Cautare

1565 de rezultate pentru "regionala logan club mioveni antena1 pit" (5.48 secunde)
In Banat, vremea va intra intr-un proces de racire in primele zile ale intervalului si va deveni mai rece decat in mod normal in perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, cand se vor inregistra, in medie regionala, temperaturi maxime cuprinse intre -2 si 0 grade si minime intre -8 si -6 grade Celsius.
Nicolae Dica a fost prezentat oficial la CS Mioveni. ... Obiectivul lui Dica la Mioveni va fi salvarea de la retrogradare. In 2023, CS Mioveni joaca primul meci acasa cu Petrolul Ploiesti, pe 21 ianuarie, in direct pe Orange Sport 1 si Orangesport.ro.
AmosNews informeaza:Peste 500 de ciclisti au avut parte de experiente frumoase la Maratonul Dunarii La ultima competitie Riders Club din acest an, participantii s-au bucurat de soare, trasee antrenante si o atmosfera grozava.
Uzina Dacia de la Mioveni a produs astazi autovehiculul cu numarul un milion. Automobilul cu numarul un milion este un Logan Preference 1.6 MPI, ce este destinat pietei din Romania. ... Cele mai multe automobile produse, 576.887, sunt din gama Logan berlina.
Uzina Dacia Pitesti a produs autovehiculul cu numarul 2.500.000, un model Logan de culoare gri-perl echipata cu motor de 1,4 litri pe benzina, care a parasit, ieri, 8 ianuarie a.c.
Loganul Break va contine 80% din modelul de la Geneva Romanii vor putea sa cumpere noul Logan Break incepand din octombrie acest an, cand modelul va fi disponibil si pe piata romaneasca.
De cateva saptamani, aproape toate posturile comunale au fost dotate cu autoturisme Logan. ... 170 de autoturisme Logan au parcat insa de la inceputul anului la posturile de politie comunale din Dolj.
Modele Dacia Logan echipate din fabrica cu instalatie GPL Landi Renzo sunt de acum disponibile la dealerul craiovean. Producatorul a sesizat interesul posesorilor de Logan pentru montarea unei instalatii GPL pe masina, un sistem care functioneaza cu succes de multa vreme pe alte masini.
In intervalul 7...12 mai, vremea se va incalzi, astfel ca, la nivelul regiunii, vor fi maxime ce vor oscila intre 20 si 24 de grade, iar minimele vor tinde spre o medie regionala de 11 grade.
Stim ca in situatia in care un club de fotbal nu-si achita datoriile catre un jucator, catre un club cu care a avut relatii comerciale sau catre un tert, respectivul club de fotbal, prin hotarari ale unor comisii ale Ligii sau Federatiei, poate sa nu fie programat, sa fie retrogradat.
Stim ca in situatia in care un club de fotbal nu-si achita datoriile catre un jucator, catre un club cu care a avut relatii comerciale sau catre un tert, respectivul club de fotbal, prin hotarari ale unor comisii ale Ligii sau Federatiei, poate sa nu fie programat, sa fie retrogradat.
Craiova are statutul de club de fotbal amator, iar fotbalistii sunt amatori. ... reprezinta "o suma forfetara ce compenseaza cheltuielile efectuate de fostul club pentru selectia si pregatirea unui jucator amator in vederea practicarii jocului de fotbal". ... Craiova si Fotbal Club "U"
O.Children (16 noiembrie - Gambrinus Pub, Cluj -Napoca // 17 noiembrie - Control Club, Bucuresti), We Have Band (23 noiembrie - Control Club, Bucuresti // 24 noiembrie - Gambrinus Pub, Cluj-Napoca) si Breton (7 decembrie - Control Club, Bucuresti // 8 decembrie - Gambrinus Pub, Cluj-Napoca).
Inca din anul 2002, Adrian Pitu s-a asociat cu Tanase Pitu si au constituit, in Constanta, societatea "Cerleg Pit" SRL, care se ocupa de agricultura ecologica, mai exact de cultivarea cerealelor: ... In primul an de existenta, societatea "Cerleg Pit SRL", avand sase angajati, a iesit pe pierderi:
In cursul zilei de vineri, la Braila a avut loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est. In urma votului membrilor Consiliului, functia de presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est a fost preluata de Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Reprezentantii Consiliului de dezvoltare regionala (CDR) al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest s-au intrunit, ieri, la Oradea, in cadrul ultimei sedinte ordinare din 2005.
Cu toate ca executivul european nu a primit din partea Romaniei planul de dezvoltare regionala, adica modul in care vor fi folosite fondurile UE alocate in perioada 2007 - 2013, oltenii stiu cati bani si-au propus sa obtina.
Mioveni - Univ. ... CS Mioveni: ... Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Marian Barbu (Fagaras) / A1: Mircea Orbulet / A2: Florian Alexandru Visan (Galati)
CS Mioveni: ... Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Mioveni - Chindia 0-1. ... Capusa '52 CS Mioveni: ... "Orasenesc", Mioveni - (Capacitate: 10.000 de locuri) Arbitru: Bogdan Dumitrache (Bucuresti) / A1:
google-analytics.com