Cautare

5307 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 hunedoara calarasi" (2.93 secunde)
Primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, i-a trimis o scrisoare lui Ponta In atentia domnului Victor PONTA - Prim-Ministru al Romaniei Stimate domnule Prim-Ministru, In numele meu, al Primariei municipiului Calarasi, al Consiliului Local Calarasi, cat si in numele tuturor calarasenilor, va rog, in contextul analizei care se face la acest moment cu privire la stabilirea amplasamentului noului pod peste Fluviul Dunarea, intre Romania si Bulgaria, sa intreprindeti toate demersurile cu privire la excluderea oricaror argumente subiective in formularea alegerii privind locatia celui de-al treilea pod intre cele doua tari.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Pe Facebook a aparut un text despre alegerile din Calarasi, pe care il reproducem in continuare. ... Daniela Mariana Mihalache comenteaza astfel rezultatul alegerilor pentru primaria Calarasi: - Incontestabil PNL a castigat alegerile in judetul Calarasi, un rezultat oricum asteptat.
SCUFUNDAREA CARGOULUI CALARASI - 13 IUNIE 1997 (Autor: Albu Danut) 1997, 13 iunie - cargoul Calarasi (pavilion:
Florian Popa Micsan, un publicist originar din Calarasi, a publicat pe facebook un Apel catre parlamentarii PSD si PNL de Calarasi pentru a sprijini proiectul inginerului Titus Cristescu, de a finaliza proiectul machetei si dioramelor cu orasul Calarasi de acum 100 de ani.
Un jurnalist din Calarasi - Pirloaga Marian - semneaza un articol bizar in publicatia online Atitudinea din Calarasi, intitulat: ... Turnul de apa din Calarasi, aflat in conservare, deschide ochii pentru afaceri de reabilitare, Primariei Calarasi. ... Primaria Municipiului Calarasi doreste sa amenajeze Turnul de apa.
Actualitatea de Calarasi informeaza: Concursul de filme, organizat de Primaria Calarasi, are un castigator La concursul de filme de prezentare organizat de catre Primaria Municipiului Calarasi prin Muzeul Municipal Calarasi s-au incheiat primele doua etape: ... 5 filme au fost inscrise la concursul Calarasi/Acasa:
www.argumentpress.ro - saptamanal de informatie, analiza si afaceri din Calarasi - informeaza: ... Sapte primari si 100 de persoane din Judetul Calarasi vor fi in Basarabia cu prilejul omagierii.
Calarasi.
Observator de Calarasi informeaza: Dunarea Calarasi - Bilant 2017 In anul care recent s-a incheiat, Dunarea Calarasi a disputat efectiv 33 de jocuri in campionatul Ligii a 2-a. ... Dupa doua egaluri, Dunarea Calarasi a reusit doua victorii consecutive:
Observator de Calarasi inforeaza:
Minerii de la minele Lonea, Lupeni si Vulcan au protestat in fata Complexului Energetic Hunedoara. ... Saptamana trecuta, minerii de la minele Lonea, Lupeni si Vulcan au protestat in fața Complexului Energetic Hunedoara. ... Complexul Energetic Hunedoara parcurge o perioada dificila din punct de vedere financiar.
Oana Mizil agita apele in USL Calarasi Scandal in USL Calarasi. Presedintele PSD Calarasi, Oana Mizil, sustine ca Uniunea Social Liberala (USL) nu mai functioneaza corespunzator in judet din cauza liderilor locali ai PNL, care ii "hartuiesc" primarii social-democrati.
Premierul Victor Ponta salveaza din nou Complexul Energetic Hunedoara. ... Premierul Victor Ponta s-a intalnit la data de 9 februarie 2015 cu delegatia Fondului Monetar International (FMI) ce a solicitat restructurari masive si radicale la Complexul Energetic Hunedoara.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Bucuresti au trimis in judecata doi functionari de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi, pentru conflict de interese, cei doi find acuzati ca incasau valoarea lucrarilor cadastrale efectuate printr-o firma pe care o detineau.
Cat timp liberalii vor fi la putere in Calarasi, podul Calarasi-Silistra ramane un vis prea indepartat. ... tragerea pe linie moarta a proiectului podului Calarasi-Silistra. ... un pod la Calafat-Vidin si altul la Calarasi-Silistra. Podul de la Calafat-Vidin s-a finalizat, dar cel de la Calarasi-Silistra nici nu a fost demarat.
Au existat in perioada interbelica curse aeriene care legau orasele Calarasi si Bucuresti, in mai putin de o jumatate de ora se parcurgea distanta care azi cu trenul nu o poti strabate decat in minimum doua ore.
Primaria Municipiului Calarasi organizeaza sambata 01.07.2017, intre orele 07.00-15.00, o serie de activitati prilejuite de sarbatorirea ZILEI DUNARII - editia 2017. Evenimentul se va desfasura in Parcul Central al Municipiului Calarasi. ... concurs de pescuit organizat in parteneriat cu AJVPS Calarasi;
Doi calaraseni talentati care isi iubesc orasul de suflet (reporterul Nelu Balasa si artistul Jimmy Stanescu) au surprins cu aparatul de fotografiat cateva instantanee din cea mai generoasa zona a orasului Calarasi: ... cladirea fostului cinematograf Victoria, Capitania Portului Calarasi si Gara fluviala.
google-analytics.com