Cautare

23856 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (3.28 secunde)
"Dedic aceasta reusita fiecarei persoane care lucreaza in aceasta fabrica", a spus de la tribuna presedintele Ford Romania, Jan Gijsen. ... "Aceasta este una dintre cele mai mari investitii straine din istoria Romaniei.
Senatorii au adoptat majorarea salariilor bugetarilor in doua etape Plenul Senatului a adoptat, cu 84 de voturi "pentru" si doua "abtineri", recuperarea reducerilor salariale ale bugetarilor in doua etape, de la 1 Iunie 2012 si de la 1 Decembrie 2012.
Astfel, in data de 16 martie 2012, Marcel Sampetru i-a solicitat lui Vlad Mihai sa afle, in virtutea atributiilor sale de serviciu, daca un post telefonic este interceptat.
Ce se va intampla cu economia mondiala in 2012 Economia mondiala va avea de suferit si in 2012 de pe urma crizei datoriilor din Europa, dar tarile emergente si SUA vor pune umarul la cresterea PIB-ului global.
Automobilele ONG-urilor sunt scutite de taxa auto 2012 Legea prevede ca si masinile care apartin "organizatiilor nonprofit si de caritate, prin donatii sau finantate direct din imprumuturi nerambursabile" sunt scutite de taxa auto 2012.
Intrecerile de gimnastica ritmica din cadrul JO 2012 au loc la Wembely Arena, in perioada 9-12 august.
Cateva aprecieri dupa acest prim an, extrem de greu, si mai ales despre ce urmeaza sa faca USL in 2012 merita facute.
Elena Udrea, acuzata de abuz in serviciu si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general al Romaniei referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea care, in perioada in care se presupune ca a savarsit faptele, a indeplinit functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.
FMI s-a inselat insa in mod repetat in ultimii 3 ani in predictiile privind economia Romaniei. Potrivit WEO, doar Lituania se va apropia anul viitor de cresterea economica a Romaniei, cu un avans de 3,4%.
Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat sambata, de la tribuna celui de-al X-lea Congres al UDMR de la Oradea, ca nu a venit sa "peteasca" UDMR, insa a precizat ca Uniunea trebuie sa decida care este calea pe care o va apuca, potrivit Agerpres.
Consilier municipal, consilier prezidential, ministru, lider de partid sunt etapele ascensiunii politice a "zanei" blonde care a dominat un deceniu scena politica a Romaniei.
Strategia lui Basescu pentru preluarea Puterii depline in 2012! Surse extrem de bine informate sustin ca economia Romaniei se prabuseste rapid, situatia putand deveni incontrolabila in urmatoarele 1-2 luni de azi inainte.
De la trasele autostrazilor realizate, planificate sau aflate in constructie, la rezultatele recensamantului dispuse pe judete si orase si pana la listele candidatilor si castigatorilor din fiecare colegiu uninominal la alegerile parlamentare sau de la alegerile locale din iunie 2012, hartile interactive realizate de HotNews.ro au insotit mereu articolele si analizele publicate si au oferit o noua dimensiune informatiilor.
Presedintele nu si-a prezentat scuzele si a trimis legea spre reexaminare. ... Indiscutabil, presedintele a stiut sa foloseasca aceasta stare de fapt in favoarea sa. Presedintele a sustinut, in madatul sau, 12 mesaje in fata Parlamentului, incepand cu cel de la depunerea juramantului si pana la cel de bilant.
Presedintele actual al Consiliului de Monitorizare este Florinel Butnaru, fost senator in legislatura 2012-2016. ... al Romaniei. ... - Consiliul de monitorizare este condus de un presedinte si un vicepresedinte numiti de Senatul Romaniei.
Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Pentru prima data de la venirea Ford la Craiova, am aflat de la Ken MacFarlane de ce s-a schimbat procesul de productie, ce vor face furnizorii, cand incep angajarile si care va fi volumul de productie al fabricii din Craiova in 2012.
Presedintele Consiliului European, ES Herman Achille Van Rompuy; Presedintele Comisiei Europene, ES Jose Manuel Durao Barroso; Vice-Presedintele Comisiei Europene, ES Viviane Reding;
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.
google-analytics.com