Cautare

2483 de rezultate pentru "pusca constantin" (7.90 secunde)
Iar daca aurul ajunge refugiul ultim, alte lucruri vor fi mai importante (aaa, o pusca buna?). Daca nu sunteti legat de vreo ipoteca de banca, s-ar putea ca inflatia mai mare sa va faca chiar bine, oricum indicii de referinta vor creste mai lent decat preturile din piata.
Iar daca aurul ajunge refugiul ultim, alte lucruri vor fi mai importante (aaa, o pusca buna?). Daca nu sunteti legat de vreo ipoteca de banca, s-ar putea ca inflatia mai mare sa va faca chiar bine, oricum indicii de referinta vor creste mai lent decat preturile din piata.
In traducere din limba "ups!", asta inseamna ca politica de tip "pusca si cureaua lata" a guvernelor Boc a fost, pardon, scuzati, cam de rahat.
Real a pornit ca din pusca si dupa 15 minute parea ca rezolvase calificarea prin golurile lui Ronaldo. Nemtii tot nemti nu au abandonat si au luat cu asalt poarta lui Casillias,iar golul din penalty al lu Robben a venit firesc.
Sportiva s-a inchis in camera sa la scurt timp dupa s-a intors de la Soci si s-a impuscat cu pusca de la biatlon, fiind gasita fara suflare, transmite publicatia germana Die Welt.
ii vor urmari cam 10-11 ani fara sa-i gaseasca, timp in care se va adopta patriot act, internetul si telefoanele vor fi interceptate fara restrictii, probabil fiecare va purta un emitator GPS sa stie autoritatile unde se afla, eligia va fi declarata un fel de ciuma si exterminati toti acesti teroristi religiosi etc si cand vine un debil cu pusca in miezul zilei si impusca in dreapta si in stanga, nu-l prinde nimeni sau cand se prabuseste un avion intr-un lac sau in padure, il gasesc pescarii sau taranii de pe-acolo…Deci despre ce vorbim?
Voi stiti ca eu nu vorbesc urat, dar nu mai poooot cu nervii capului ! Ce pusca mea se tot plange sexul masculin ca e asuprit si pizdificat, pizdificarea ma-mii lor care i-a facut ?
- Publicul este calduros invitat la acest spectacol de istorie vie care releva abnegatia si eroismul demonstrat de militarii care au luptat nu doar cu pusca si baioneta, ci si cu penelul si ebosoarul, elaborand opere de mare forta evocatoare si de o reala valoare artistica, mentioneaza site-ul muzeului.
- Da, pentru ca pusca avea luneta si pana-n ultima clipa a crezut ca vreau sa o fotografiez... • Un vanator pleaca intr-un safari cu soacra-sa si cu sotia.
Carmen Negoita, Sonia Argint Ionescu, Anca Serea, Diana Bart, Livia Graur, Livia Dila, Dalia Pusca, Maria Radu, Dorin Negrau, Adina Halas, Tily Nicolae, Eli Roman, Ligia Munteanu, Cristina Soare, Elena Taranu, Camelia Baltoi.
A pus mana pe o pusca si s-a dus sa vada ce se intampla. Intrand in tarc, a vazut cu groaza niste fiinte de peste doi metri facand ceva unuia dintre porci.
Dalia Octavia Pusca (Actress, Singer, Writer), Vintila Mihailescu (Antropolog), Cornel Ilie (Cantaret), Vlad Petreanu & George Zafiu (Oameni de radio), Camelia Sucu (Antreprenor in serie, CEO Class Living, Public figure), Ioana Moldovan (Fotojurnalist independent);
In acest moment, una dintre asistente a fugit pe coridor pana la grupul sanitar aflat pe partea cealalta a cladirii, vazand aici OZN-ul, care s-a rotit de vreo cateva ori, ca apoi sa plece ca din pusca.
Si-a insfacat pusca, pe care a incarcat-o in timp ce iesea din casa, pentru a constata ce se petrece. In clipa urmatoare lumina s-a stins, permitandu-i sa zareasca deasupra o nava mare, non-aerodinamica, plutind fara zgomot, care a accelerat imediat si a disparut.
Dar tocmai cand martorii credeau ca lucrurile vor evolua din rau in mai rau, obiectul s-a retras brusc, ca din pusca, pe vechea sa pozitie, apoi s-a avantat spre sud si a disparut.
Alalalt, subalternul Ciolos, pe care seful sau din binomul politic PSD - PNL, il poate pusca afara in doar 24 de ore daca vrea, a ridicat nasul si a replicat obraznic ca nu invata el patriotism de la un demagog si nici limba romana a populismului de la Dragnea.
Ce pusca mea ne frasuim noi atata de grija americanilor? Se vede ca suntem repetenti la istorie daca inca mai speram sau mai credem ca or sa vina astia vreodata ca sa ne dea sau sa ne ia ceva, daramite sa ne mai si salveze?!
Miroase in aer, nu, dupa expresia clasica, a iarba de pusca, - din norocire, moravurile poporului nostru sunt mai blande decat ale altor popoare, mai civilizate chiar, - miroase a ghiontuiala.
De aici, vin si cumpara in fiecare week-end mere si sucuri din mere vedete precum Corina Chiriac, Horia Moculescu, Mihai Gainusa si Dalia Octavia Pusca.
Pentru exprimarea nefericita - cum chiar el a calificat-o - in chestiunea limitarii perioadei de munca in strainatate, pentru ca romanii sa vina si sa mai munceasca si pe acasa - Patania lui Badalau, cu pusca furata de hoti pentru ca nu era incuiata descarcata in fiset, a avut darul se determine pe legiuitori sa modifice legea stupida care facea ca armele de autoaparare sa fie de nefolosit, datorita conditiilor absurde puse.
google-analytics.com