Cautare

3433 de rezultate pentru "rezultate concurs limba romina" (3.53 secunde)
Ca director imi sunt suspendate raporturile de serviciu pana la 30 octombrie, cand trebuie sa se organizeze concurs la prefectura. ... In realitate, statutul sau va fi definitivat numai dupa ce postul de prefect se ocupa prin concurs (in cazul in care candideaza si castiga).
Fundatia Orange lanseaza in cadrul Digitaliada, un concurs ce ofera premii constand in echipamente electronice si IT pentru cele mai originale materiale digitale ce pot fi utilizate de profesori la ciclul gimnazial.
Smart Protection implineste 3 ani, sarbatoreste cu reduceri + CONCURS (Autor: Darius J.) Smart Protection implineste 3 ani de activitate astazi si, cu ocazia evenimentului, are o gramada de reduceri pe site dar si un concurs organizat cu noi, ArenaIT.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
'Treptat, se naste, prin contributia reprezentantilor actualei puteri, o noua limba de lemn. ... Aceasta limba de lemn isi are temeiul in subconstientul mosieresc al celor care o utilizeaza. ... Al doilea om din Guvern vrea sa vorbeasca despre concedierile din zona bugetara, dar limba de lemn ii joaca feste.
1992) • Vorbeste limba romana la nivel de limba materna, limba engleza - nivel avansat, limba franceza - nivel mediu si limba germana - nivel incepator
Prin decizia istorica a Curtii Constitutionale a Republicii Moldova s-a stabilit ca limba oficiala a tarii sa fie limba romana. ... In afara proiectelor concrete pe care le deruleaza, cele doua tari mai au in comun si limba romana, vorbita de secole de catre cele doua popoare.
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... Limba are si ea adevarul ei.
The Book of Whispers, editia in limba engleza a romanului, a aparut la Yale University Press, in traducerea lui Alistair Ian Blyth, in octombrie 2017, in colectia Margellos World Republic of Letters, colectie ce reuneste scriitori precum Lev Tolstoi, Giacomo Leopardi, Gabriele D'Annunzio, Witold Gombrovicz, Federico Garcia Lorca si Patrick Modiano.
Ziua de 30 mai aminteste de data nasterii, in anul 1901, a poetului si prozatorului Itic Mangher, unul dintre maestrii literaturii idis din prima jumatate a secolului XX pe plan mondial, considerat cel mai important si reprezentativ autor de limba idis din Romania, dupa cum il prezinta Silviu Vexler, deputat din partea Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania si initiator al acestui proiect legislativ, in expunerea de motive.
Si atunci, cum sa scoatem limba romana afara din aceasta universitate? ... Chiar si in conditiile in care aceasta doleanta se refera strict la sectiile maghiare, totusi nu mi se pare normal ca limba romana sa isi piarda importanta, si spun asta nu doar dintr-un patriotism exagerat (dar perfect normal).
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati.
Site-ul www.descopera.ro organizeaza un concurs inedit intitulat: ... Cei care doresc sa participle la concurs pot citi regulamentul, in continuare.
Concurs Tenda - castiga un router wireless si doua accesorii (Autor: ... Si ne-am decis sa facem un concurs pentru voi si sa vi le oferim cadou. ... Sa va spun acum despre concurs. ... Punem punct acestui concurs in data de 8 mai la ora 23:59.
Carrefour a ales un numar de copii talentati participanti la concurs, pe care i-a premiat intr-un cadru festiv. ... In premiera, copiii din intreaga tara au avut sansa de a castiga unul din cele trei premii ale publicului prin inregistrarea online a desenului, pe platforma www.carrefour.ro/concurs-desene.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 30-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii si a pregatit, cu aceasta ocazie a editiei de Craciun, planse de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate indragite de copii, care a cuprins Romania anul acesta si le-a stimulat imaginatia micutilor, indemnandu-i sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 31-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii. ... Concursul s-a desfasurat in perioada 23 martie - 7 aprilie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar ssi pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
Prin Constitutie, persoanele apartinand minoritatilor nationale din Romania se bucura de dreptul de reprezentare in Parlament, de dreptul de exprimare in limba materna in fata instantelor de judecata si de dreptul la invatamant in limba materna.
Nivelul de trai este unul peste media populatiei spaniole, cele trei regiuni se bucura de puteri administrative si politice sporite, iar limba basca este una recunoscuta oficial.
Conflictul a evoluat spre distrugeri de scoli si biserici, arderea cartilor in limba romana, terorizarea populatiei romanofone, chiar cu concursul autoritatilor turce locale.
google-analytics.com