Cautare

776 de rezultate pentru "promenada mall braila" (2.62 secunde)
In acest an, Mall Promenada a gazduit receptia Ambasadei Africii de Sud in Romania, cu ocazia zilei nationale. Pe terasa mall-ului, invitatii au asistat la un concert interactiv, sustinut de catre doi celebri artisti sud-africani, pianistul Ben Schoeman si baritonul Njabulo Madlala.
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
Eleva care a pictat scara blocului in Braila. Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila.
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
Un proiect de 80 de milioane de euro s-ar putea concretiza in primul semestru al anului 2009 printr-un mall, localizat in vecinatatea Parcului "Romanescu", pe strada Caracal. In cadrul unei conferinte organizate in incinta Primariei Craiova a fost prezentat proiectul pentru Craiova Mall.
Ideea construirii unui mall în locul stadionului Tineretului nu mai pare batuta în cuie pentru autoritatile doljene. ... Pe sistemul "unde priveai, tot mall vedeai", toate cele patru oferte depuse în cadrul concursului de idei au avut prevazut câte un mall, lucru solicitat de executivul doljean.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, anunta apropierea de final a lucrarilor sale de constructie.
Odata cu deschiderea AFI Palace Cotroceni, companiile, dar si vizitatorii mall-ului vor avea la dispozitie un spatiu destinat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente, denumit Smart Market Advertise - SMA.
Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, Centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie, respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Iasi, Cluj-Napoca si Constanta, Timisoara, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau si Pitesti. Cel mai mare numar de metri patrati închiriabili se gaseste în Bucuresti, cele sase mall-uri existente însumând 247.500 mp.
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
Compania RCS&RDS asigura acoperire WiFi si in mall-urile Afi Palace Cotroceni, terasa centrului comercial Baneasa Shopping City si restaurantele Ancuta si Dynasty din Bucuresti Mall (Mall Vitan), restaurantele Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, La Jaratic, La Mitocanu, Malagamba, N.Tonita nr.3, Niste Domni si Fiii, Promenada, Casa Mara, Robinhood, Excalibur, The Floor si pe str.
In prezent, NEPI gestioneaza in Romania centre comerciale precum Ploiesti Shopping City, City Park Constanta, Promenada Mall Braila, Galati Shopping City, Retail Park Auchan Pitesti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, Brasov Strip Mall dar si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview Bucuresti si City Business Centre Timisoara.
In schimb presedintele conservatorilor, Eugen Durbaca, il va numi pe viitorul prefect de Braila. ... In schimb Voiculescu mi-a cerut sa fac o propunere pentru Prefectura din Braila. In acest sens am avut o discutie cu presedintele PC Braila, Gheorghe Obreja.
Recent, a avut loc lansarea online a colectiei Lifetime Companion de la Smiles Bags pe site-ul molecule-f.com, ocazie cu care Molecule F Concept Store din Promenada Mall s-a transformat intr-o scena de teatru.
Danemarca Suedia Norvegia Germania Spania China Elvetia EAU Egipt Austria Franta Romania Pentru 2017 sunt deja contractate peste 80 de noi locatii in mai mult de 10 tari. Primul magazin care se deschide in Romania va fi din 9 septembrie in Promenada Mall.
"Acolo nu a fost niciodata Biblioteca Nationala, a fost o cladire construita de Ceausescu in vederea crearii unei biblioteci, ea a ramas in paragina de 20 de ani, acum a inceput intr-un avant pionieresc Ministerul Culturii sa faca investitie de 64 de milioane de euro, asa-numitul Mall Cultural, dar eu cred ca 300 de deputati sau senatori sau cum va fi in unicameral, au loc acolo, in cladirea aceasta, iar aceasta minunata cladire sa aduca plusvaloare poporului roman", a spus Prigoana.Intrebat daca actualul sediu al Parlamentului va fi transformat in mall, Prigoana a raspuns:
Adunarea Generala a Actionarilor societatii Tomis SA a hotarat contractarea unui credit de 33 milioane de euro, de la banca Romexterra Bank, ce urmeaza sa fie folosit pentru modernizarea mall-ului Tomis.
Proiectele de construire a mall-urilor se apropie din ce în ce mai mult de centrul Craiovei. Ultima idee de acest fel îi apartine omului de afaceri Constantin Popeci, care a si realizat un proiect pentru ridicarea unui mall pe locul halelor fostei întreprinderi „7 noiembrie“.
Un centru comercial de tip mall va functiona în Slatina, de anul viitor. ... Mall-ul va fi amplasat pe strada Pitesti, în apropiere de ALRO.În prezent, Plazza Centers, societatea care realizeaza investitia, a depus documentatia necesara la Comisia de urbanism si asteapta autorizatia de constructie pentru a începe lucrarile.
google-analytics.com