Cautare

1783 de rezultate pentru "rezultate juniori" (3.26 secunde)
Este ca un parinte Dumitru Popescu este antrenor la CS Universitatea Craiova, dar si la Centrul Olimpic de Spada, unde se ocupa de juniori. ... In ultimii ani a avut rezultate notabile pe plan national si international, este devotat muncii pe care o face de o viata intreaga.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Grupele de juniori nascuti in 1999 si 2001-2002 ale CSJ Stiinta U Craiova au avut parte de o experienta frumoasa in intervalul 28 martie - 2 aprilie, disputand cateva partide amicale pe pamant turcesc, la invitatia clubului Galatasaray Istanbul.
Am fost constienti ca avem o baza de selectie limitata, ca dupa Revolutie s-au imputinat centrele de copii si juniori pentru ca sunt mai mult consumatoare decat aducatoare de venituri, insa in subconstient am fost siguri ca, generatie de generatie, vom avea varfuri care sa formeze o nationala valoroasa.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Organizatia de tineret a PSD Galati si-a ales conducerea, atit pentru aripa municipala, cit si pentru cea judeteana Lovita greu de plecarea fostei lidere a tinerilor social-democrati, Adelina Hristea, la umanisti (acum conservatori), organizatia de juniori a PSD Galati a incercat sa se reorganizeze.
O parte din atletii de la CSM Craiova si CS Universitatea Craiova au participat, weekendul trecut, la prima etapa a Grand Prix-ului de seniori, tineret si juniori I, desfasurat pe stadionul "Dinamo"
In mandatul lui Grigoras la Pandurii, gruparea olteana a avut cei mai multi jucatori convocati la nationala, atat la seniori, cat si la tineret si juniori. ... Noi am avut o prima parte buna, in care am jucat bine si am avut rezultate peste asteptarile unora.
Rezultatele bune in materie de juniori nu contenesc sa apara, iar asta ne demonstreaza inca o data ca regiunea Oltenia are resurse nelimitate in materie de fotbal.
Antrenorul Gabriel Bekes a mai punctat pentru sursa mai sus mentionata ca aceasta grupa de juniori a obtinut rezultate bune fiindca a avut un plan bine pus la punct.
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
Fratele lui, si el sportiv de performanta, cu rezultate exceptionale in echipa de juniori, a fost gasit mort in casa.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
google-analytics.com