditati ca fermieri ecologi pentru grau si floarea-soarelui.
"Voi convoca la discutii directorul Rodipet Botosani.
• Dana Grecu si Radu Tudor au prezentat cazul unui cuplu din Botosani, care si-a reconstruit casa dupa un incendiu si acum le-a fost din nou distrusa de ape. ... • Sabina Iosub a prezentat cazul unei familii din Dorohoi, judetul Botosani, care a ramas fara locuinta in urma inundatiilor.
Pentru a fi aduse la Botosani municipalitatea va plati cate 6.000 de euro pentru fiecare. ... Modernizari mai scumpe decat vagoanele Reprezentantii Primariei Botosani au purtat tratative cu o firma privata in vederea modernizarii a 20 de tramvaie.
Acest punct de vedere este sustinut de Ovidiu Portariuc, administratorul celei mai mari ferme ecologice din Botosani. ... "Este greu de crezut ca in Botosani vor exista cerinte pe piata pentru produsele ecologice.
Venituri mai mici decat in alte zone din tara Pensia medie in Botosani este de 611 lei, cu cateva sute de lei mai mica decat in alte zone din tara. ... In judetul Botosani, in evidente figureaza peste 114.000 de pensionari si 51.114 salariati.
E genul lui Torje, e tehnic, are viteza, o sa va placa", a spus, pentru GdS, atacantul de 23 de ani, 1,99 metri, originar din Botosani. ... FC Botosani ma imprumutase la Pascani si de acolo am mers la Roma, dar nu vreau sa vorbesc despre asta.
Presedintele gruparii Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin (foto), a fost ales de cluburile din Liga a II-a sa fie reprezentantul acestora in Comitetul Executiv al FRF, alaturi de presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter (FC Botosani).
Liderul surpriza Botosani se va deplasa la Viitorul sperand sa mentina aceasta pozitie nesperata.
Prima saptamana cu FOTBAL MUZICAL” din programul No Drugs Revolution 2017 se va desfasura la Iasi, Botosani, Buzau, Galati, Constanta, dupa urmatorul program: ... Botosani / duminica 26 martie:
Prima saptamana cu FOTBAL MUZICAL” din programul No Drugs Revolution 2017 se va desfasura la Iasi, Botosani, Buzau, Galati, Constanta, dupa urmatorul program: ... Botosani / duminica 26 martie:
Clujenii, care au disputat primul meci sub comanda noului antrenor Antonio Conceicao, inlocuitorul lui Edward Iordanescu, au inregistrat astfel a doua remiza de la debutul sezonului, dupa ce in prima etapa au fost tinuti in sah pe teren propriu de FC Botosani (1-1), actualul lider al clasamentului.
Fotbalul autohton revine la viata pe 12 iunie Fotbalul autohton se reia vineri 12 iunie, de la ora 20:00, cu meciul dintre CS Universitatea Craiova si FC Botosani.
FCSB a invins la Botosani, ia CFR Cluj a invins lejer pe FC Arges.
- Dorina Teodora Sfabu, clasa a VIII-a D - Scoala Gimnaziala, nr 11, Botosani;
Bunicii paterni ai poetului, romani transilvaneni, au fugit de iobagia austro-ungara pentru a pune bazele unei vieti noi, in zona Suceava-Botosani.
Judetul Neamt - Tatiana Grosu, Centrul de Excelenta in Viticultura si Vinificatie din Chisinau, clasa a XI-a, Republica Moldova - Irina Ionita, Colegiul National Gheorghe Lazar, clasa a X-a, Municipiul Bucuresti - Elena Macsim, Colegiul National Mihai Eminescu, clasa a X-a, Botosani, judetul Botosani - Delia Cristina Mitrache, Liceul Teoretic Petre Pandrea, clasa a XII-aB, Bals, judetul Olt - Mihai Pocol, Seminarul Teologic Ortodox Sfantul Simion Stefan, clasa a XI-a C, Alba Iulia, judetul Alba - Stefan Sebastian Popescu, Colegiul Economic Dionisie Pop Martian, clasa a XI-a, Alba Iulia, judetul Alba - Daria Stratu, Liceul Teoretic Aurel David, clasa a IX-a, Chisinau, Republica Moldova - Maria Adela Tudose, Colegiul National Mihai Viteazul, clasa a IX-a, Ploiesti, judetul Prahova - Ana Tifrea, Colegiul Nationa Mircea cel Batran, clasa a XI-a, Constanta, judetul Constanta - Georgiana Iuliana Ursachi, Colegiul Tehnic Latcu Voda, clasa a IX-a, Siret, judetul Suceava
In judetele Vrancea, Botosani si Suceava, din cauza apelor revarsate, au fost avariate 39 depoduri si podete.
google-analytics.com