Cautare

22999 de rezultate pentru "presedintele romaniei youtube" (4.87 secunde)
De-a lungul timpului, Sergiu Istrati a mai colaborat cu Ale Blake pentru piese precum Weekend", Universe", Girls Go La", single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe cel mai mare canal de YouTube din Romania, Cat Music.
Dupa sute de mesaje primite de la fani, Smiley face prima declaratie despre single-ul abia lansat, Aprinde scanteia”, o piesa-manifest pentru generatiile de tineri cid:[email protected] Link YouTube:
https://youtu.be/tMmMTdc7RE0 Canalul de YouTube al MediaPro Music este casa” hit-ului care a luat cu asalt Asia, devenind astfel singurul canal care are un upload cu peste 96.000.000 de vizualizari.
Intre timp, in foarte scurt timp, videoclipul piesei Panama” ajunge la 100.000.000 de vizualizari pe canalul de YouTube al MediaPro Music, fiind una dintre putinele lansari ale unui artist roman care atinge pragul acesta.
Jorge), piesa ce a generat peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube.
Dupa colaborarile de succes alaturi de diferiti artisti si mai multe single-uri care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, Robert Toma lanseaza piesa si videoclipul Fara sfarsit. ... Jovanna) si Cum traieste lumea buna, piese care au adunat peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube.
Printre single-urile de succes ale artistei se numara si Nu ma uita”, care a adunat peste 55 de milioane de vizualizari pe YouTube si Nu mai e.
Link YouTube: ... Dorian), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania.
LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizari pe YouTube si hit-uri ca Ramas bun, Ne impotrivim, Singuri in doi, Cinci, Pana in rai sau Soare negru.
Daca nu l-ati urmarit pana acum pe Dragos Andrew pe canalul sau de YouTube, In Mintea Lui Andrew, unde imbina muzica si vlogging-ul intr-un mod original, acum este momentul!
Link YouTube: https://youtu.be/rh8HGqcWskMCunoscuta publicului in special datorita unor hituri precum Amor, care a adunat peste 120 de milioane de vizualizari pe YouTube, Prima oara, Piesa mea preferata, Vara rece, Change si VIP, in colaborare cu Puya, Kamelia revine cu un nou single:
Instagram - https://www.instagram.com/addabaladda/ Facebook - https://www.facebook.com/addaofficialmusic Youtube - https://www.youtube.com/user/addalecsandra/featured
Instagram - https://www.instagram.com/addabaladda/ Facebook - https://www.facebook.com/addaofficialmusic Youtube - https://www.youtube.com/user/addalecsandra/featured
Nerabdatori sa poata canta din nou impreuna, baietii de la Voltaj au lansat ieri Official COVIDeo, asa cum il numesc pe YouTube, al piesei De maine.
Seara se asaza pe canapea cu un vin in pahar (Doamne, ce vin bundeschide tableta (Uite ce tableta frumoasa am!) si fie urmareste canale de YouTube despre tehnologie, fie asculta muzica - Dire Straits, Pink Floyd, Cenaclul Flacara, Tudor Gheorghe, Liviu Vasilica, Taraf de Haidouks, Caliu si mai nou surorile Osoianu.
10 dintre aceste retete vor fi disponibile si pe canalul Accu-Chek de pe Youtube (http://www.youtube.com/AccuChekRo), sub forma unor materiale video cu maestrul bucatar Horia Virlan, incepand cu luna aprilie, precum si pe pagina de Facebook a Accu-Chek (http://www.facebook.com/AccuChekRo).
Puteti asculta aici noul single Alejandro, "Sombiru": Link Youtube: ... 'iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/-abff5GrkU4" frameborder="0" allowfullscreen''/iframe'
Un film documentar dedicat, puteti viziona pe YOUTUBE la adresa http://www.youtube.com/watch?v=f-yBqri2YTE Comenzi si informatii suplimentare la:
Dupa multe emotii, ajunsa in Las Vegas, s-a dus la o biblioteca, unde a incarcat filmul pe YouTube, pe un cont nou, anonim. ... Dar pe YouTube pot fi gasite cateva sute de filmulete cu extraterestrii, productii avand diferite grade de calitate si putere de convingere.
Intregul eveniment va fi filmat cu cinci camere full HD si videoclipurile care vor reflecta toate momentele serii vor fi postate pe paginile noastre de FaceBook (https://www.facebook.com/TirMagazin/), pe canalul de Youtube (www.youtube.com/tirmagazin) si pe site-urile:
google-analytics.com