Cautare

3936 de rezultate pentru "program hypermarket real suceva" (2.71 secunde)
un hypermarket Real deschis 24/7; ... Hipermarketul real este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.
Un scurt moment festiv s-a desfasurat sambata 17 martie a.c., in jurul orei 13.00, in incinta hypermarketului Real din Constanta, festivitate prilejuita de aniversarea a unui an de prezenta in Romania a acestui cunoscut lant international de unitati comerciale de mari dimensiuni.
Liderul din Primera Division, Real Madrid, nu a obtinut decat un rezultat de egalitate duminica seara, pe "Santiago Bernabeu", scor 1-1, contra formatiei Malaga, golurile fiind marcate de Benzema ’35, respectiv Cazorla 90+1.
Bayern l-a ingenuncheat pe Mourinho Real Madrid si Bayern Munchen au oferit un spectacol de gala in a doua semifinala din Champions League. Real a pornit ca din pusca si dupa 15 minute parea ca rezolvase calificarea prin golurile lui Ronaldo.
Real Madrid castiga trofeul suprem pentru a treia oara consecutiv si a 13-a oara in istorie. ... Real Madrid a intrat pe teren ca mare favorita. ... O finala fara Real incepe sa para de neconceput. ... Inaintea meciului de sambata, Real Madrid avea deja in vitrina 12 trofee de Liga Campionilor.
Soferii bucuresteni vor putea afla, in timp real, ce artere rutiere sunt blocate, unde sunt accidentele rutiere, dar si viteza medie de deplasare dintr-un punct in altul pentru a alege varianta optima de deplasare in cel mai scurt timp.
Google lucreaza la un sistem de traducere in timp real Google lucreaza in prezent la un sistem de traducere in timp real pentru telefoanele mobile.
Din grupul de studenti care participa la experimente, toti, cu exceptia unuia dintre participanti, erau complici (actori), iar scopul real al studiului era sa se vada modul in care participantul real reactioneaza la comportamentul complicilor.
Garantia de la stat se acorda prin intermediul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), care percepe un comision anual de la persoanele care isi iau locuinta prin acest program.
Dependenta de internet In premiera, un spital american lanseaza un program de dezintoxicare adresat adolescentilor obsedati de calculator Primul program de dezintoxicare de dependenta de internet a fost lansat de Bradford Regional Medical Center (BRMC) din Pennsylvania.
Totusi, nu va puteti astepta la altceva de la site-urile care prezinta un program ilegal. ... S-a observat ca virusul KMSPico promoveaza frecvent programe de tip adware, si din acest motiv, unii cercetatori din securitate au numit acest program periculos adware-ul KMSPico.
- ora 20:30 - 23:00- Program oferit de ansambluri folclorice din Romania, Bulgaria, Italia, Muntenegru, Serbia si Slovacia. 13.08.2017 - ora 20:00 - Program oferit deansambluri folclorice din judet:
In momentul de fata sunt in curs de elaborare, la Ministerul Sanatatii, actele normative necesare pentru derularea acestui program.
Orange i-a premiat pe cei 36 de studenti ai Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI) din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, care au absolvit cursurile Orange Educational Program, promotia 2014 -2015.
„Preturile la pâine si carne nu au crescut deloc în ultima perioada si nici nu am fost informati în acest sens“, a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket Craiova.
„Preturile la pâine si carne nu au crescut deloc în ultima perioada si nici nu am fost informati în acest sens“, a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket Craiova.
Acum, doamnelor si domnilor, colegi liberali (cei care sunteti cu adevarat si ati ramas liberali) ne aflam in fata unui alt adevar si anume acela ca, pentru a putea viabiliza proiectele pe care un presupus Guvern al dumneavoastra l-ar demara, ar trebui sa existe si o sustinere parlamentara- tot a factiunii dumneavoastre politice- care sa aduca la viata cat mai exact, coerent si in timp real orice proiect.
Pentru a creste suprafata padurilor, trebuie sa profitam la maximum de actualul program guvernamental de impaduriri. ... Lasand la o parte acest program de impaduriri, stiu ca ati avut o idee oarecum asemanatoare, dar in alt sector... ... La plantatiile pomicole, eu vad un asemenea program in sensul urmator:
- Domnule Swann, daca ar fi sa puneti la punct un program pentru analiza amenintarii, ceva care sa se potriveasca cu ceea ce fac sovieticii, cum anume ati proceda?
- Legat de acest subiect, ce inseamna necesitatea acestui prim program multi si interdisciplinar, organizat de Asociatia Romana de Comunicare in Sanatate, la nivel national in Romania - AVC 360 - Calatoria Pacientului?
google-analytics.com